• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Hayır durmadı canım hemen ertesi gün evimize geldik emme refleksi de vardı doğumdan 1 gün önce iki doz ciğer geliştirici vuruldu etki ettimi bilmiyorum tabi çünkü 2 doz vurulduktan saatler sonra doğdu oğlum 🥰
Oy maşallah ❤️❤️ çok şükür 32 oldum. İnşallah erken doğmaz da şu saatten sonra doğsa da hayata tutunma, uyum sağlama daha kolay olacaktır diye düşünüyorum. İnsanın aklına her ihtimal geliyor

Akşam yemeğinden sonra gözümü açamıyorum benim gibi olan var mı gözlerim yanıyo öyle uyku bastırıyor ki son bir haftadır böyle. Bu da 3. Trimester özelliği mi 😂

Oy maşallah ❤️❤️ çok şükür 32 oldum. İnşallah erken doğmaz da şu saatten sonra doğsa da hayata tutunma, uyum sağlama daha kolay olacaktır diye düşünüyorum. İnsanın aklına her ihtimal geliyor
Bazen gününde doğan bebekler bile girebiliyor o yüzden herşeyin hayırlısı olsun üzülme 32 de doğum yapan arkadaşım var kocaman oğluşu var şimdi inanıyorum ki sizde 36 37 göreceksiniz inşallah 🙏🏻 🥰

Kızlar doktoruma yazdım ayağa kalktığımda baskı hissediyorum ara ara ufak ufak da canımı acıtıyor, normalde kontrolümüz cuma günüydü ama çarşamba günü geleyim mi yoksa cumayı bekleyeyim mi dedim O da hemen gel dedi. Nst ye bağladılar çok şükür sancı çıkmadı ama doktor alttan muayene etti servikal uzunluk 26'dan 22'ye düşmüş 😮‍💨 başı da tamamen aşağıdaymış baskı hissi O yüzdenmiş çıkış yoluna çok yakınmış yani. Doktor ciğer geliştirici iğne vurmamız gerekiyor dedi mümkün olduğunca içeride tutmamız gerekiyor dedi vajinal varisleri sordum ona da baktı evet içeride de dışarıda da varislerin var ama bu kesinlikle normal doğuma engel değil daha büyüklerini gördüm rahat ol dedi. Eşim de hocam kendimizi mental olarak hazırlayalım erken doğum mu görüyorsunuz yoksa tamamen önlem amaçlı mı iğneyi vuralım diyorsunuz dedi doktor da açıkçası ben son gününe kadar bekleyeceğini hiç düşünmüyorum ama şu anda ne olur ne olmaz erken doğarsa küvöz de çok fazla kalmasın dış dünyaya hazırlayalım en azından 33-35e kadar içeride tutalım diye vurmak istiyorum dedi ben değil ama eşim inanılmaz panik yaptı ben de hafiften korkmaya başladım inşallah bebeğim zamanında gelir 🥺 ha bir de alttan açıklık var mı diye birşey sokup bakıyorlar ya işte ona baktı açıklığın yok dedi çok şükür 🙏 27+2yiz gelişimi çok iyi, 36.5 cm ve 1060 gram dedi
Canım çok geçmiş olsun inşallah herşey yolunda gidicek sağlıkla alıcaksın kucağına 🙏🏻 Bol bol dinlen kafanada takma lütfen 🙏🏻

Ben bunu şöyle düşünüyorum doğumdan önce vücut dinlenmek istiyor misal ben erken kalkamazken uzun süredir erken kalkıyorum vücudum bebeğe hazırlık yapıyor sanki 🥹
Bende gece çok uyanıyorum artık hem tuvalete hem sağımdan soluma dönerken olan ağrılarıma🥺 sanırım o yüzden halsiz oluyorum akşam. Bide sabah 5 buçuk 6 gibi uyanıp bir saat zor dalıyorum uykuya. Saçma sapan bir düzenim oldu bencede vücut kendini hazırlıyor😂

okuyorum yazdıklarınızı, demek ki erken doğum yapmaktan korkan bir ben değilmişim diyorum. Ayaklarım sabahları şişmeye başlıyordu, doktoruma göndermiştim resmini bana tuzu kesme ama azalt vücudun sinyal vermeye başlamış, gün içinde şişlik normal ama sabahları şiş uyanman iyi bir haberci değil, böyle devam ederse gebelik zehirlenmesine yol açar ve erken almak zorunda kalırım dedi. O günden beni yani 6. Aydan beri sürekli aklımda, haftalda doğup yaşayan bebeklerin haberlerini okudum baya bi. Çok şükür sabah şişmelari geçti, gün içinde de az şişiyor. Şuan 31. Haftanın içindeyim. Pazar 32 olucaz inşallah. Çarşamba günü de gidicez kontrole bakalım. Rabbim hepimizin bebeklerinin zamanında doğmasını nasip etsin

En az dedi zaten bazen hareketleri azalabilir uyuyabilir endişe etme en az 12 tekmesini hissediyorsan bir gün içine yayılmış şekilde o zaman normal dedi.
Evet bana da bu şekilde söyledi Allah korusun kordon dolanması falan olunca baygın bi şekilde yatar bebekler dedi. Zaten uzun süre haraket etmeyince hemen hissedilir

Çok teşekkürler 😍 Ama inanki bu sıcaklar beni mahvetti asla serinleme olmadı. Yemek falan yiyemedim doğru düzgün beslenemedim. Sıcaktan canım hiçbir şey istemedi.Allahım bir yağmur yağsa bitene kadar altında duracağım diyorum ama yok. 10 gün daha yağış görünmüyor.
Ayyy bugun yagmur yagdı hava bırden bır serınledı ben oh oh dıyorum eşim diyor moralim bozuldu ne bu hava kış gelmesin 🤣🤣
Cam kapı kapalı şu an bugun yarın böyle sonra gerı sıcak ama ne ıyı geldiii

Back
X