• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Valla hiç sivilcem yok, bana göre ödem de olmadı ama işte ne diyim vardır bir bildikleri :KK70:
ödem bende de olmadı ya. ama annemde de hiç olmamış belki ırsi bir şeydir. ben olsam bozulurdum ama çirkinleşmişsin deseler. kesin anlardılar suratımdan :D kayınvalidem çok güzelleştin diyor ama normal halime göre 5 6 kilo verince yüzüm güzelleşti o yüzden öyle geliyor olabilr ona da

O daha çok ilk haftalar için geçerli değil miydi? Son gittiğimde ben de dikkat ettim, solda gezdirmişti. Ama bebek kıpır kıpır olunca ben değişir diye düşünmüştüm.
Çok merak ediyorum hayırlısıyla bir öğrensek çok iyi olacaktı 😅

Selammmm ben geldim😂 ikilş testimiz yapıldı burun ense ölçüleri gayet iyimiş. Bu hafta da cinsiyeti de belli olur bakıcam dedi. Neyse ultrasona girdim bebiş bi tembel bi tembel 10. Haftada daha hareketliydi şıpa😂 doktor bütün gücüyle bastırıyor sallıyor hareket etsin diye . Biraz oynattı bacakları kolu. Anlık olarak ayak parmaklarını gördüm çok hoş bir andı🤭 sonra sıra geldi bacak arasına, baya bi baktı inceledi . Doktor bakarken ben de ekrandan izliyorum tabii. Neyse bi çıkıntı gördüm doktor da ekranı durdurdu o an beni vi gülme aldı doktorla karşılıklı gülüştük anlatmaya gerek yok görüyorsunuz der gibi😂😂 ama dedi bu kordon da olabilir şuan yayma dedi. Haftaya sonucumuzu almaya gideceğiz o zaman tekrar bakacak. Herkese tahmin yapan ben galiba kendime tutturamadım kızlar😂🤭
Aay bir sonra ki muayene gününü beklemek zor olucaktır😂

Kızlar 10+1 bugün cinsiyet tahmininiz var mı acaba🥹
09A7533C-D644-4447-8D2E-CEDB64A563AF.webp

Bu arada kese şekilleriyle edilen tahminler hakkında ne düşünüyorsunuz kızlar ben bilemedim pek😂 fasulye olunca erkek yuvarlak olunca kız diyorlar ya

Back
X