Of of gerçekten sabır sabır dudağımda uçuk çıktı o kadar kötü durumdayız ki

daha güzel günleri beklerken daha da kötüsü geliyor. İnşallah geçer, inşallah
Ay Allahtan klozete aparat koyduk oraya yapıyor bir bakıyor eğilip sonra sifonu çekiyoruz

lazımlık temizlemekte dünyanın en iğrenç şeyiydi
Kardeş olayı ve bu sendrom çok kötü oldu ne alırsak ona da alıyoruz. Evde bir dakika yanından ayrılamıyorum ama yine de yetmiyor. Bugün yardımcı abla geldi doğduğundan beri tanıyor, sabırlar diliyorum sana resmen parmağında oynatıyor diyor. Oyun kuruyorum, söylüyorum çok acıktım hemen yiyip geliyorum diye. Tosttan bi ısırık alıp yutmama fırsat vermeden ya eşyaları atıyor yanından gittim diye ya beni bağırarak çağırıyor. Kendini yere attığında eşim eğilme ben veriyim öyle kucağına al diyo tekrar kendini yere atıp hayır anne alacak beni yerden diyor.
Ben video çekmeyi denedim çektiğimi anladı ve iyice sinirlenip beni tekmelemeye başladı. Sürekli konuşuyoruz sakin kalmaya çalışıyorum ama çok zormuş. Bir de benim hadi iki saat annaneye götüreyim gibi durumumda yok. Bir kere bıraktım annem mahvetti bizi diye 6 kez görüntülü aradı gittik aldık. Şu fedakar torunlarına bakan büyüklere gerçekten özeniyorum. Annem sadece tavsiye verip mesaj atar, o verdiği tavsiyeleri bıraktığımda uygulanamadı ama neyse

Hepimize bol sabırlı günler diliyorum, işten ayrılmayın arkadaşlar ek gıdaya geçin devam edin. Bakıcılar sonuna kadar hak ediyormuş aldıkları parayı, bugünlerde iyice bunu anladım