• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kızlar bir akrep burcu olarak çok alınıyorum 🤣🤣😅 bu arada erkeğiyle kadınını bir tutmayın çünkü ikisi bile farklı.
Bize biraz karakter özelliklerinden bahseder misin akrepler nasıl oluyor mesele en iyi huyu en kötü huyu ne 🤣 en çok merak ettiğim bebekken uslu bi çocukmuymuşsun 😅 akrep bebeleri uslu oluyor diyorlar ama inşallah öyledir 😁

Kızlar bir akrep burcu olarak çok alınıyorum 🤣🤣😅 bu arada erkeğiyle kadınını bir tutmayın çünkü ikisi bile farklı.
Ya benim hiç akrep yok çevremde.. Neler yaşayacağız bilemiyorum bizim kızla🤭 ben yengeç, eşim yay.. Birde akreple tam çeşit olacağız belli ki.. Sonumuz hayroşsun 😂

Bize biraz karakter özelliklerinden bahseder misin akrepler nasıl oluyor mesele en iyi huyu en kötü huyu ne 🤣 en çok merak ettiğim bebekken uslu bi çocukmuymuşsun 😅 akrep bebeleri uslu oluyor diyorlar ama inşallah öyledir 😁
Ay inşallah uslu olurlar🤭

Vajinal doğum isteyen arkadaşlar, ben şimdiye kadar yürüyüş dışında pilates yapmadım bir şey olur korkusuyla. Artık doğum için başlamak istiyorum. Sizler de yapıyor musunuz? Oğlumun başı dönmüş durumda. Şimdiye kadar bir engel yok. Bakalım bu hafta ne diyecek doktorumuz.
Doğumu kolaylaştıran taktikleriniz var mi?
Perine masajina daha başladım o aklımda. Hurma yemek, ahududu çayı içmek için erken mi bilemiyorum. Biraz daha büyüsün oğlum hemen gelmesin 🤭
Çömelme hareketleri de hızlandırır mi kararsız kaldım.
Hurma ve ahududu çayı için 37den sonra yani senin için haftaya diyorlar 💕 squat merdiven inip çıkmak da hızlandırır ama yine 37 den sonra💕 mutlaka doktorundan onay al tabi😘

Ay yazmayı unutmuşum kızlar mastit olmamak için uğraşıyordum 🤦‍♀️ şükür kızım çok iyi 🥹🙏 emar ve ekg sonuçları temiz çıkmış beslenmesi 4cc den 6 cc çıkmış sindirim ve bağırsak sorunu yok şükür 🙏
Ayy nasıl da güzel haberler🧿 ama biz teyzeleri biliyorduk 🥹 kilosu da artar artık kavuşmanıza da iyice az kalmıştır 🙏

Kızlar bu arada ben e vitamini capsül alıp artık göğüs ucuma masaj yapmadan sürmeye başlıycam çatlakları önlemek için isterseniz sizde başlayabilirsiniz ya da kakao yağı da aynı işi görüyor o da sürülebilir .. artık doğuma 1 ay kaldı başlamanın tam zamanı 👍🏻

Eşim boşanma sebebi bu ne böyle diyordu 😂 bir gün salondan video çekmeye başlamış sanki dibinde uyuyorum. Yavaş yavaş yatak odasına yaklaştıkça çıkan sese şok oldum 🙀😂😂😂
Ay çok güldüm 😂😂 Ses kaydıma bile katlanamadım, videomu görsem naparım bilmiyorum. Bir de uyandırıyormuş ama dönecek pozisyon yok ki zaten ya sağa yatıyorum ya sola 😅 Geçen gece odada kardeşimizin yaşlı köpeği de uyuyordu. O da horluyor ama eşim diyor senin horlamanı duyunca köpek bile rahatsız oldu horlamandan kalktı gitti hayvan dedi 😂😂😂

Kız kardeşimi anlatayım akrep annemin anlattığı küçükken çok inatçı zor bir kazmış hala öyle bu arada misal bir tokaya taktımı o toka olmadan okula gitmezdi o toka en son parçalandı vazgeçti düşün 😂 ama kendine has bir aurası vardır her zaman o yönden çok iyi sessizdir ama çok sinirlidir ailenin had bildircisi lafını şak diye söyler hiç affı yok bazen ben öyle olmak isterdim diyorum 🙈 özgüvenleri de oldukça yüksek bu arada erkek kardeşimde akrep bi kaç huyu benzer ama Kızlar daha kapalı kutu bir gizemli havası var hep oğlan daha cıvıl cıvıl ama en büyğk özellikleri sinir ve fazla özgüven 🤣

Kızlar bu arada ben e vitamini capsül alıp artık göğüs ucuma masaj yapmadan sürmeye başlıycam çatlakları önlemek için isterseniz sizde başlayabilirsiniz ya da kakao yağı da aynı işi görüyor o da sürülebilir .. artık doğuma 1 ay kaldı başlamanın tam zamanı 👍🏻
Ben de simdiden başladım sürmeye, her gün değil 2 güne bir sürüyorum (uyarmadan) çünkü aşırı kuruyup kaşınıyor ben de sürmeye başladım o yüzden

Ben de simdiden başladım sürmeye, her gün değil 2 güne bir sürüyorum (uyarmadan) çünkü aşırı kuruyup kaşınıyor ben de sürmeye başladım

Ben en baştan beri bebe yağı ve lierac kullanıyorum. Göbek, göğüs heryere.. Lansinoh kremde almıştım. Ona mı başlasam yoksa dediğin e vitaminini mi kullansam? Kremi doğum sonrası mı kullanayım bilemedim.

Benim burcum balık ve aklına sadece ağlamak gelmesin lütfen çünkü asla öyle değiliz üzülmene hiç gerek yok 😂 ben oğlumun balık olmasını çok isterdim meselaa
Ayy bunları duymaya çok ihtiyacım vardı bugün 🥲🥲 ay burcundan yana içim rahat olsun bari 🙈

Birde ben beyaz tenliyim. Göğsümde o kahverengi bölüm hiç olmadı desem yeri bu yaşa kadar. Cilt tonumdan en fazla 1-2 ton koyulaştı sadece hamilelikte. Artı olarak ucu çok büyüdü sadece. Geçenlerde koyulaşması ve süt oluşması arasında bağ olduğuna dair bir yazı okudum. Kafam ona takıldı. Kahverengi olmayan göğüslerde de süt oluyor mu? Bilgisi olan, bunu yaşayan var mı?

Benim burcum balık ve aklına sadece ağlamak gelmesin lütfen çünkü asla öyle değiliz üzülmene hiç gerek yok 😂 ben oğlumun balık olmasını çok isterdim meselaa
Lütfen en ağlak burç benimki 😂 yengeç varken balığın esamesi okunmaz. Herkesin içi rahat olsun🤭🤭🤭

Keşke bunu benimle yaşayanlar anlatsa 🤣 şimdi ben anlatınca biraz övüyor gibi olur ama bahsedeyim 🤣 ya beyazım ya siyahım grilerde dolaşmam. Şüphede kalmayı hiç sevmem hayatım hep net olacak. Dilim biraz sivridir aklımdan geçeni şak diye söylerim. 6. Hissim çok kuvvetlidir hislerime güvenirim ve kolay kolay yanılmam.Hırslıyımdır başarısızlığa tahammülüm yok az ve öz arkadaş çevrem vardır kolay kolay kimseye kendimi çok açmam. Dıştan Çetin ceviz edalarındayımdır ancak içim çok yumuşaktır vicdan merhamet hadsafada ama mesela kimsenin beni ağlarken görmesini falan istemem hep güçlü görsünler isterim. En sevmediğim huyum da çok takıntılı olmam. Birşeye taktım mı takarım bu köyü birşey. Bi de hani derler ya çok kıskanç falan diye 9 yıllık evliyim daha bir kere kocamı kıskanmadım çünkü eşimden beni şüpheye düşürecek bir hareket görmedim.Görürsem de mahvederim 🤣 Bu arada eğer annem doğum saatimi doğru hatırlıyorsa yükselenimde akrep.

Keşke bunu benimle yaşayanlar anlatsa 🤣 şimdi ben anlatınca biraz övüyor gibi olur ama bahsedeyim 🤣 ya beyazım ya siyahım grilerde dolaşmam. Şüphede kalmayı hiç sevmem hayatım hep net olacak. Dilim biraz sivridir aklımdan geçeni şak diye söylerim. 6. Hissim çok kuvvetlidir hislerime güvenirim ve kolay kolay yanılmam.Hırslıyımdır başarısızlığa tahammülüm yok az ve öz arkadaş çevrem vardır kolay kolay kimseye kendimi çok açmam. Dıştan Çetin ceviz edalarındayımdır ancak içim çok yumuşaktır vicdan merhamet hadsafada ama mesela kimsenin beni ağlarken görmesini falan istemem hep güçlü görsünler isterim. En sevmediğim huyum da çok takıntılı olmam. Birşeye taktım mı takarım bu köyü birşey. Bi de hani derler ya çok kıskanç falan diye 9 yıllık evliyim daha bir kere kocamı kıskanmadım çünkü eşimden beni şüpheye düşürecek bir hareket görmedim.Görürsem de mahvederim 🤣 Bu arada eğer annem doğum saatimi doğru hatırlıyorsa yükselenimde akrep.
Aaaa has organik akreppp😂😂😂

Kızlar bu e vitamini kapsül kıllanma yapar mı? Ben ilk doğumda doktora sormuştum lansinosh sür yeter demişti ama çok yara oldu. Bu sefer nasır tuttu çok yara olacağını sanmıyorum ama yine de kıllanma olmasın da yara olsun😂

Masaallah canım .
Bak bu arada sütüm yok diyordun mastit olmama derecesine gelmişsin ona da masaallah sürekli sağ 🧿💕
3 saatte bir sağıyordum ama yinede göğsüm şişti 🤦‍♀️ şükür kızıma süt yetiyor ama çok ağrılı oluyor 😔 hastane tipi makine kiraladık bugün evdeki yeterli olmuyor diye

Back
X