2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Her öğünde mi veriyorsun canım

Kızlar gaz damlası simp simplexden sonra kızım su gibi kaka yapıyor içinde tanecikli olurdu sarı. O da yok artık acaba üşüttü mü gaz damlasından mı
Mümkün mertebe damla ver.emye çalış arkadaşım bağırsakları henüz gelişmedi kuzuların sistem etkileniyor

Senin vermen gerekir canım ama tek bebek anneleri bolbol kaliteli yeyip emzirmeleri lazım mamaya gerek kalmaz

Ben de mama veriyorum ama gece uykusundan önce 60 CC ve gün içinde uzun süre emip uyumazsa 30 CC kadar. Her beslenmeden sonra sanki biraz fazla gibi. Yine de hemşireye değil de doktora sorman daha iyi gibi

Yukarıda arkadaşa da yazmıştım benim kızımda vardı ama sadece süt ürünleri değil çoklu besin alerjisiydi bizdeki çünkü diyete rağmen azalma olmamıştı şikayetlerde. Allah yardımcınız olsun doktordan bunun için olan mamalardan da rica edin bence. En azından yorulduğun bir dönemde mama verebilirsin. Ve kilo alımı da artar. Bizim doktorumuz diyete karşıydı bana diyet yaptırmadı ben kendim yapmıştım 45 gün. Baktım hiç azalma yok doktorumu dinleyip diyeti bırakmıştım. Sadece doktorunuza değil bence çocuk alerji bölümüne de bir danışın. Artık bazı doktorlarda diyet önermeyebiliyor. Bir de 4. Ay aşısını da sorun. Yaptırıp yaptırmayalım mı diye. Bazı doktorlar alerji durumunda onu da önermiyor

Asmdeki hemşirelerde öyle bir şey var ama doktorunun karar vermesi daha doğru bence. Ne kadar kilo almış? En az günde 20 gr alması gerekiyor bebeğin

Bende bunu sormak içim girdim gece 2 kere su gibi kaka yaptı en son sab simplex vermiştim
Ya bizim ki fırlattı kakayı yataktan komidine ve anne yanı beşiğine kadar 5 posta yıkanacak şey çıktı sinirlerim bozuldu üstüm başım bo*k içinde kaldı

Evet çocuk alerji doktoru teşhis koydu zaten mama da yazdı .Kendi doktorum alerjisi yok diyordu en son kan parçacıklı kakası olunca kabul etti.Gerçekten iyi takip etmek gerekiyor doktorların da gözünden kaçabiliyor biz de şimdi alerji bölümünden takipliyiz duruma göre belki birkaç besin daha kesilebilir.

Kızlar bugün çocukları paylaştık evde tektik çünkü şuans kadar rezil geçiyor. Ben küçüğü alıp ataşehirdeki hastaneye geldim kalça usg için çok şükür bir şeyi çıkmadı bundan korkuyordum makat olduğu için. Kundak yapma bacakları düz ve birbirime yakın yapmaya çalışma kalça çıkığı ondan oluyor dedi. Puseti ordan oraya taşıdım o kadar yoruldum ki şimdi oturdum emziriyorum eve nasıl gideceğimi düşünüyorum bu arada 1680 tl udi ben 385 ödedim sigorta karşıladı

Her öğünde mi veriyorsun canım
Evet öyle yapmak durumunda kaldım canım doktor toplam 60 cc ya da 75 cc ye tamamlayalım öğünlerini demişti bana büyüdükçe değişti tabi ilk başlarda 30-45 cc mama takviyeyle başladık sütüm artmadı mama miktarı mecbur arttı evet pompadan farklıdır eminim emmesi ama çok abartı bir fark olmaz diye düşünüyorum mecburen 75-90 cc ye tamamlıyorum öğünlerini ancak doyuyor

Ben de mama veriyorum ama gece uykusundan önce 60 CC ve gün içinde uzun süre emip uyumazsa 30 CC kadar. Her beslenmeden sonra sanki biraz fazla gibi. Yine de hemşireye değil de doktora sorman daha iyi gibi
Sütüm az olduğu için öyle yapıyorum keşke mecbur kalmasam bir türlü artıramadım sütümü ne yaptıysam da olmadı

Asmdeki hemşirelerde öyle bir şey var ama doktorunun karar vermesi daha doğru bence. Ne kadar kilo almış? En az günde 20 gr alması gerekiyor bebeğin
Yoğunbakımdan çıktığımızdan sonraki hafta günde 15 gr almış doktorda mamayı artırdı sonraki hafta tekrar kontrole çağırdı 60 gr almış günde ve çok iyi böyle devam dedi asm hemşire çok fazla obez yaparsın diyor zaten küçük doğdu 2700 1. Ay kontrolünde 3800 geldi 1 aya bakarsak bence normal bende mamayı azaltmak isterim ama sütümü artırmam gerekiyor bunun için

Çocuğun sütü emme kapasitesiyle makinanın sağdığı arasında baya fark oluyor. Benim kızım 2400 doğdu memeyi emmemesine rağmen doktor ilk hafta günde 4 kere mama vermemi istedi o da en fazla 30 cc kadar. İkinci hafta silikon başlıkla bebek mememi tutunca günde 3 kere 30 cc mama vermemi istedi. Şimdi tam 3 haftalık olduk sadece 350 gr almış ama doktor normal dedi. 1. Aydan sonra gece bir defaya düşürecek mamayı. Sizinki bana çok fazla geldi açıkçası. Tabiki doktor daha iyi bilir her doktorun stratejisi farklı.

Selam güzel anneler bana akıl verin nolur. İlk zamanlar göğüslerimi sağdığımda her ikisinden ayrı ayrı 70-80 cc kadar süt cıkıyordu. Ben sütümün azaldığını zaten hissediyordum ve artması için pompaylada sağım yapıyordum. Bugün 2 göğsümden zorla toplam 30 cc çıkarabildim. Sütümün rengide çok acık renk. Artması için ne yapabilirim ne kullanabilirim nolur yardımcı olun sütüm kesilsin azalsın istemiyorum

Çocuk çektiği için o kadar çıkıyor bence. Kilo alımı ve bez sayısı nasıl? Bir de incir dut helva ye

Ya bizim ki fırlattı kakayı yataktan komidine ve anne yanı beşiğine kadar 5 posta yıkanacak şey çıktı sinirlerim bozuldu üstüm başım bo*k içinde kaldı
Bide uyku sersemi oluyo bunlar bende sinir krizi geçiriyorum altını açıp tazyikli kaka yapmak en sevdiği

Bence mamayı azaltarak basla hemen birden kesme bi bakarsın yetip yetmediğine canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…