- 17 Şubat 2017
- 509
- 563
- 103
yaaa bide bazılar 75 beden. 75 beden emziren anne memesi nasıl olur yaAslan kocanAa gs nin kızı erkeği olmaz giysin küçük aslaniçe
Ay ben aldım gecen yıllarda bı geldı minicik iadede almıyolar iç çamasırı kaldı elimde bende fındık memeli birine hediye ettim
Bence çok güzelller ama hamilelik yapmam dediğin her şeyi yapmak zatenHani hastane çıkışına karşı bir alpi vardı hani öyle aynı takımdan ne gerek vardı bir tulum bir battanıye yeterdi .. Heh o alpi naptı sizin attığınız astralbabytr den 12 li set yaptırmaya karar verdiAllahım büyük konuşmayacagım diyorum ama
yaaa bide bazılar 75 beden. 75 beden emziren anne memesi nasıl olur ya
Aaa bu emzirme atletini nasıl unuturum bende siyah olanlardan vardı ve e bebekte bulduğum biri sütyenli gibiydi aynı zamanda göğüs kısmı biyeli. Temmuz da doğurduğum için ikisini de evde kimse yokken onu ip askılı gibi kuşlanmıştım içine sütyen giymeye gerek kalmıyordu. Ben de unutmayayım bunuKızlar öncelikle çok teşekkür ederim kafamda fikir oluştu sayenizde. bana kalsa şimdi hemen alacaktım :)
ben daha 6 kilo aldım herhalde senin gibi 11 12 kiloyla kapatacağım gibi duruyor ama v şeklindekiler benimde gözüme takıldı bunlarda olabilir diye. onlardan da alayım o zaman.
benim henüz 1 beden büyüdü ama çokta kilo almadım hala bilmiyorum ki ne kadar büyür. dediğin gibi son ayı bekleyeceğim sanırım. her ne kadar daha az kilo almış olsam da sonuçta önümüzde 3 ay var.
bende yorumlarınızdan sonra en azından doğuma çok az kala alayım bir iki tane sonrasında doğumdan sonra çoğaltırım diye karar verdim şu an. emzirme atleti almayı hiç düşünmemiştim. listeye onu da ekleyeyim o zaman.
Canım benim cinsiyeti erkek, sat 30.01 beklenen doğum tarihini de 06.11 yapabilir misinkızlarcım ben tabloyu çok şükür düzenledim. kontrol edip eksik olan varsa beni etiketleyebilir mi hemen düzeltirim
Çok güzellerBenimde karşıma böyle tulumlar çıktı bayıldımmm kızıma tam set yaptırmıştım ikizlerede böyle bişey yapsam saklasam daha güzel olur gibi ama isimleri daha yok kızımda belliydi
Evet canım hep dikkat etmek gerekir, normalde 75 gr şeker için bile çıkmaması gerekiyor işte. Şöyle bir şey de var bir gün önce ne yemiştin o bile etkiliyor çünkü ertesi günüBugün şeker yüklemem vardı 75 lik ve şekerim çıktı maalesef sınır 180 benim 202 çıktı moralimi bozmuyorum zaten şekerli şeyler pek yemiyordum en çok pilav ve makarnayı bırakmak zorlayacak sadece ama ona da alışırım yemek yedim gayet her gün yediğim gibi yedim 1 saat sonra ölçtüm 72 çıktı çokk iyi acaba bu kadar şekere mi şaşırdı vücudumhep böyle az çıksa da mı dikkat edeceğim acaba merak ettim yaşayan var mı acaba
Hm büyük ben tecrübeli değilim ama ordan aldığım ürünleri diğerleri ile karşılaştırdığımda bariz fark var
Ayy canım çok teşekkür ederim açıklama içinevet çok haklısın fazla yorma kendini diyor ee iyi tamam da ne yaparak yormayim veya yaptığım şeyi ne kadar yapınca dur deyim hahaha valla garip ben bu doktorumdan önce bir doktora gitmiştim bana 2 kilodan ağır kaldırma demişti ama benim şu şişem zaten 3 kilo ve ben sporcuyum yani ne alaka, bunun gibi saçma örnek çok var haftada bir kontrolü iyi dedin, benim zaten 2 hafta sonra perinatologumda kontrolüm var ona da danışıp haftada bir gitmeyi sorucam ben de
Bilerek bir gün öncesinde de epey dikkat etmiştim aslındaEvet canım hep dikkat etmek gerekir, normalde 75 gr şeker için bile çıkmaması gerekiyor işte. Şöyle bir şey de var bir gün önce ne yemiştin o bile etkiliyor çünkü ertesi günümesela bir hafta dikkat edip gitsen böyle çıkmaz
Aynen öyleBen hala 21 kilo oğlumu arada kaldırıyorum valla.. Mecbur kalınca oluyor.. Sporcuya 2 kılo ne allasen, bence doktorlarda da Bi tuhaflık oluyor.. En iyisi kendi kendinin doktoru olmak
Evet hiiç merak etmeBilerek bir gün öncesinde de epey dikkat etmiştim aslındaama bu hafta il dışına vs çıkınca biraz ipin ucu kaçmıştı acaba etkiledi mi bilmiyorum hiç belirti vermedi bebekte buna şükür artık 3 ay dikkat ederim yeter ki sağlıkla gelsin
kızlar peki telsiz ya da kamera kullanıyor musunuz ? bunu da kesin al diyen var alma diyende var herhalde bunda kasım indirimlerini bekleyeceğim @Phaedra nın dediği gibi
Benim doktora kızımı kaldırıyorum bir şey olur mu dedim tekmelemesin yeter her türlü kaldırabilirsin dediAyy canım çok teşekkür ederim açıklama içinevet çok haklısın fazla yorma kendini diyor ee iyi tamam da ne yaparak yormayim veya yaptığım şeyi ne kadar yapınca dur deyim hahaha valla garip ben bu doktorumdan önce bir doktora gitmiştim bana 2 kilodan ağır kaldırma demişti ama benim şu şişem zaten 3 kilo ve ben sporcuyum yani ne alaka, bunun gibi saçma örnek çok var haftada bir kontrolü iyi dedin, benim zaten 2 hafta sonra perinatologumda kontrolüm var ona da danışıp haftada bir gitmeyi sorucam ben de
Aynen öyleyani sonra 2 kilodan fazla kaldırınca ben vicdan azabı çekiyorum çok saçma
Bende hem telsiz hem kamera var ama telsizi pek kullanmadım yazlıkta iki katlı ev diye kullandım. Kameranın da iki çeşiti var biri telefondan uygulamaya bakarak giriyorsun o şekilde kontrol ediyorsun. Bunda telefonla başka bir şeye bakamıyorsun hep uygulamada kalman lazım çocuğu görmek için. Bizim ki bu modeldenkızlar peki telsiz ya da kamera kullanıyor musunuz ? bunu da kesin al diyen var alma diyende var herhalde bunda kasım indirimlerini bekleyeceğim @Phaedra nın dediği gibi
inşallah haftaya tekrar görecek doktor İlk duyduğumda ağladım resmenEvet hiiç merak etmeaz karbonhidrat bol meyve sebze ile düzene girer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?