2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Aslan kocan Aa gs nin kızı erkeği olmaz giysin küçük aslaniçe

Ay ben aldım gecen yıllarda bı geldı minicik iadede almıyolar iç çamasırı kaldı elimde bende fındık memeli birine hediye ettim
yaaa bide bazılar 75 beden. 75 beden emziren anne memesi nasıl olur ya

Arkadaşlar, doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum. İzmir’de önerebileceğiniz rahat bir doktor var mı? Mümkünse kasık ağrım olduğundan veya 32. hafta izne ayrılacağım zamanlarda bir rapor için yanına gitmem gerekmesin, uzaktan da yardımcı olsun

Bence çok güzelller ama hamilelik yapmam dediğin her şeyi yapmak zaten

Aaa bu emzirme atletini nasıl unuturum bende siyah olanlardan vardı ve e bebekte bulduğum biri sütyenli gibiydi aynı zamanda göğüs kısmı biyeli. Temmuz da doğurduğum için ikisini de evde kimse yokken onu ip askılı gibi kuşlanmıştım içine sütyen giymeye gerek kalmıyordu. Ben de unutmayayım bunu

Benimde karşıma böyle tulumlar çıktı bayıldımmm kızıma tam set yaptırmıştım ikizlerede böyle bişey yapsam saklasam daha güzel olur gibi ama isimleri daha yok kızımda belliydi

Eklentiler

• IMG_4836.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG_4837.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 56
Bugün şeker yüklemem vardı 75 lik ve şekerim çıktı maalesef sınır 180 benim 202 çıktı moralimi bozmuyorum zaten şekerli şeyler pek yemiyordum en çok pilav ve makarnayı bırakmak zorlayacak sadece ama ona da alışırım yemek yedim gayet her gün yediğim gibi yedim 1 saat sonra ölçtüm 72 çıktı çokk iyi acaba bu kadar şekere mi şaşırdı vücudum hep böyle az çıksa da mı dikkat edeceğim acaba merak ettim yaşayan var mı acaba

Evet canım hep dikkat etmek gerekir, normalde 75 gr şeker için bile çıkmaması gerekiyor işte. Şöyle bir şey de var bir gün önce ne yemiştin o bile etkiliyor çünkü ertesi günü mesela bir hafta dikkat edip gitsen böyle çıkmaz

Ben hala 21 kilo oğlumu arada kaldırıyorum valla.. Mecbur kalınca oluyor.. Sporcuya 2 kılo ne allasen, bence doktorlarda da Bi tuhaflık oluyor.. En iyisi kendi kendinin doktoru olmak

Bilerek bir gün öncesinde de epey dikkat etmiştim aslında ama bu hafta il dışına vs çıkınca biraz ipin ucu kaçmıştı acaba etkiledi mi bilmiyorum hiç belirti vermedi bebekte buna şükür artık 3 ay dikkat ederim yeter ki sağlıkla gelsin

Ben hala 21 kilo oğlumu arada kaldırıyorum valla.. Mecbur kalınca oluyor.. Sporcuya 2 kılo ne allasen, bence doktorlarda da Bi tuhaflık oluyor.. En iyisi kendi kendinin doktoru olmak
Aynen öyle yani sonra 2 kilodan fazla kaldırınca ben vicdan azabı çekiyorum çok saçma

Evet hiiç merak etme az karbonhidrat bol meyve sebze ile düzene girer

kızlar peki telsiz ya da kamera kullanıyor musunuz ? bunu da kesin al diyen var alma diyende var herhalde bunda kasım indirimlerini bekleyeceğim @Phaedra nın dediği gibi

Evin büyükse, çok şart.. Biz mesela balkondayken hala daha kamera açıyoruz.. Ama evin küçük, her an heryerden sesi duyulur gibi oluyorsa gerek yok.. İlk aylar zaten yattıgı yerde duruyo, dönmeye baslayınca sıkıntı o zmn kullanışlı oluyo kamera

Benim doktora kızımı kaldırıyorum bir şey olur mu dedim tekmelemesin yeter her türlü kaldırabilirsin dedi adam tarlada doğurtturacak cinsten rahat, seviyorum bu halini hiç zorlamıyor beni

Ama detaylı ultrasonu yapan kaldırma demişti. 13 250 ilk kızımı günde en az 20 kez kaldırıyormuşum yatağına koy al, tuvalet banyo, mama sandalyesine indir kaldır mümkün değil aksi yani ben yapmasam kendi başına yapabilecek durumda değil ki o yüzden doktorların da her dediğine kulak asmamak lazım serklajlı vs olsan haklı tabii de

Aynen öyle yani sonra 2 kilodan fazla kaldırınca ben vicdan azabı çekiyorum çok saçma

2 kıloyu serçe parmağınla kaldırırsın ayol bence çok takılma, ama sanrm senın bıraz istirahat etmen lazım.. Dikkat edersen düzelmeyecek hiçbişey yok keske bende spor yapabılsem, 8 sene fıtness plates sonrası evlenince bıraktım ve şu an 91 kıloyum çok pişmanım, ama geriye dönmek için saglam irademi harekete gecırmem gerekiyor.. Şu dogumu da atlatayım İnş görelim bakalım

kızlar peki telsiz ya da kamera kullanıyor musunuz ? bunu da kesin al diyen var alma diyende var herhalde bunda kasım indirimlerini bekleyeceğim @Phaedra nın dediği gibi
Bende hem telsiz hem kamera var ama telsizi pek kullanmadım yazlıkta iki katlı ev diye kullandım. Kameranın da iki çeşiti var biri telefondan uygulamaya bakarak giriyorsun o şekilde kontrol ediyorsun. Bunda telefonla başka bir şeye bakamıyorsun hep uygulamada kalman lazım çocuğu görmek için. Bizim ki bu modelden

Bir diğeri küçük ekranıyla satılan kameralar sanırım daha pahalı ama bunda telefonu özgürce kullanıp ekrandan çocuğu takip edebilme imkanın olur. Ben nefes alıyor mu filan diye çok kontrol ederdim kameradan bir de biz kötü bir deneyim yaşadık. 44 günlük kızım sürünerek koltuktan düştü. Yani imkansız gibi ama emzirme yastığında yüz üstü bebek hemşiresi koymuştu çok güzel uyudu, kolikti böyle rahat etmişti. Bende öyle yapıp yanlarına küçük puflar koyup kahvaltı hazırlamaya gitmiştim. Birden bir ses, sen geri geri sürünerek düş pufları aşıp çok şükür bir şey olmadı, koltuk alçaktı l koltuktu. 12 saat hiç durmadan ağladım ve hastanede doktor tarafından sorgulandım ihmal mi var diye. Yani kozlar bebekler dönemez sürünemez sanmayın. Şimdiki çocuklar folik asit bebeği çok çok fenalar o yüzden kamera da şart bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…