- 26 Şubat 2021
- 2.315
- 2.925
- 83
- 35
Her öğünde mi veriyorsun canımMama ve anne sütü birlikte giden anneler emzirdikten sonra kaç cc mama veriyorsunuz ilk hafta kilo alımı yavaş olduğu için doktoru 45 cc hatta doyana kadar ver diyordu ve rahatlıkla 60 cc içiyordu sütüm az olduğu için dün sağlık ocağında kilo alımı çok fazla mamayı tamamen kes dedi mümkün değil 30 cc ancak sütüm var diyorum kes sen dedi hemşire ne yapacağımı bilemedim pazartesi doktor kontrolü var aslında o daha iyi yönlendirir ben çok mu mama veriyorum sizce her beslenmeden sonra
Mümkün mertebe damla ver.emye çalış arkadaşım bağırsakları henüz gelişmedi kuzuların sistem etkileniyorKızlar gaz damlası simp simplexden sonra kızım su gibi kaka yapıyor içinde tanecikli olurdu sarı. O da yok artık acaba üşüttü mü gaz damlasından mı
Senin vermen gerekir canım ama tek bebek anneleri bolbol kaliteli yeyip emzirmeleri lazım mamaya gerek kalmazİkizler benimkiler uzun zaman sonra şimdi sağdım sütümü 10 da emirmiştim iki memeden 100 çıktı ikisine yetiyor sanırım banada mama ver dedi 2 kilo altıyla hastaneden çıktık kilo alsınlar toparlasınlar diye ben verme taraftarı değildim hep sütümü alsınlar emdikçe gelir diye çok az başlamıştım şuan yetiyor ama bi 15 gün sonra yetmeye bilir ikisinede sütüm
Gece uykusundan önce 60 cc mama veriyorum daha 5 gündür falan gün içinde 1 kere bazen 2 kere 30 cc veriyorum ama daha 3 kilo olmuşlardır benimkiler, kilo arttıkça daha fazla isteyebilirler
Dene canım emdikçede artar hepsini sağmıyor makina zaten sütün yetebilir yani mamayı 30 cc düşür istersen sık veriyosan süresini azaltabilirsin bebek emdikçe artar inşallah
Doktor daha iyi yönlendirir eminim
Ben de mama veriyorum ama gece uykusundan önce 60 CC ve gün içinde uzun süre emip uyumazsa 30 CC kadar. Her beslenmeden sonra sanki biraz fazla gibi. Yine de hemşireye değil de doktora sorman daha iyi gibiMama ve anne sütü birlikte giden anneler emzirdikten sonra kaç cc mama veriyorsunuz ilk hafta kilo alımı yavaş olduğu için doktoru 45 cc hatta doyana kadar ver diyordu ve rahatlıkla 60 cc içiyordu sütüm az olduğu için dün sağlık ocağında kilo alımı çok fazla mamayı tamamen kes dedi mümkün değil 30 cc ancak sütüm var diyorum kes sen dedi hemşire ne yapacağımı bilemedim pazartesi doktor kontrolü var aslında o daha iyi yönlendirir ben çok mu mama veriyorum sizce her beslenmeden sonra
Yukarıda arkadaşa da yazmıştım benim kızımda vardı ama sadece süt ürünleri değil çoklu besin alerjisiydi bizdeki çünkü diyete rağmen azalma olmamıştı şikayetlerde. Allah yardımcınız olsun doktordan bunun için olan mamalardan da rica edin bence. En azından yorulduğun bir dönemde mama verebilirsin. Ve kilo alımı da artar. Bizim doktorumuz diyete karşıydı bana diyet yaptırmadı ben kendim yapmıştım 45 gün. Baktım hiç azalma yok doktorumu dinleyip diyeti bırakmıştım. Sadece doktorunuza değil bence çocuk alerji bölümüne de bir danışın. Artık bazı doktorlarda diyet önermeyebiliyor. Bir de 4. Ay aşısını da sorun. Yaptırıp yaptırmayalım mı diye. Bazı doktorlar alerji durumunda onu da önermiyorAranızda bebeğinde inek sütü proteini alerjisi olan var mı kızlar süt ürünleri diyeti yapan.Bitmek bilmeyen gaz sancıları poponun tam ucunda pişiği deride kızarıklıklar sonra kakada kan parçası da görünce alerji doktoruna gittik böyle teşhis koydu.Uzun süre yavaş kilo alımı da vardı maalesef yine sayemde erken teşhis edildi. Dr her sorduğumda normal geçer diyordu o dönemde sadece mukuslu kaka vardı .Ne yiyip ne içiyorsunuz maalesef çoğu şey de yasak
Asmdeki hemşirelerde öyle bir şey var ama doktorunun karar vermesi daha doğru bence. Ne kadar kilo almış? En az günde 20 gr alması gerekiyor bebeğinMama ve anne sütü birlikte giden anneler emzirdikten sonra kaç cc mama veriyorsunuz ilk hafta kilo alımı yavaş olduğu için doktoru 45 cc hatta doyana kadar ver diyordu ve rahatlıkla 60 cc içiyordu sütüm az olduğu için dün sağlık ocağında kilo alımı çok fazla mamayı tamamen kes dedi mümkün değil 30 cc ancak sütüm var diyorum kes sen dedi hemşire ne yapacağımı bilemedim pazartesi doktor kontrolü var aslında o daha iyi yönlendirir ben çok mu mama veriyorum sizce her beslenmeden sonra
Ya bizim ki fırlattı kakayı yataktan komidine ve anne yanı beşiğine kadarBende bunu sormak içim girdim gece 2 kere su gibi kaka yaptı en son sab simplex vermiştim
Bitirdi bizi zaten hortum gibi fışkırttıMümkün mertebe damla ver.emye çalış arkadaşım bağırsakları henüz gelişmedi kuzuların sistem etkileniyor
Evet çocuk alerji doktoru teşhis koydu zaten mama da yazdı .Kendi doktorum alerjisi yok diyordu en son kan parçacıklı kakası olunca kabul etti.Gerçekten iyi takip etmek gerekiyor doktorların da gözünden kaçabiliyor biz de şimdi alerji bölümünden takipliyiz duruma göre belki birkaç besin daha kesilebilir.Yukarıda arkadaşa da yazmıştım benim kızımda vardı ama sadece süt ürünleri değil çoklu besin alerjisiydi bizdeki çünkü diyete rağmen azalma olmamıştı şikayetlerde. Allah yardımcınız olsun doktordan bunun için olan mamalardan da rica edin bence. En azından yorulduğun bir dönemde mama verebilirsin. Ve kilo alımı da artar. Bizim doktorumuz diyete karşıydı bana diyet yaptırmadı ben kendim yapmıştım 45 gün. Baktım hiç azalma yok doktorumu dinleyip diyeti bırakmıştım. Sadece doktorunuza değil bence çocuk alerji bölümüne de bir danışın. Artık bazı doktorlarda diyet önermeyebiliyor. Bir de 4. Ay aşısını da sorun. Yaptırıp yaptırmayalım mı diye. Bazı doktorlar alerji durumunda onu da
Evet öyle yapmak durumunda kaldım canım doktor toplam 60 cc ya da 75 cc ye tamamlayalım öğünlerini demişti bana büyüdükçe değişti tabi ilk başlarda 30-45 cc mama takviyeyle başladık sütüm artmadı mama miktarı mecbur arttı evet pompadan farklıdır eminim emmesi ama çok abartı bir fark olmaz diye düşünüyorum mecburen 75-90 cc ye tamamlıyorum öğünlerini ancak doyuyorHer öğünde mi veriyorsun canım
Sütüm az olduğu için öyle yapıyorum keşke mecbur kalmasam bir türlü artıramadım sütümü ne yaptıysam da olmadıBen de mama veriyorum ama gece uykusundan önce 60 CC ve gün içinde uzun süre emip uyumazsa 30 CC kadar. Her beslenmeden sonra sanki biraz fazla gibi. Yine de hemşireye değil de doktora sorman daha iyi gibi
Yoğunbakımdan çıktığımızdan sonraki hafta günde 15 gr almış doktorda mamayı artırdı sonraki hafta tekrar kontrole çağırdı 60 gr almış günde ve çok iyi böyle devam dedi asm hemşire çok fazla obez yaparsın diyor zaten küçük doğdu 2700 1. Ay kontrolünde 3800 geldi 1 aya bakarsak bence normal bende mamayı azaltmak isterim ama sütümü artırmam gerekiyor bunun içinAsmdeki hemşirelerde öyle bir şey var ama doktorunun karar vermesi daha doğru bence. Ne kadar kilo almış? En az günde 20 gr alması gerekiyor bebeğin
Çocuğun sütü emme kapasitesiyle makinanın sağdığı arasında baya fark oluyor. Benim kızım 2400 doğdu memeyi emmemesine rağmen doktor ilk hafta günde 4 kere mama vermemi istedi o da en fazla 30 cc kadar. İkinci hafta silikon başlıkla bebek mememi tutunca günde 3 kere 30 cc mama vermemi istedi. Şimdi tam 3 haftalık olduk sadece 350 gr almış ama doktor normal dedi. 1. Aydan sonra gece bir defaya düşürecek mamayı. Sizinki bana çok fazla geldi açıkçası. Tabiki doktor daha iyi bilir her doktorun stratejisi farklı.Evet öyle yapmak durumunda kaldım canım doktor toplam 60 cc ya da 75 cc ye tamamlayalım öğünlerini demişti bana büyüdükçe değişti tabi ilk başlarda 30-45 cc mama takviyeyle başladık sütüm artmadı mama miktarı mecbur arttı evet pompadan farklıdır eminim emmesi ama çok abartı bir fark olmaz diye düşünüyorum mecburen 75-90 cc ye tamamlıyorum öğünlerini ancak doyuyor
Çocuk çektiği için o kadar çıkıyor bence. Kilo alımı ve bez sayısı nasıl? Bir de incir dut helva yeSelam güzel anneler bana akıl verin nolur. İlk zamanlar göğüslerimi sağdığımda her ikisinden ayrı ayrı 70-80 cc kadar süt cıkıyordu. Ben sütümün azaldığını zaten hissediyordum ve artması için pompaylada sağım yapıyordum. Bugün 2 göğsümden zorla toplam 30 cc çıkarabildim. Sütümün rengide çok acık renk. Artması için ne yapabilirim ne kullanabilirim nolur yardımcı olun sütüm kesilsin azalsın istemiyorum
Bide uyku sersemi oluyo bunlar bende sinir krizi geçiriyorumYa bizim ki fırlattı kakayı yataktan komidine ve anne yanı beşiğine kadar5 posta yıkanacak şey çıktı sinirlerim bozuldu üstüm başım bo*k içinde kaldı
Ay bende yasadım bugunnnn çiş bir yandan kaka bir yandanYa bizim ki fırlattı kakayı yataktan komidine ve anne yanı beşiğine kadar5 posta yıkanacak şey çıktı sinirlerim bozuldu üstüm başım bo*k içinde kaldı
Bence mamayı azaltarak basla hemen birden kesme bi bakarsın yetip yetmediğine canımEvet öyle yapmak durumunda kaldım canım doktor toplam 60 cc ya da 75 cc ye tamamlayalım öğünlerini demişti bana büyüdükçe değişti tabi ilk başlarda 30-45 cc mama takviyeyle başladık sütüm artmadı mama miktarı mecbur arttı evet pompadan farklıdır eminim emmesi ama çok abartı bir fark olmaz diye düşünüyorum mecburen 75-90 cc ye tamamlıyorum öğünlerini ancak doyuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?