- 12 Haziran 2019
- 317
- 577
- 53
- 38
aslında bu çok kişiye göre değişebilen bi konu. ben bende olanları cevaplayayım.tecrübeli anneler size bir sorum var. emzirme sütyeni alacağım da, sorularımı sıralıyorum :)
1. şimdiye kadar 1 beden anca büyüdü süt gelmeye başlayınca sizce daha ne kadar büyüyor? şimdiki halinden bir beden büyük mü almalıyım?
2. biraz daha bekleyip doğuma doğru almak daha mı mantıklı?
3. ve en önemli sorum: emzirme sütyeni gerçekten gerekli bir şey mi? kesinlikle evet diyorsanız kaç tane almak gerekiyor?
tecrübeli anneler size bir sorum var. emzirme sütyeni alacağım da, sorularımı sıralıyorum :)
1. şimdiye kadar 1 beden anca büyüdü süt gelmeye başlayınca sizce daha ne kadar büyüyor? şimdiki halinden bir beden büyük mü almalıyım?
3. ve en önemli sorum: emzirme sütyeni gerçekten gerekli bir şey mi? kesinlikle evet diyorsanız kaç tane almak gerekiyor?
Emzırme sütyenı bana hiç ama hiç konforlu gelmedi neden dersenız atlet gıyıyoruz kış ayı atletı ac sutyene ulaş zor iş ben dırek emzırme atletı almıstım 3 tane bütün kışı onunla gecırdım gögüs ucumda bellı olmasın dıyr gogüs pedi takıyordum.Ben doğumdan sonra alınması taraftarıyım çünkü herkeste aynı oranda değişmeyebiliyor ölçüler, öngörmek zor olabilir. İhtiyaç da kişiye göre değişiyordur, herkes her üründen aynı performansı almıyor sonuçta. Benim için önemli bir ihtiyaçtı ve iki buçuk senelik emzirme serüvenimde iki kaliteli sütyen ve birkaç balensiz, penye sütyenle çok güzel idare ettim. (Evde hala takarım balensizleri normal sütyen niyetine). Ama yine bence şimdiden alabileceğiniz bir şey var, o da emzirme atleti. Özellikle ilk aylar çok pratik oluyor. Yine şahsi önerim, hepsinin eski usül denenerek alınması.
Benim de bazı akşamlar mide yanmam oluyor doktorum bana rennie tab verdi onu kullanıyorum. Lansor kullanan hiç duymadım o zaten dediğin gibi mide koruyucu sen yine rennie tb, gaviscon şurup falan alıp kullanabilirsin gebelikte kullanılıyorKızlar benim midem bir haftadır inanılmaz kötü hala 9 buçukta yaptığım kahvaltı ile duruyorum hiç ağır şeyler yemememe rağmen midem alev alev yanıyor. Daha önce doktorum lansor mide koruyucu önermişti ama içip içmemekte çok kararsızım. Kullanan var mı
O zaman hiç bir şey olmazÇok teşekkürler canım yorumun iyi geldihavuza gittigim yer temizliğinden çok çok emin oldugum bir yer mesela normalde çocukların girmesi yasak ama bir çocuk girdi diye havuzu 1 hafta kapatıp suyu boşaltıp temizlik yapip tekrar doldurdular temizliğinden şüphem yok ama tabii yine de enfeksiyon riski var ben de önlemimi her havuzdan çıkınca bikini değiştirip aksamlari da nioli yağı kullanarak alıyordum.
ben daha 6 kilo aldım herhalde senin gibi 11 12 kiloyla kapatacağım gibi duruyor ama v şeklindekiler benimde gözüme takıldı bunlarda olabilir diye. onlardan da alayım o zaman.Beden olarak alacağın kiloya bağlı biraz ben ilk doğumumda 11 kilo aldım memeler çok büyümedi kalıbıda büyük olduğu için emzirme sütyeni kendi bedenimi aldım gayet rahat ettim fakat bu hamileliğimde ben emzirme sütyeni almayacağım çıtçıt açma mantığı çok gerekli görmüyorum fakat Şuan sütyen takamadığım için balensiz sütyen ve sporcu sütyeni diye geçiyor sanırım o tarz aldım şimdiden kullanıyorum ön kısmı v şeklinde gelen balensiz sütyenleri doğumdan sonra çok rahat kullanabilirsin emzirme döneminde çok rahat oluyor emzirme sütyenide tercih edebilirsin bu arada ama normal sütyen ilk zamanlar kullanmak zor oluyor rahatlık açısından
benim henüz 1 beden büyüdü ama çokta kilo almadım hala bilmiyorum ki ne kadar büyür. dediğin gibi son ayı bekleyeceğim sanırım. her ne kadar daha az kilo almış olsam da sonuçta önümüzde 3 ay var.aslında bu çok kişiye göre değişebilen bi konu. ben bende olanları cevaplayayım.
1. ilk doğumumda 2 beden büyümüştü göğüslerim. ikincide 1 beden büyüdü. ama bu büyümeler uzun sürmedi. ilk aylardaki büyüme zamanla kilo da verdikçe normal bedenime döndüm.
2. göğüs büyüme son ayda iyice artıyor bence son ay beklenmeli hastane çantasına son eklenen eşyamdı.
3- evet gerekli. diğer sütyenlerle emzirmek konforlu olmuyor. özellikle de sezeryan olursan daha rahatlık. 4 tane vardı bende. dolgulu ve penye ikişerli. sonradan penye yanlış hatırlamıyorsam 1 tane daha aldım. sık yıkayarak kurutarak kullandım.
bende yorumlarınızdan sonra en azından doğuma çok az kala alayım bir iki tane sonrasında doğumdan sonra çoğaltırım diye karar verdim şu an. emzirme atleti almayı hiç düşünmemiştim. listeye onu da ekleyeyim o zaman.Ben doğumdan sonra alınması taraftarıyım çünkü herkeste aynı oranda değişmeyebiliyor ölçüler, öngörmek zor olabilir. İhtiyaç da kişiye göre değişiyordur, herkes her üründen aynı performansı almıyor sonuçta. Benim için önemli bir ihtiyaçtı ve iki buçuk senelik emzirme serüvenimde iki kaliteli sütyen ve birkaç balensiz, penye sütyenle çok güzel idare ettim. (Evde hala takarım balensizleri normal sütyen niyetine). Ama yine bence şimdiden alabileceğiniz bir şey var, o da emzirme atleti. Özellikle ilk aylar çok pratik oluyor. Yine şahsi önerim, hepsinin eski usül denenerek alınması.
Oyy minik aslanYa kızımda yaptırmadım renk renk almıstım degısık takımlar yapmıstım. Ama bunda hıc bırsey almadım henüz barı tam set olsun baska yenıdogam almam dedım . Gs li bır aılenın aslanlı bır seti olsun dedim aslanlı olanı yaptırıyorum
Bende rennie şurup içiyorum ama benim baya kötü olduğu için lansor vermişti. Kullanmak hiç içime sinmiyo ondan bi sorayım dedimBenim de bazı akşamlar mide yanmam oluyor doktorum bana rennie tab verdi onu kullanıyorum. Lansor kullanan hiç duymadım o zaten dediğin gibi mide koruyucu sen yine rennie tb, gaviscon şurup falan alıp kullanabilirsin gebelikte kullanılıyor
Daginin kalıpları küçük haberin olsuntecrübeli anneler size bir sorum var. emzirme sütyeni alacağım da, sorularımı sıralıyorum :)
Kızlar öncelikle çok teşekkür ederim kafamda fikir oluştu sayenizde. bana kalsa şimdi hemen alacaktım :)
ben daha 6 kilo aldım herhalde senin gibi 11 12 kiloyla kapatacağım gibi duruyor ama v şeklindekiler benimde gözüme takıldı bunlarda olabilir diye. onlardan da alayım o zaman.
benim henüz 1 beden büyüdü ama çokta kilo almadım hala bilmiyorum ki ne kadar büyür. dediğin gibi son ayı bekleyeceğim sanırım. her ne kadar daha az kilo almış olsam da sonuçta önümüzde 3 ay var.
bende yorumlarınızdan sonra en azından doğuma çok az kala alayım bir iki tane sonrasında doğumdan sonra çoğaltırım diye karar verdim şu an. emzirme atleti almayı hiç düşünmemiştim. listeye onu da ekleyeyim o zaman.
aa bide yorumlarda kap kısmı çok geniş yazmış bi kaç kişi. tamam bunu da not ediyorum o zaman.D
Daginin kalıpları küçük haberin olsunbenim göğüslerim büyüdüğü için bir beden büyük aldım ama 2-3 beden büyük alabilirmişim. Totalde 6-7 kg aldım.
ay benim haberim yok hiç şubatta indirim olduğundan falan bilee. doğru kasım indirimlerinden de alabiliriz bir şeyler oda hiç aklıma gelmemişti. bi an önce eksik hiç bir şey kalmasın diye ant içmiş gibiyim. sanki bebek doğunca alışveriş yasaklanacakYa bir de şey geldi şimdi aklıma, biz kasımda doğum yapacağız ya, kasım sonuna doğru black friday vesilesiyle çoğu yer indirime giriyorşubat ayında da ebebekte kuruluş yıldönümü vesilesiyle bir ay süren indirim oluyor (genelde her gün farklı bir ürün grubunda, ben ek gıda ürünlerinin tamamını neredeyse yarı fiyatında 2019 şubatında almıştım ). Tabii mevcut ekonomide son birkaç yıldır indirimlerin pek tadı yok ama yine de akılda tutmakta fayda var.
Valla kötüysen iç benim bi arkadaşım hem gaviscon hem rennie içiyordu çok kötüydü bi sıkıntıda olmadı kendine eziyet etmeBende rennie şurup içiyorum ama benim baya kötü olduğu için lansor vermişti. Kullanmak hiç içime sinmiyo ondan bi sorayım dedim
Teşekkürler canımmaşallah bebeğine canım. rahim ağzın için de doktor ne dediyse o kendine çok dikkat et. çalışıyor muydun hatırlayamadım ama bol dinlenmeli geçir sürecini sağlıkla geçsin. yaşamadığım için tavsiye veremiyorum sağlık diliyorum
Aynı hm takım kızımın var şimdi inşallah kardeşi giyecekayy ben bunu favorilemiştim gelince alırım diye, sonra vazgeçtim bunun hırkalısını aldım. çok güüzeeel. dün geldi hatta. kışlık tulumu LCW dan aldım kupon gelmişti :)
ay benim haberim yok hiç şubatta indirim olduğundan falan bilee. doğru kasım indirimlerinden de alabiliriz bir şeyler oda hiç aklıma gelmemişti. bi an önce eksik hiç bir şey kalmasın diye ant içmiş gibiyim. sanki bebek doğunca alışveriş yasaklanacak
kızlar peki telsiz ya da kamera kullanıyor musunuz ? bunu da kesin al diyen var alma diyende var herhalde bunda kasım indirimlerini bekleyeceğimPhaedra nın dediği gibi
Aslan kocanOyy minik aslansizin yine iyi benim eşim prensesim diye sevdiğim kızıma Galatasaray storedan hastane çıkışı almış mecbur giydircem gönlü olsun diye
Ay ben aldım gecen yıllarda bı geldı minicik iadede almıyolar iç çamasırı kaldı elimde bende fındık memeli birine hediye ettimaa bide yorumlarda kap kısmı çok geniş yazmış bi kaç kişi. tamam bunu da not ediyorum o zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?