İlk gebelik olunca herhalde korkar oluyoruz her şeydenBende doğru düzgün tekme hissetmiyorum bi yerde tümsek oluşturuyor böyle itme haraketi gibi sanki. Bence normal yerleri daraldı iyice![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk gebelik olunca herhalde korkar oluyoruz her şeydenBende doğru düzgün tekme hissetmiyorum bi yerde tümsek oluşturuyor böyle itme haraketi gibi sanki. Bence normal yerleri daraldı iyice![]()
Benim de anlattığın gibi sağa sola dalgalanıyor arada vuruyor. Değişiyor evladımın keyfine göre.İlk gebelik olunca herhalde korkar oluyoruz her şeyden![]()
Evet canım ablamla ikimiz de teraziyiz mesela yükselenlerimz farklı cok farklıyız insallah yükseleni güzel bişey tuttururuzKızlar bu arada kesinlikle yükseleni taşıyorlar valla benimde annemin dediğine göre akrep çıkıyor yükselenim yani bi kaç şeyi çok tutuyor kendi burcum yay olmasına rağmen
Bu arada benim en çok istediğim şey terazi burcu olmasıydı ama biraz zorEvet canım ablamla ikimiz de teraziyiz mesela yükselenlerimz farklı cok farklıyız insallah yükseleni güzel bişey tuttururuz![]()
Kızıma hamileyken bende sürekli tıkanıktım ve son 2 ay acayip horladım. Horlamak ne kelime böğürdümdoğum yaptığım gün geçti ama merak etme
henüz bu hamileliğimde yaşamadım umarım yaşamam
Çok sevindim bu cevabına sadece benim başıma geldi sanmıştımson aylara girdik demek ki kocama daha şenlikli geceler hediye edeceğim. O da uykusuz gecelerin provasını yapmış olur
![]()
Hemen netten hesaplamalara başlaBu arada benim en çok istediğim şey terazi burcu olmasıydı ama biraz zoracaba yükseleni o olması için kaçta doğması lazım
bu sezeryanlar da aşağı yukarı hep aynı saatte oluyor acil olmadığı müddetçe
geçer insallah canımTesekkur ederim canim tamam deneyecegim![]()
Benim de ayağını çıkartıyor oğluşumBenimki asla ayağını midemden çekmiyor ya elime geliyor ayağı resmenhani bana derlerdi ben inanmazdım anlıyorsun filan diye orda küçük bir sertlik var elimle elliyorum bazen uğraşıyorum çeksin diye
![]()
Canım bebeğinin sonuçları nasıl, her şey yolundadır inşallahİyim canım sezeryanın zorluğunu hiç yaşamadım şükür ilk gün hemen ayaklandımbebeğimde iyi bugün beyin emarı ve ekg çekilecek inşallah tertemiz gelir sonuçları
![]()
Ay yazmayı unutmuşum kızlar mastit olmamak için uğraşıyordumBebiş nasıl? Haber bekliyoruz![]()
Masaallah canım .Ay yazmayı unutmuşum kızlar mastit olmamak için uğraşıyordumşükür kızım çok iyi
emar ve ekg sonuçları temiz çıkmış beslenmesi 4cc den 6 cc çıkmış sindirim ve bağırsak sorunu yok şükür
![]()
Yaaa gerçekten mi
Ben topuğu olduğunu düşünüyorum ya çok tatlı oluyor bazen tabi su içince direk tekme attığında geri geliyor o kötü sadeceBenim de ayağını çıkartıyor oğluşumbayağı küçük çıkıntı halinde
küçücuk. Diğer taraftan da ellerini sanırım çıkartıyor onlar da küçücük
![]()
Canım şimdi eve gelebildim, nst’ye de bağlandım ilk defaRedpanda11 çıktı mı sonuçların nasılsın, yazdıysan da göremedim sanırım.
Topuğu da olabilir çok geriliyor çünküBen topuğu olduğunu düşünüyorum ya çok tatlı oluyor bazen tabi su içince direk tekme attığında geri geliyor o kötü sadece![]()