Ben sağım yaptıktan sonra ( her iki memeden hiç süt gelmeyinceye kadar sağıyorum) memeyi verdiğimde baya süt çekiyor kızım. Ki bir de benimki silikon uçla çekiyor, onunla çekmek daha zor olduğu halde.
Selam güzel anneler bana akıl verin nolur. İlk zamanlar göğüslerimi sağdığımda her ikisinden ayrı ayrı 70-80 cc kadar süt cıkıyordu. Ben sütümün azaldığını zaten hissediyordum ve artması için pompaylada sağım yapıyordum. Bugün 2 göğsümden zorla toplam 30 cc çıkarabildim. Sütümün rengide çok acık renk. Artması için ne yapabilirim ne kullanabilirim nolur yardımcı olun sütüm kesilsin azalsın istemiyorum
Canım ben hatırlıyorum sen sütünü paylaşmıştın gayet iyiydi ..mama devreye girince memeyi sagarak değil bebeğin ağzına vererek cogaltacaksin çünkü
Sütü sagarak değil bebeğin ağzında bebenin başında birçok ileti sinirleri var onlar aktif hale geliyor ve saymadigim bir çok nokta var
Bebeğine muhakak sütünü emzirerek ver onu severek ..sütüm yok demiyeceksin
Beyine ne verirse. Kabul eder
Benim sütüm var deyip bebeği seveerek okşayarak emzir
Birde güzel ye ogunlerini aksatm
Bol su iç tatlini ekşik etme
Çorba iç pilav ye et ye tatlı ye
Ne yersen süt olur
Kızlar bi göğüsten diğer göğüse göre daha az süt geliyo. Aç olduğu zaman ilk önce onu veriyorum çeksin süt artsın diye ama çok sinir oluyo. Nasıl düzelecek bu
Ah yalnız değilmişim Ben emziremiyorum sağım yaparak veriyorum sütü, bi memeden 80cc çıkıyorsa diğerinde 30 falan çıkıyor o kadar dengesiz, hep böyle devam etmez umarım
Bu kayınvalidelerin hep söyleyecek sözü var sanırım. Geçen geldiğinde çok kaka yapıyor demiştim, karnı doyuyordur dedi, şimdi de diyor ki inşallah sütün yarıyordur yaramayınca da çok kaka yapıyorlar
Ah yalnız değilmişim Ben emziremiyorum sağım yaparak veriyorum sütü, bi memeden 80cc çıkıyorsa diğerinde 30 falan çıkıyor o kadar dengesiz, hep böyle devam etmez umarım
Memelerin yumusaklıgıyla sütün azlığını anlayamayız benım bazen yumusacık bazen sert olıyor yumusakkende aynı mıktar cıktı sertkende. Birde cidden bebek doymuyo dıye degıl anneyı ıatıyor gazı olabılır bır sıkıntısı olabılır ondan hep memede kalmak istıyor.
Mama verdım meme verdım emzık verdım cok cok nasıl cekıyor emzıgı ayy uzuldum yıne meme verdım yok yine doymuyormus gıbı halbukı kac bez degıstım dolu. Belimi hissetmiyorum birde silikon uç lanet bişi ben takıyorum o elıyle itiyor ben takına kadar ortalıgı yıkıyor
Ben şöyle bir sistem kurdum kendimce, her gün yapamasam da, sabahları genellikle göğüslerim şiş olduğunda sağıyorum. Gün içinde de diyelim ki tek memeyi emdi doydu, diğer memeyi de sağıyorum. Sonraki emmeye ise sağdığımdan başlatıyorum ki uyaran gitsin, süt azalmasın o göğüste diye. Bu arada ben de genellikle mama veriyorum günde bir kere yatmadan önce. Ama mesela bu akşam beni maşallah diyim çok güzel emdi, o yüzden mama vermeyeceğim.
Kalça ultrasonu için makat gelişti ya çıkık olma olasılığı yüksek oluyormuş çok şükür sorun çıkmadı Ya tek puset taşıyan ve tek yenidoğanla hastaneye gelen bendim sanırım herkes kocasıyla gelmiş bi de randevuya bebek benim soyadım yazılmış ilk doğum yapınca öyle yazıyorlarya, sanki gayrimeşru gibi oldu tekte gidince
Ben şöyle bir sistem kurdum kendimce, her gün yapamasam da, sabahları genellikle göğüslerim şiş olduğunda sağıyorum. Gün içinde de diyelim ki tek memeyi emdi doydu, diğer memeyi de sağıyorum. Sonraki emmeye ise sağdığımdan başlatıyorum ki uyaran gitsin, süt azalmasın o göğüste diye. Bu arada ben de genellikle mama veriyorum günde bir kere yatmadan önce. Ama mesela bu akşam beni maşallah diyim çok güzel emdi, o yüzden mama vermeyeceğim.
Memelerin yumusaklıgıyla sütün azlığını anlayamayız benım bazen yumusacık bazen sert olıyor yumusakkende aynı mıktar cıktı sertkende. Birde cidden bebek doymuyo dıye degıl anneyı ıatıyor gazı olabılır bır sıkıntısı olabılır ondan hep memede kalmak istıyor.
Mama verdım meme verdım emzık verdım cok cok nasıl cekıyor emzıgı ayy uzuldum yıne meme verdım yok yine doymuyormus gıbı halbukı kac bez degıstım dolu. Belimi hissetmiyorum birde silikon uç lanet bişi ben takıyorum o elıyle itiyor ben takına kadar ortalıgı yıkıyor
Kizlar bu aralar bizimki memede yada kucagimda uyuyo yatagina koyuyorum 10 dk sonra uyaniyo gunduzde gecede ayni nerdeyse uyumuyo hic ya normalmi uyusun yeterki diye kucagimda tutuyorum uyudugunda en fazla yarim saat sonra yine uyaniyo
Kizlar bu aralar bizimki memede yada kucagimda uyuyo yatagina koyuyorum 10 dk sonra uyaniyo gunduzde gecede ayni nerdeyse uyumuyo hic ya normalmi uyusun yeterki diye kucagimda tutuyorum uyudugunda en fazla yarim saat sonra yine uyaniyo