Stres yapma, emiyorsa bol bol emzir, emmiyorsa emiyormuş gibi iki üç saatte bir sağ. Az çok kısmına takılma. Emmesine engel bir durum yoksa bile, hastalıktan dolayı iştahı azalmış olabilir, o da sütüne yansımış olabilir, ayrıca stres ve yorgunluk da etki etmiştir, bu arada bebiş hasta olduğuna göre sen de olabilirsin, fazladan dinlenmen gerekir aslında şu an (ama pek mümkün olmadığını tahmin ediyorum tabii).
Hastalık döneminde ben de yaşadım aynı şeyi (iki ay önce pompanın haznesinde 10 cc gördü bu gözler

), hiç merak etme, emzirdikçe artacak ama bu süreçte dinlenebildiğin kadar dinlenmen de iyi olur. Sağdığın miktarlara hiç bakma zaten, bebeğin emerken çektiğinin beşte biri kadar anca çekebiliyor o pompalar genelde.
Ben süt artırıcı takviyelere pek inanmıyorum (bol su içmeyi ihmal etmemek lazım tabii), kendim de yararlanmadım ama bira (alkolsüz bira veya malt içeceği de olabilir veya boza) ve bira mayası (tabletini
soyasosu
kullanıyordu galiba) gibi mayalı şeylerin kısa süreli olsa da etki ettiğini düşünüyorum.