• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Arkadaşlar yardım edin doğum tarihi 26 Ekim doğum saati akrep olmayan bişey seçelim doğum yeri Izmir-bayraklı 🤣🤣🤣
Ahahahahha ya cok gülüyorummmmm 😂😂😂😂😂kuzenim akrep bugun konusuyoruz akrep oldugunu unuttum akrep mi olcak dedi bende üf evet ya dedim bak cok kırılıyorum diyo😂😂

sicak su torbasi koy ve zeytinyagla masaj yap devamli..gunde 4 tane agri kesici icmeme izin verdiler ve magnezyuma başladım..yattigim yeri degistirdim..
Senin gibi bende batiyor demistim kirilmis olabilir hatta dedim.guldu ve imkansız kırılması demisti.normal bu cekeceksin yapti.3 gun sonra artik nasil oksurduysem kendimi sıkarak cunku cok aciyordu.sinir sıkişmasindan felc gecirdim resmen 2 gece hastanede yattim.
suan coooook şükür iyiyim. acıni cok iyi anliyorum.bu yaptiklarim cok fayda etti bende hic gecemyecek sanmistim yasarken 🥹
Tesekkur ederim canim tamam deneyecegim 🙏🏻

Kızlar hareket şekli çok değişti ya, doktor kontrolde baktığında yeri dar artık normal eskisi gibi tekmeler bekleme demişti ama, şuan yaptığı hareketler bir tarafa kayıp orayı şişirmek ve daha çok böyle arada kayma gibi karnımı dalgalandırıyor. Eskiden çok sert tekmeleri olduğundan baya hareketli olduğundan yani ara ara endişe ediyorum🥹

Ahahahahha ya cok gülüyorummmmm 😂😂😂😂😂kuzenim akrep bugun konusuyoruz akrep oldugunu unuttum akrep mi olcak dedi bende üf evet ya dedim bak cok kırılıyorum diyo😂😂
Benim kınadığım ne varsa başıma geldi akrepler ne olur kızmasın bana eşimde akrep huni takıp dolaşırım artık evde :KK47::KK42:

Kızlar hareket şekli çok değişti ya, doktor kontrolde baktığında yeri dar artık normal eskisi gibi tekmeler bekleme demişti ama, şuan yaptığı hareketler bir tarafa kayıp orayı şişirmek ve daha çok böyle arada kayma gibi karnımı dalgalandırıyor. Eskiden çok sert tekmeleri olduğundan baya hareketli olduğundan yani ara ara endişe ediyorum🥹
Bende doğru düzgün tekme hissetmiyorum bi yerde tümsek oluşturuyor böyle itme haraketi gibi sanki. Bence normal yerleri daraldı iyice🥹🥹

Back
X