Bize biraz karakter özelliklerinden bahseder misin akrepler nasıl oluyor mesele en iyi huyu en kötü huyu neKızlar bir akrep burcu olarak çok alınıyorumbu arada erkeğiyle kadınını bir tutmayın çünkü ikisi bile farklı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bize biraz karakter özelliklerinden bahseder misin akrepler nasıl oluyor mesele en iyi huyu en kötü huyu neKızlar bir akrep burcu olarak çok alınıyorumbu arada erkeğiyle kadınını bir tutmayın çünkü ikisi bile farklı.
Ya benim hiç akrep yok çevremde.. Neler yaşayacağız bilemiyorum bizim kızlaKızlar bir akrep burcu olarak çok alınıyorumbu arada erkeğiyle kadınını bir tutmayın çünkü ikisi bile farklı.
Ay inşallah uslu olurlarBize biraz karakter özelliklerinden bahseder misin akrepler nasıl oluyor mesele en iyi huyu en kötü huyu neen çok merak ettiğim bebekken uslu bi çocukmuymuşsun
akrep bebeleri uslu oluyor diyorlar ama inşallah öyledir
![]()
Hurma ve ahududu çayı için 37den sonra yani senin için haftaya diyorlarVajinal doğum isteyen arkadaşlar, ben şimdiye kadar yürüyüş dışında pilates yapmadım bir şey olur korkusuyla. Artık doğum için başlamak istiyorum. Sizler de yapıyor musunuz? Oğlumun başı dönmüş durumda. Şimdiye kadar bir engel yok. Bakalım bu hafta ne diyecek doktorumuz.
Doğumu kolaylaştıran taktikleriniz var mi?
Perine masajina daha başladım o aklımda. Hurma yemek, ahududu çayı içmek için erken mi bilemiyorum. Biraz daha büyüsün oğlum hemen gelmesin![]()
Çömelme hareketleri de hızlandırır mi kararsız kaldım.
Ayy nasıl da güzel haberlerAy yazmayı unutmuşum kızlar mastit olmamak için uğraşıyordumşükür kızım çok iyi
emar ve ekg sonuçları temiz çıkmış beslenmesi 4cc den 6 cc çıkmış sindirim ve bağırsak sorunu yok şükür
![]()
Meme başını uyarmak cinsel birliktelikte doğumu tetikler aklınızda bulunsunHurma ve ahududu çayı için 37den sonra yani senin için haftaya diyorlarsquat merdiven inip çıkmak da hızlandırır ama yine 37 den sonra
mutlaka doktorundan onay al tabi
![]()
Benim burcum balık ve aklına sadece ağlamak gelmesin lütfen çünkü asla öyle değiliz üzülmene hiç gerek yokAy burcu balık oluyor sevinsem mi üzülsem mi bilemedim![]()
Ay çok güldümEşim boşanma sebebi bu ne böyle diyordubir gün salondan video çekmeye başlamış sanki dibinde uyuyorum. Yavaş yavaş yatak odasına yaklaştıkça çıkan sese şok oldum
![]()
Kız kardeşimi anlatayım akrep annemin anlattığı küçükken çok inatçı zor bir kazmış hala öyle bu arada misal bir tokaya taktımı o toka olmadan okula gitmezdi o toka en son parçalandı vazgeçti düşünBize biraz karakter özelliklerinden bahseder misin akrepler nasıl oluyor mesele en iyi huyu en kötü huyu neen çok merak ettiğim bebekken uslu bi çocukmuymuşsun
![]()
Ben de simdiden başladım sürmeye, her gün değil 2 güne bir sürüyorum (uyarmadan) çünkü aşırı kuruyup kaşınıyor ben de sürmeye başladım o yüzdenKızlar bu arada ben e vitamini capsül alıp artık göğüs ucuma masaj yapmadan sürmeye başlıycam çatlakları önlemek için isterseniz sizde başlayabilirsiniz ya da kakao yağı da aynı işi görüyor o da sürülebilir .. artık doğuma 1 ay kaldı başlamanın tam zamanı![]()
Ben de simdiden başladım sürmeye, her gün değil 2 güne bir sürüyorum (uyarmadan) çünkü aşırı kuruyup kaşınıyor ben de sürmeye başladımKızlar bu arada ben e vitamini capsül alıp artık göğüs ucuma masaj yapmadan sürmeye başlıycam çatlakları önlemek için isterseniz sizde başlayabilirsiniz ya da kakao yağı da aynı işi görüyor o da sürülebilir .. artık doğuma 1 ay kaldı başlamanın tam zamanı![]()
Ben en baştan beri bebe yağı ve lierac kullanıyorum. Göbek, göğüs heryere.. Lansinoh kremde almıştım. Ona mı başlasam yoksa dediğin e vitaminini mi kullansam? Kremi doğum sonrası mı kullanayım bilemedim.Kızlar bu arada ben e vitamini capsül alıp artık göğüs ucuma masaj yapmadan sürmeye başlıycam çatlakları önlemek için isterseniz sizde başlayabilirsiniz ya da kakao yağı da aynı işi görüyor o da sürülebilir .. artık doğuma 1 ay kaldı başlamanın tam zamanı![]()
Ayy bunları duymaya çok ihtiyacım vardı bugünBenim burcum balık ve aklına sadece ağlamak gelmesin lütfen çünkü asla öyle değiliz üzülmene hiç gerek yokben oğlumun balık olmasını çok isterdim meselaa
Lütfen en ağlak burç benimkiBenim burcum balık ve aklına sadece ağlamak gelmesin lütfen çünkü asla öyle değiliz üzülmene hiç gerek yokben oğlumun balık olmasını çok isterdim meselaa
Keşke bunu benimle yaşayanlar anlatsaBize biraz karakter özelliklerinden bahseder misin akrepler nasıl oluyor mesele en iyi huyu en kötü huyu neen çok merak ettiğim bebekken uslu bi çocukmuymuşsun
![]()
Aaaa has organik akrepppKeşke bunu benimle yaşayanlar anlatsaşimdi ben anlatınca biraz övüyor gibi olur ama bahsedeyim
ya beyazım ya siyahım grilerde dolaşmam. Şüphede kalmayı hiç sevmem hayatım hep net olacak. Dilim biraz sivridir aklımdan geçeni şak diye söylerim. 6. Hissim çok kuvvetlidir hislerime güvenirim ve kolay kolay yanılmam.Hırslıyımdır başarısızlığa tahammülüm yok az ve öz arkadaş çevrem vardır kolay kolay kimseye kendimi çok açmam. Dıştan Çetin ceviz edalarındayımdır ancak içim çok yumuşaktır vicdan merhamet hadsafada ama mesela kimsenin beni ağlarken görmesini falan istemem hep güçlü görsünler isterim. En sevmediğim huyum da çok takıntılı olmam. Birşeye taktım mı takarım bu köyü birşey. Bi de hani derler ya çok kıskanç falan diye 9 yıllık evliyim daha bir kere kocamı kıskanmadım çünkü eşimden beni şüpheye düşürecek bir hareket görmedim.Görürsem de mahvederim
Bu arada eğer annem doğum saatimi doğru hatırlıyorsa yükselenimde akrep.
3 saatte bir sağıyordum ama yinede göğsüm şiştiMasaallah canım .
Bak bu arada sütüm yok diyordun mastit olmama derecesine gelmişsin ona da masaallah sürekli sağ![]()