2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
aslında bu çok kişiye göre değişebilen bi konu. ben bende olanları cevaplayayım.
1. ilk doğumumda 2 beden büyümüştü göğüslerim. ikincide 1 beden büyüdü. ama bu büyümeler uzun sürmedi. ilk aylardaki büyüme zamanla kilo da verdikçe normal bedenime döndüm.
2. göğüs büyüme son ayda iyice artıyor bence son ay beklenmeli hastane çantasına son eklenen eşyamdı.
3- evet gerekli. diğer sütyenlerle emzirmek konforlu olmuyor. özellikle de sezeryan olursan daha rahatlık. 4 tane vardı bende. dolgulu ve penye ikişerli. sonradan penye yanlış hatırlamıyorsam 1 tane daha aldım. sık yıkayarak kurutarak kullandım.

Ben doğumdan sonra alınması taraftarıyım çünkü herkeste aynı oranda değişmeyebiliyor ölçüler, öngörmek zor olabilir. İhtiyaç da kişiye göre değişiyordur, herkes her üründen aynı performansı almıyor sonuçta. Benim için önemli bir ihtiyaçtı ve iki buçuk senelik emzirme serüvenimde iki kaliteli sütyen ve birkaç balensiz, penye sütyenle çok güzel idare ettim. (Evde hala takarım balensizleri normal sütyen niyetine). Ama yine bence şimdiden alabileceğiniz bir şey var, o da emzirme atleti. Özellikle ilk aylar çok pratik oluyor. Yine şahsi önerim, hepsinin eski usül denenerek alınması.

Emzırme sütyenı bana hiç ama hiç konforlu gelmedi neden dersenız atlet gıyıyoruz kış ayı atletı ac sutyene ulaş zor iş ben dırek emzırme atletı almıstım 3 tane bütün kışı onunla gecırdım gögüs ucumda bellı olmasın dıyr gogüs pedi takıyordum.

Benim de bazı akşamlar mide yanmam oluyor doktorum bana rennie tab verdi onu kullanıyorum. Lansor kullanan hiç duymadım o zaten dediğin gibi mide koruyucu sen yine rennie tb, gaviscon şurup falan alıp kullanabilirsin gebelikte kullanılıyor

O zaman hiç bir şey olmaz ben ne o yağı kullanıyorum ne bizim sitede öyle kurallar var hiç bişey de olmadı çok şükür ben bayandır girmiyorum ama havuza en son denize girmiştim hastalanıp acillik olduktan sonra korktum

Kızlar öncelikle çok teşekkür ederim kafamda fikir oluştu sayenizde. bana kalsa şimdi hemen alacaktım :)
ben daha 6 kilo aldım herhalde senin gibi 11 12 kiloyla kapatacağım gibi duruyor ama v şeklindekiler benimde gözüme takıldı bunlarda olabilir diye. onlardan da alayım o zaman.
benim henüz 1 beden büyüdü ama çokta kilo almadım hala bilmiyorum ki ne kadar büyür. dediğin gibi son ayı bekleyeceğim sanırım. her ne kadar daha az kilo almış olsam da sonuçta önümüzde 3 ay var.
bende yorumlarınızdan sonra en azından doğuma çok az kala alayım bir iki tane sonrasında doğumdan sonra çoğaltırım diye karar verdim şu an. emzirme atleti almayı hiç düşünmemiştim. listeye onu da ekleyeyim o zaman.

Oyy minik aslan sizin yine iyi benim eşim prensesim diye sevdiğim kızıma Galatasaray storedan hastane çıkışı almış mecbur giydircem gönlü olsun diye

Bende rennie şurup içiyorum ama benim baya kötü olduğu için lansor vermişti. Kullanmak hiç içime sinmiyo ondan bi sorayım dedim

D
Daginin kalıpları küçük haberin olsun benim göğüslerim büyüdüğü için bir beden büyük aldım ama 2-3 beden büyük alabilirmişim. Totalde 6-7 kg aldım.

Ya bir de şey geldi şimdi aklıma, biz kasımda doğum yapacağız ya, kasım sonuna doğru black friday vesilesiyle çoğu yer indirime giriyor şubat ayında da ebebekte kuruluş yıldönümü vesilesiyle bir ay süren indirim oluyor (genelde her gün farklı bir ürün grubunda, ben ek gıda ürünlerinin tamamını neredeyse yarı fiyatında 2019 şubatında almıştım). Tabii mevcut ekonomide son birkaç yıldır indirimlerin pek tadı yok ama yine de akılda tutmakta fayda var.

D

Daginin kalıpları küçük haberin olsun benim göğüslerim büyüdüğü için bir beden büyük aldım ama 2-3 beden büyük alabilirmişim. Totalde 6-7 kg aldım.
aa bide yorumlarda kap kısmı çok geniş yazmış bi kaç kişi. tamam bunu da not ediyorum o zaman.

ay benim haberim yok hiç şubatta indirim olduğundan falan bilee. doğru kasım indirimlerinden de alabiliriz bir şeyler oda hiç aklıma gelmemişti. bi an önce eksik hiç bir şey kalmasın diye ant içmiş gibiyim. sanki bebek doğunca alışveriş yasaklanacak

Teşekkürler canım hayır işi biraktim ama biraz daha dikkat etmem gerekiyor demekki

ayy ben bunu favorilemiştim gelince alırım diye, sonra vazgeçtim bunun hırkalısını aldım. çok güüzeeel. dün geldi hatta. kışlık tulumu LCW dan aldım kupon gelmişti :)
Aynı hm takım kızımın var şimdi inşallah kardeşi giyecek iyi günlerde giysinler inşallah

Ben de hm den ikişer emzirme sütyeni ikişer de emzirme atleti almıştım. Emzirme atletini daha çok kullandım.Tabi bu kişiye göre değişebilir.

Valla siz de haklısınız. Biz ilk çocuğun (veya çocukların) eskilerine güvenen tuzu kuru anneleriz bir bakıma ama her şeyi sıfırdan alacaklar için, gelecekteki indirimli fiyatların şimdiki indirimsiz fiyatlardan uygun olacağının garantisi yok maalesef şu şartlar altında.

kızlar peki telsiz ya da kamera kullanıyor musunuz ? bunu da kesin al diyen var alma diyende var herhalde bunda kasım indirimlerini bekleyeceğim Phaedra nın dediği gibi

kızlar peki telsiz ya da kamera kullanıyor musunuz ? bunu da kesin al diyen var alma diyende var herhalde bunda kasım indirimlerini bekleyeceğim Phaedra nın dediği gibi

Telsiz bence şart. Eviniz küçük de olsa gönül rahatlığıyla geceleri bir dizi film falan seyredelim veya müzik açıp sohbet edelim diyebilmek için şart yani. Üç dört saat aralıksız uyuma aşamasına geçince hayat kalitenizi yükseltiyor resmen kamerasız telsiz yetmişti bize sırf geceleri salonda takılabilmek için kullandığımızdan. Kamera ihtiyacı kişiye göre değişebilir o yüzden diye düşünüyorum.

Bir de elektronik cihazlarda marka bazlı indirimler de oluyor ya, online alışveriş uygulamalarında listeye atıp doğuma kadar borsa gibi takip ederek daha uyguna alınabilir belki

Oyy minik aslan sizin yine iyi benim eşim prensesim diye sevdiğim kızıma Galatasaray storedan hastane çıkışı almış mecbur giydircem gönlü olsun diye
Aslan kocan Aa gs nin kızı erkeği olmaz giysin küçük aslaniçe
aa bide yorumlarda kap kısmı çok geniş yazmış bi kaç kişi. tamam bunu da not ediyorum o zaman.
Ay ben aldım gecen yıllarda bı geldı minicik iadede almıyolar iç çamasırı kaldı elimde bende fındık memeli birine hediye ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…