2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ahh bu bebeklerin karnımızdaki halleri ilerde büyüyüp evlendikleri zaman üç tane de kızın olur
Kızım azcık saçını örebilir miyim filan dicem. Biri izin verir heralde şaka bir yana kızı da oğlu da hepsi evlat sağlıklı, hayırlı olsunlar ben bildiğim yoldan devam ne güzel, çok şükür

Tebrik ederim canım sağlıcakla gelsin

Kızlar dün sabaha karşı acildeydim. İnanılmaz feci bir gaz sıkışması yaşadım. Sırtım midem belime vurdu. Ne yatabildim ne kalkabildim çok kötüydü. Parol serum ağrımı aldı neyse ki ama karnım hala davul gibi. Nedir bu çektiğim gaz belasından

Canım geçmiş olsun kefir ve maden suyu kimyonlu su iyi gelebilir gaz için bu arada çok kötü ve zor bir ağrı cidden

Canım geçmiş olsun kefir ve maden suyu kimyonlu su iyi gelebilir gaz için bu arada çok kötü ve zor bir ağrı cidden
Kefir alışkanlığım hiç yok gerçekten sindirim için işe yarar mı? Yemekten yarım saat sonra maden suyu içerim hep. Evet çok zordu nefes aldırmıyordu bu ağrı böyleyse doğum nasıldır dedim hatta çok sağol bu arada

Ah çok geçmiş olsun dün bu konuda yazmıştım buraya hatta gaz çıkaranlar eşinden utanmasin çok şanslısınız diye ben çatlayacak gibi oluyorum nedense çıkaramıyorum çok iyi anlıyorum seni

Yok canım ikinci hamileliğim okullarda tatile girdi bugün bu hayattan bıkmış halimle çocuğuma nasıl yeticem çok merak ediyorum
Suan azcık uzanmak istiyorum geçmek bilmeyen baş ağrım zaten yorgun bitkin hissediyorum ama kızım bi dk durmuyor diş çıkarma dönemi falan derken iştahsızlık aşırı mizmiz aman Allah im terör estiriyor ikinci çocuk fikri gözümü korkutmaya başladı aynada kendime bakıyorum bitmiş haldeyim inan

Bende daha 7 haftalıkken falan gece uyandıran bi ağrıyla uyanmıştım miğdeme nasııl vuruyodu korktum kustum yürüdüm ağızdan çıkartmak rahatlattı hala çok geyirme hissi var bende geçmedi ama bidaha öyle olmadım çok zor bi acıydı uzun sürmedi çok şükür soda günde düzenli olarak kullan çok rahatlatıyor geçmiş olsun

Benimde yoktu ama şişkinliğim çok kötü boyuta geldi rahatsız ediyordu beni sağolsun soyasosu sayesinde başladım baya iyi geldi bende gaz sancısından çok dr gitmişimdir en etkilisi kimyonlu su bu arada çok kötü olduğunda içebilirsin

Ya kızlar çok teşekkür cevaplarınız için. Bazı Devletler de perinatoloji de artık bakmıyormuş artık özellere gidin diyolar araştırma aşamasındayım bulursam yaptırcam

kimyon çok iyi gerçekten, ben her yemeğe ekliyorum
Canım sen yokken hepimiz kefire başladık bence kesinlikle çok iyi hatta ilk içmeye başladığım zamanlarda karnım küçüldü benim, meğerse gazmış bebek değil çok geçmiş olsun bu arada. İçim yeşil kefirin içmesi çok kolay, hem de sindirime çok faydalı

Sayenizde kefire başladım bende tadını da seviyorum aslında gerçekten çok çok iyi geliyor karnım küçüldü gerçekten sindirime çokkk faydasını gördüm tüm hamişler kefirlensin

Bende aynı psikolojideyim seni çok iyi anlıyorum ama pek düşünmemeye çalışıyorum düşündükçe kafamda büyüyor zaten herşey olacağına varacak başaracağımıza eminim ama kızın kaç yaşında diş dönemi özellikle arka dişlerde zor ve sancılı oluyor inşallah atlatırsınız hemen

Eğer çok gaz sancım olursa hemen ılık suya kimyon katıp içiyorum azıcıkta içsem fayda ediyor bu arada kefire başladıktan sonra hepimizin bebek sandığı göbüşler gitti

Temmuzda inşallah 1 yaşına girecek daha çok küçük

Kızlaarr birkaç gündür giremiyordum, Ankara'ya perinatolog kontrolüme geldim. Cook şükür oğlum sağlıklı her şey yolundaymis doktorum sağolsun detaylı gibi inceledi bütün organlarına baktı, kilosu biraz önde gidiyormuş dobişin babası kılıklı anne karnında bile kaşlarını çatıyordu bağdaş kurmuş oturuyordu paşalar gibi gel keyfim gel modunda doktor ayağı kadar pipisi var maşallah dedi hahahah tatili sordum 1 tane bebe aspirini iç o zaten 1 hafta etkili, ondan sonra istediğin yere git dedi şimdilik her şey iyi gidiyor bu da pipimiz hahaha

Eklentiler

• IMG-20230616-WA0022.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 70
Yaaa yerim yeriiim maşallah de annesi pipisine
Doktorun süper birisi bence, çok seviyorum böyle kafa insanları. Bebe aspirinini sana günlük kuşlan dememişler miydi daha önce ben mi yanlış hatırlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…