- 28 Nisan 2015
- 6.388
- 13.532
- 448
Aaa 4.ay hoşgelmişBenimki de sabahtan beri uyumadı uyusun diye dışarı çıkacağız şimdianalık ah analık
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa 4.ay hoşgelmişBenimki de sabahtan beri uyumadı uyusun diye dışarı çıkacağız şimdianalık ah analık
![]()
Biz gittiğimizde ek gıda başlamış olacak ama her otelin çocuk büfesi ya da restaurantı oluyor oradan idare edicem artıkbir de benim doktorum blender a karşı çiğnemeyi öğrenmesi adına çorba bile pütürlü olsun diyor. Ama ben çorbası blenderlıyorum öğrenmesi adına çiğnemeyi buharda küçük sebzeler veriyordum eline
Bizimki de 22 gün erken.. Her şeyimiz aynı.23 gün erken doğdu ama atak haftasına girdi gözüküyor bizimkide nedense anlamadım![]()
Valla bomba gibi geldi diyebilirim özellikle gündüz uykuları çok azaldı ne yani hep böyle mi olacak şimdi diyip dertleniyorumAaa 4.ay hoşgelmiş![]()
Benim bebeğiminde öyleydi 2 ve 3. Ayda 41 di 4. Ay da da 42 buçuk geldiSelam cağnım kızlar
Bugun 3.ay ölçümü yaptırdım.. Sina 5cm boy atmış, 65cm olmus.. Kılosu da 6600gr olmuş, 1 kıloya yakın almıs.. Yalnız kafa ölçümü hosuma gitmedi.. 2.ayda 41cmdi, yine 41cm olmuş.. Aranızda 1 ay boyunca kafası buyumeyen bebiş var mıçok tedırgın degılım ama insan yine de duymak istiyor
![]()
Ay valla aynıGeceleri böyle oldu yani bizimkinde şimdilik gece bi sıkıntı yok emip devam edebiliyor ama mesela dün gece 45 dakikada zorla uyuduEmip emip benimkide yüzüme bakıp gülüyor
çok zor uykuya dalıyo inşallah sadece uykuya zor geçişiyle kalır. Gündüz uykuları azaldımı peki ?
Bebeğiniz erkek mi?Benim bebeğiminde öyleydi 2 ve 3. Ayda 41 di 4. Ay da da 42 buçuk geldi![]()
Benim bebeğiminde öyleydi 2 ve 3. Ayda 41 di 4. Ay da da 42 buçuk geldi![]()
Kızlar bide benim oğlan başka birini görünce dudak büzüp ağlıyorbayılıyorum ama o hallerine
Ay valla aynı2çekiyor dönüp bana bakıp gülüyor dalga geçer gibi
![]()
Ay bizimki de dudak büze büze ağlıyor bu aralar, bebek arabasında bile ağlamaya başladı bu ara hatta, normalde durunca ağlar, hareket halinde susardı, şimdi hiç susmuyor. İlle kucağa alınıp pışpışlanacak, ağzına memesi sokulacak.Kızlar bide benim oğlan başka birini görünce dudak büzüp ağlıyorbayılıyorum ama o hallerine
Canım benim asm hemşiresi boyunu falan bir ay doğru ölçerse diğer ay yanlış ölçüyorAsmye gittim.. Gecen ayda orda ölçüldü ama bızım hemsıremz yoktu, baskası ölçtü.. Bende o yuzden acaba fazla mı ölçtü diyorum![]()
Zıbıni ilk almıştm kız bebek istiyordum ama nasip olmadı almışken giydirdim bugünAblası kız mı![]()
Gözlere![]()
Aynısını düşünüp yurtdışı tatili ayarladık biz
Çook da güzel olur. Biz gidiyoruz gözü kararttık![]()
Canım benim asm hemşiresi boyunu falan bir ay doğru ölçerse diğer ay yanlış ölçüyorhele hele kafa çapı gibi yarım/bir cmlik şeylerde mutlaka hata yaparlar. Hiç kafana takma
![]()
Ay ne iyi etmişsiniz, biz çocukla hiç cesaret edemedik, şimdi iki çocukla hiç edemeyiz gibime geliyor. Pasaportların süresi de doldu bu ocakta, hüzünlü hüzünlü duruyorlar dolaptabelki yenilersek hiç değilse komşu adalara bir kaçarız.
Bence olay bebeği alıştırmak değil, kendini alıştırmak.
Bizimki kimi görse o dişsiz ağzını açıyor sonuna kadar gülüyorKızlar bide benim oğlan başka birini görünce dudak büzüp ağlıyorbayılıyorum ama o hallerine
Bak o doğrudurİnşallah öyledir.. Zaten ilk iki ayda 6cm kafa buyumesı bana normal gelmemiştigecenkınde farklı bırı ölçtü, bnce o yanlış ölçtü gibi, neyse ters bişey yok ya Allahtan..