Gerçekten öyleler çok şükür bin şükür vereneAyy maşallah ona ne de gür saçları annesii, çok güzel çookkasım bebeklerinin hepsi birbirinden güzeller
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçekten öyleler çok şükür bin şükür vereneAyy maşallah ona ne de gür saçları annesii, çok güzel çookkasım bebeklerinin hepsi birbirinden güzeller
Ama ufacık dahaOyy bu ne maşallah maşallahsaçı olunca bebekler de büyük duruyor
![]()
İki çocuklu ilk tatil planlamasını yaptıkkurban bayramından önceki hafta gidicez bakalım bizi neler bekliyor
![]()
Ayy ne güzel planlar yapılmış keşke bizimde bi planımız olabilseydi eşim çocukla nasıl gidicez diyip duruyoİki çocuklu ilk tatil planlamasını yaptıkkurban bayramından önceki hafta gidicez bakalım bizi neler bekliyor
![]()
Aynı doktor mu ölçmüştü, belki birinden biri yanlış ölçmüştür geçen ay fazladan yazmıştır![]()
Canım bence Antalya düşünüyorsan haziran bayram tam zamanıHakkında hayırlısı olsunbizde bakmaya basladık da anca bayram tatilinde gidebiliriz, Antalya da acayıp sıcak olur o zmnlarda.. Kararsızım
![]()
Asm de ki ölçümlere çok güvenme canım sallamasyon ölçüyorlarAsmye gittim.. Gecen ayda orda ölçüldü ama bızım hemsıremz yoktu, baskası ölçtü.. Bende o yuzden acaba fazla mı ölçtü diyorum![]()
Ayaklanınca daha zor bence kaçırmayın bu seneyiAyy ne güzel planlar yapılmış keşke bizimde bi planımız olabilseydi eşim çocukla nasıl gidicez diyip duruyo![]()
Canım bence Antalya düşünüyorsan haziran bayram tam zamanıTemmuz 15 den sonra çok sıcak olur. Bodrum bayramdan önceki hafta çok uygun fiyat olarak ama denize girilir mi girilmez mi şansa bırakmak istemedim. Geçen sene yine aynı zamanda biz İzmir e gittik Bade hiç denize girmedi biz girebilmiştik. Bence tam zamanı yani
![]()
Asm de ki ölçümlere çok güvenme canım sallamasyon ölçüyorlar
Ayaklanınca daha zor bence kaçırmayın bu seneyiBebek arabasında kucakta nereye koysan durur. Ama sonraki sene sıcakta peşinden koşturmak gerekiyor
![]()
Ey maşallahBiz saçımızı topluyoruz bile teyzelerrr![]()
Gideriz ya geçen senede adam gibi bi yere gidemedim sadece haftasonu kaçamakları yaptık bu sene kısmetse gitmek istiyorum buna çok ihtiyacım varAyaklanınca daha zor bence kaçırmayın bu seneyiBebek arabasında kucakta nereye koysan durur. Ama sonraki sene sıcakta peşinden koşturmak gerekiyor
![]()
Ayy benimde hayalim yurt dışı tatilide bebeyle nasıl olur bilemiyorumBiz ya mayıs sonu gibi yada Ekim başı gidiyorz genelde.. Hazıran cok sıcak olur bnce, o sıcaga dayanamam.. Gecen yaz maksat degsklık olsun dedık avşaya gittik yakın olsun dedim, hamıleyken ters bişey olursa dıye.. Aslnda ben sharm el seyhe gitmek istiyorum ama tatıl fiyatına pasaport harcı verıormbu ara sıkışık zmnlar, cok kasmak istemiyorum
![]()
Kafana takma hiç bi sıkıntı olacağını sanmıyorum benBızım hemsıre de aıle hekımı de cok dısıplınlı, genel olarak memnunum ama bılemedm
Ayy benimde hayalim yurt dışı tatilide bebeyle nasıl olur bilemiyorum![]()
Kafana takma hiç bi sıkıntı olacağını sanmıyorum ben
Gerçekten millet güzel geziyor bizimde bebeler uyumlu olur umarım bizde gezerizOlur ya bal gibi olur... Gozunuz korkmasın.. Millet nerelere gidio![]()
Ah o da gençlik işteAy
Küçücük bebelerin saçı benimkinden canlı![]()
Aynısını düşünüp yurtdışı tatili ayarladık bizAyaklanınca daha zor bence kaçırmayın bu seneyiBebek arabasında kucakta nereye koysan durur. Ama sonraki sene sıcakta peşinden koşturmak gerekiyor
![]()
Çook da güzel olur. Biz gidiyoruz gözü kararttıkAyy benimde hayalim yurt dışı tatilide bebeyle nasıl olur bilemiyorum![]()