- 20 Ocak 2020
- 1.428
- 3.046
- 133
Dışardan görenler bizi deli zannediyor ama çocuğum bana dua edecek belkideAhahahaah bugun bende yükselen hesabı yapıyordum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dışardan görenler bizi deli zannediyor ama çocuğum bana dua edecek belkideAhahahaah bugun bende yükselen hesabı yapıyordum![]()
Canım sen hangi hastanede yapacaksın doğumuArkadaşlar yardım edin doğum tarihi 26 Ekim doğum saati akrep olmayan bişey seçelim doğum yeri Izmir-bayraklı![]()
Ay burcu hesaplama diye bakOna nerden bakıyorum bulamadım![]()
Yay ve oğlak burçlarını çok severim ya yeter ki onlar olsun hiç sorun değilYani benimde saate göre elimdeki seçenekler akrep ve yay çıkıyor birde oğlak çıktı başka bir gün için o oğlak hiç yok etrafımda![]()
Canım benim doktorum Tınaztepe galen hastanesinde yaptırıyor doğumu orda olacakCanım sen hangi hastanede yapacaksın doğumuçok yakınız bende bornovadayım da
Ay burcu balık oluyor sevinsem mi üzülsem mi bilemedimAy burcu hesaplama diye bak![]()
Hadi sağlıkla gelsin inşallahCanım benim doktorum Tınaztepe galen hastanesinde yaptırıyor doğumu orda olacak![]()
Ahahahahha ya cok gülüyorummmmmArkadaşlar yardım edin doğum tarihi 26 Ekim doğum saati akrep olmayan bişey seçelim doğum yeri Izmir-bayraklı![]()
Medicana’da çok güzelHadi sağlıkla gelsin inşallahBenim de Medicana’da ama erken gelmezse minik Kasım ortası gibi duruyor
![]()
Tesekkur ederim canim tamam deneyecegimsicak su torbasi koy ve zeytinyagla masaj yap devamli..gunde 4 tane agri kesici icmeme izin verdiler ve magnezyuma başladım..yattigim yeri degistirdim..
Senin gibi bende batiyor demistim kirilmis olabilir hatta dedim.guldu ve imkansız kırılması demisti.normal bu cekeceksin yapti.3 gun sonra artik nasil oksurduysem kendimi sıkarak cunku cok aciyordu.sinir sıkişmasindan felc gecirdim resmen 2 gece hastanede yattim.
suan coooook şükür iyiyim. acıni cok iyi anliyorum.bu yaptiklarim cok fayda etti bende hic gecemyecek sanmistim yasarken![]()
Dışardan görenler bizi deli zannediyor ama çocuğum bana dua edecek belkide![]()
Benim kınadığım ne varsa başıma geldi akrepler ne olur kızmasın bana eşimde akrep huni takıp dolaşırım artık evdeAhahahahha ya cok gülüyorummmmmkuzenim akrep bugun konusuyoruz akrep oldugunu unuttum akrep mi olcak dedi bende üf evet ya dedim bak cok kırılıyorum diyo
![]()
Benim kınadığım ne varsa başıma geldi akrepler ne olur kızmasın bana eşimde akrep huni takıp dolaşırım artık evde![]()
Bende doğru düzgün tekme hissetmiyorum bi yerde tümsek oluşturuyor böyle itme haraketi gibi sanki. Bence normal yerleri daraldı iyiceKızlar hareket şekli çok değişti ya, doktor kontrolde baktığında yeri dar artık normal eskisi gibi tekmeler bekleme demişti ama, şuan yaptığı hareketler bir tarafa kayıp orayı şişirmek ve daha çok böyle arada kayma gibi karnımı dalgalandırıyor. Eskiden çok sert tekmeleri olduğundan baya hareketli olduğundan yani ara ara endişe ediyorum![]()
Ahahah akrep yay balık değişik bir kombinasyonAy burcu balık oluyor sevinsem mi üzülsem mi bilemedim![]()
Benim has akrep olucak sanırım tecrübelerimi sizinle paylaşırımher akrep de bir olmuyor yükselenden dolayı da bakalım görcez
![]()
Evet beklicez heyecanlaBenim has akrep olucak sanırım tecrübelerimi sizinle paylaşırım![]()
Bencede aşırı değişik olcak hayırlı olsun artık diyecek tek kelimem yokAhahah akrep yay balık değişik bir kombinasyon![]()
Kızlar bu arada kesinlikle yükseleni taşıyorlar valla benimde annemin dediğine göre akrep çıkıyor yükselenim yani bi kaç şeyi çok tutuyor kendi burcum yay olmasına rağmenkesinlikle katılıyorum sana