2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Mesela iki katı kadar fark ediyor mudur acaba pompa ve bebek emmesi arasında daha yeni alıştı emmeye meme reddi yaşadık çok uzun süre böyle okudukça çok üzüldüm acaba mamaya mı boğdum kızımı devamlıda istiyor tok olsada içiyor demekki

Asmdeki hemşirelerde öyle bir şey var ama doktorunun karar vermesi daha doğru bence. Ne kadar kilo almış? En az günde 20 gr alması gerekiyor bebeğin
Ay evet ya, mamayı düşman olarak görüyorlar. Lohusa annelerin psikolojisini daha çok etkiliyorlar bence

Ben sağım yaptıktan sonra ( her iki memeden hiç süt gelmeyinceye kadar sağıyorum) memeyi verdiğimde baya süt çekiyor kızım. Ki bir de benimki silikon uçla çekiyor, onunla çekmek daha zor olduğu halde.

Canım ben hatırlıyorum sen sütünü paylaşmıştın gayet iyiydi ..mama devreye girince memeyi sagarak değil bebeğin ağzına vererek cogaltacaksin çünkü
Sütü sagarak değil bebeğin ağzında bebenin başında birçok ileti sinirleri var onlar aktif hale geliyor ve saymadigim bir çok nokta var
Bebeğine muhakak sütünü emzirerek ver onu severek ..sütüm yok demiyeceksin
Beyine ne verirse. Kabul eder
Benim sütüm var deyip bebeği seveerek okşayarak emzir
Birde güzel ye ogunlerini aksatm
Bol su iç tatlini ekşik etme
Çorba iç pilav ye et ye tatlı ye
Ne yersen süt olur

Ay bende yasadım bugunnnn çiş bir yandan kaka bir yandan
Başıma ağrı girdi biri keki mıncıklamış her yere yapışmış mutfakta kendim yicem diye, biri desen böyle, bir de doktor çıktı araya trafikte gittim geldim çok fena oldum bugün
Bide uyku sersemi oluyo bunlar bende sinir krizi geçiriyorum altını açıp tazyikli kaka yapmak en sevdiği
Of bizim de sabahın köründe oldu bu olaylar

2 cocuklu hayat zorrrr doktora niye gittin canım sen

Yok çocuktan ötürü değil çünkü kilo alımı da azdı ikinci haftada doktor demişti mamaya başlayın diye doymuyor zaten.
En iyi doktor bilir bunu. Bence aylık kontrolünde mutlaka sor gerçekten her doktor farklı farklı.Az olarak beynine kodlama canım her zaman önce emzir sonra mama vereceksen ver. Sütü kesilip sonradan emzire emzire yeniden getiren bir sürü anne mevcut.

Dediğim gibi her doktorun stratejisi farklı ama mesela biberonla verdikçe daha çok meme reddi yaşayabilir. Doktoruna mutlaka danışıp öyle hareket et.bez sayısı ve kilo alımı çok önemli.

Kızlar ben normalde sma 1 optipro mama kullanıyordum bugün bunu gördüm ve aldım sadece geceleri kullanmak için. Bilgisi olan kullanan var mı?

Eklentiler

• image.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 53
Burada bir arkadaş yazmıştı 5 kat fark ediyor neredeyse diye. Bizim ebemizde arada çok fark var demişti

2 cocuklu hayat zorrrr doktora niye gittin canım sen
Kalça ultrasonu için makat gelişti ya çıkık olma olasılığı yüksek oluyormuş çok şükür sorun çıkmadı Ya tek puset taşıyan ve tek yenidoğanla hastaneye gelen bendim sanırım herkes kocasıyla gelmiş bi de randevuya bebek benim soyadım yazılmış ilk doğum yapınca öyle yazıyorlarya, sanki gayrimeşru gibi oldu tekte gidince

yaaa komik olmus gerçekten bişey cıkmamasına sevindim canım

Kızlar bi göğüsten diğer göğüse göre daha az süt geliyo. Aç olduğu zaman ilk önce onu veriyorum çeksin süt artsın diye ama çok sinir oluyo. Nasıl düzelecek bu
Benim de öyle. Kısır döngü oldu. Bebek sinir olup almak istemiyor. Bebek almadıkça süt artmıyor sağıyorum ama bebek emmesi gibi olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…