- 28 Nisan 2015
- 6.388
- 13.532
- 448
Yaaa keyifsizken iyi geldi bu haber banaTeşekkür ederimm evet eşimle şoka girdik resmen 20 gün kaldı şaka gibi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa keyifsizken iyi geldi bu haber banaTeşekkür ederimm evet eşimle şoka girdik resmen 20 gün kaldı şaka gibi![]()
Teşekkür ederimm evet eşimle şoka girdik resmen 20 gün kaldı şaka gibi![]()
Ay ben geriden geliyorum inşallah birşeyin yoktur okumaya devam ediyorum şu anKızlar evde arada tansiyonumu ölçerim. 14/8 çıktı acile geldik. Burda 15/9 çıktı. Kan idrar verdim. Az sonra Nst ve Ultrason bakacaklar. Dua edin edin bir şey çıkmasın ne olur![]()
Yok yok iyiyimAy ben geriden geliyorum inşallah birşeyin yoktur okumaya devam ediyorum şu an
Geçmiş olsun bence salgın yüzünden. İstersen bir doktora git canım. Ya da bol bol su iç en azından susuz kalmasın vücudunKızlar sabahtan beri kaç kere kustum bilmiyorum. Olipsin şekeri çok iyi gelirdi bana ama o bile fayda etmedi. Önerileriniz varsa alırımiçim dışıma çıktı resmen
Geçmiş olsun bence salgın yüzünden. İstersen bir doktora git canım. Ya da bol bol su iç en azından susuz kalmasın vücudun
Acile geldim serum verdiler, tahlil sonuçlarını bekliyorum. Enfeksiyon olabilir dediler. Şimdi tost söyledim, onu yiyebilirsem içim rahatlayacakCanım bu kadar kusmak normal mi hiç bilmiyorum ama mutlaka bundan doktorunu bilgilendir.
Geçmiş olsun canım serum rahatlatıcaktır seni, hangi acile gittinAcile geldim serum verdiler, tahlil sonuçlarını bekliyorum. Enfeksiyon olabilir dediler. Şimdi tost söyledim, onu yiyebilirsem içim rahatlayacak![]()
Bağcılara geldim canımGeçmiş olsun canım serum rahatlatıcaktır seni, hangi acile gittin
Sonuçlar çıkınca kd mı yönlendirdi direk kadın doğuma mı gittin canım kaşıntınıda söyleseydin gitmişken test yaparlardı aklında kalmaz en azındanBağcılara geldim canım
Şehir hastanesine gittim. Hiç beklemiyordum böyle bir şeyi. Elle vajinal baktı, ultrasondan sonra.soyasosu canım sen devlet aciline mi gittin elle vajinal bakıldı ?
Çok az kaldı gerçekten sağ Salim atlatalım şu son günlerimizide sende hiç keyifsiz olma lütfen aksi bişey olmayacak inanıyorumYaaa keyifsizken iyi geldi bu haber banaburnunu yerim Ada kuzusunun. 20 gün gerçekten çok az, son günler bebeklerimize kavuşmamıza.
![]()
Şehir hastanesine gitme sebebim de mutlaka kadın Doğum doktoru bulunuyor geceleri. Özelde olup olmadığından emin olamadım ama sanırım bir daha ilk özelde denerim şansımı.Şehir hastanesine gittim. Hiç beklemiyordum böyle bir şeyi. Elle vajinal baktı, ultrasondan sonra.
Rutin bir şeydi belki ama neden yaptığını bile açıklamadan yapması sinirlerimi bozdu.
37+6 olacak tamsağlıkla gelsin :) haftan kaç olacak o gün
Kendi doktorum da endişe edilecek bir şey yok diye döndü. Bol bol dinlen ve protein ağırlıklı beslen demiş. Dilerim hiç biriniz yaşamayın ama aklınızda olsun en azındanÇok az kaldı gerçekten sağ Salim atlatalım şu son günlerimizide sende hiç keyifsiz olma lütfen aksi bişey olmayacak inanıyorum![]()
Keşke bu kadar beklemeseydin. Allah korusun bazen kusmalar gebelik zehirlenmesini enfeksiyonu da düşündürebiliyor. Bi de hiç birşey olmasa bile vücut susuz kalabiliyor. Çok geçmiş olsun inş testler normal çıkarAcile geldim serum verdiler, tahlil sonuçlarını bekliyorum. Enfeksiyon olabilir dediler. Şimdi tost söyledim, onu yiyebilirsem içim rahatlayacak![]()
Gerçekten çok gereksiz çam sakurada aynı şeyi benden istedi kabul etmedim tartışmıştım o zaman 13 haftalıktım evet rutin kabul etmediğinde imza atıp çıkıyosun eğitim araştırma bu konuda zorlamadı beni illa etmem lazım diye imza atın dedi sadece istemediğim için imza attım şehir hastanesi küvöz konusunda daha iyi mesela ama en son tercihim orası benim gidip moral bozamam hiç eşleride almıyolar iyice geriliyor insan, karından bakıp rağhim ağzında bişey görüp isteseler amenna ama direk vajinal istemeleri sinir bozucu bide sana elle müdale etmiş inşallah bidaha gerek kalmazŞehir hastanesine gittim. Hiç beklemiyordum böyle bir şeyi. Elle vajinal baktı, ultrasondan sonra.
Rutin bir şeydi belki ama neden yaptığını bile açıklamadan yapması sinirlerimi bozdu.
Şehir hastaneleri tam oturmadı henüz genelde asistanlar oluyor tavırları dr lardan beter, inşallah gerek kalmaz bidahaŞehir hastanesine gitme sebebim de mutlaka kadın Doğum doktoru bulunuyor geceleri. Özelde olup olmadığından emin olamadım ama sanırım bir daha ilk özelde denerim şansımı.