• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    303
Eveeet o önemli an geldi 🤣
Eki Görüntüle 3126102
Eki Görüntüle 3126103

Iki acıdan baya farklı cıktı ondan ikisini de ekledim ben ve koca göbeğim 🤣🤣🤣 ama yargılamayın toplamda 3 kilo aldım ve 3 bebek var herhalde 3 tane bebek var diye bu kadar şişti 🤣🤣🙈🙈

Ayy bak ben hiç karşılaşmadım böyle bir şeyle ama karşılaşsam aynısını yapar bir de her yerden şikayet ederdim 🙄🙄

Benim bulantım yok ama bir besleniyorum asla anlatmayayim size yediğim tek hayırlı şey sabah kahvaltısında yediğim haşlanmış yumurta ve kadar peyniri gerisi hep pirinç içeriyor 🙈🤣🤣🤣

Bende 12 haftalikti hisseder gibi olmustum sonra da hep hissettim ama 3 4 gündür ses yok bende korktum ama bu sabah baya elim duruyordu hareket ettiklerini hissettim 👍 herhalde küçükler sürekli hissedilmiyor bence tedirgin olma takip et hareket edecektir 👍🌸
Oyyy oyy maşallah 3 tane civciv var orda 😊😊💗

Tam hamile modu olmuş ya 🥰 benim göbeğim nasıl diyeyim ilk hamileliğimden kalan alt göbek hala aynı 🙄 yolda gören hamile demez yani😮‍💨 şimdi sizi görünce kziimda 5.ayda o boyutlarda idim. Herhalde benim geç göbeğim çıkacak bilemedim şimdi, eşimde diyor 4.ayi geç bir anda büyümeye başlar bende sabırsızlıkla bekliyorum iyice belirginlesmesini.... Hele hele hareketlenince göbeğim üzerinde parmakla bebeği hareketlendirme evresine geçmeyi sabırsızlıkla bekliyorum 🥰
Evet evet tam o modlardayım 😂 bence az kaldı seninde göbüş çıkacak canım tabi sen vücudunu daha iyi tanıyosundur. Ay bende o evreye gelmek istiyorum yaa bazen küçük şeyler hissediyorum ama daha erken diye kandırmıyorum kendimi 😂😊😌💗

Bence de hee yerde farklı canim 15 gunde cikan da var galiba. Gercekten doktor konusunda çok şükür şanslıyım aklımda soru işareti bırakmıyor. Tahminin doğru cıktı erkek😀 9. Hafta da ki görüntü içinde yine erkek demistin 👏👏
Waayyyy, o zaman kendimi tebrik ediyorum doğru hissetmişim 🤣🤣🤣
Tüm durumu sormadan anlatan, sorduğunda sakince açıklayan dürüst davranan doktorları ayrı bir seviyorum gerçekten.. en önemlisi zaten doktp
orunuzdan memnun olmanız yoksa süreci tamamlamak çok zor olur gerçekten...

kızlar tetanoz aşısı zamanı ile ilgili sağlık ocağından aranan ya da bilgi alan oldu mu ? beni arayan soran yok ona göre bi gidip yoklayacağım ebeyi :KK12:
3 ekimde aç karnına çağırdı beni canım tetanoz için 😌

Ah ah şu normal tatları o kadar özledim ki 🙈🙈
Ben kendi adıma konuşayım hala diyet uyguluyorum(kızımın alerjilerinden kaynakli) tukettigim besinler sınırlı o yüzden. Kendime ayrı ona ayrı yemek yapınca yemek reddi yaşıyoruz kendininkini yemiyor o yüzden ailecek onun diyetine uyum sağladık hala da devam ediyoruz. Öyle çok çok dikkat ettiğimi söyleyemem genel yemek alışkanlığım neyse o şekilde devam ediyoruz halen. Benim eksi ve acı düşkünlüğüm arttı çok fazla. Her şeyin üstüne acı biber döküp limonla yiyebilirim k dereceye geldim 🙈
Bebisler şimdiden değiştiriyor bizi çok ilginç 🙂🙂

Merhaba canım anneler ikili testimin değeri yüksek çıktı varmı ikili test yaptıran nasıldı değerleriniz doktorum endişelenme dedi ama yine de endişeleniyor insan
Korkma canım bende dün çok endişelenmiştim yersiz Bi endişeymiş. Allahın izniyle güzel sonuçlar çıkar inşallah 😌

Merhaba arkadaşlar herkesin hamileligi hayirli olsun. Ben de 9+3 gunluk hamileyim. Supriz bir hamilelik oldu benim icin. 3 yasinda bir oğlum var. Mide bulantim cok yoğun adet gunume 10 gun vardi basladi halen devam. Oğlumda hic bu sekilde olmamistim. 8 haftalikken bulanti ve kusma olmustu 2 3 hafta sonra duzelmisti ilac dahi kullanmamistim. Bu çok daha zor. 2 gun prilam kullandim biraktim. Çunku kullaninca baygin bir şekilde uyuyorum.Siz de öyle bir etki yapiyor mu?

aman yarabbim maşallah yaa :nazar: üçüz göbeği de böyle oluyormuş demek :dondurma: @lavenderbrown ikiz göbeği de görmek istiyoruz :halay:

Evet bende şaşkınım çok kilo almadan bu kadar göbek sahibi olmak şaşırtıcı 🤣 kendim kiloluyum ben zaten ama mesela bacaklarım zayıfladı bu giydiğim eşofman bacaklarından girmiyordu ama ordan giden karnıma yerleşmiş gibi 🤣🤣🤣

Ayyy maşallah yaa sağlıcakla alın inşallah kucağınıza ♥️♥️

Amin hepimiz sağlıkla alırız inşallah kucağımıza 🤲🌸

🥰🥰🥰🥰🥰 yaaa bebisler büyümüş 🥰 bencede haklısınız 3 tane olunca onun çok etkisi var💕 bir sürü kalp koyasım geldi 🤣

Canım normalde mağaza müdürüne gider konuyu direk konuşurdum da, sanırım o gün tam motive günümde değildim. Birde eşim o konularda çok rahat, bak kadının işi var normal günde kaç tane insanla muhatap yorgundur vs diye çok anlayışlı davranıyor.

Ayy bende her gün şok oluyorum doktora sorcam bu normal mi diye pazartesiyi bekliyorum 🤣🤣🤣

Bende çok kızıyorum hepimiz bazı işleri yapıyoruz mesela insanları tersleyerek mi yapmalıyız 🙄 bir de o magaza daha hassas bir gruba hitap ediyor küçük çocuğu olan ya da hamile bayanlar yani cok hassas davranmayı gerektiren bir grup yani ona göre davranmalılar davranmıyorlarsa çalışmasınlar bence 🤨

Oyyy oyy maşallah 3 tane civciv var orda 😊😊💗

Evet ya hala inanamiyorum umarım iyilerdir kuzucuklarim bayadır göremedim 😊👍🌸

kızlar tetanoz aşısı zamanı ile ilgili sağlık ocağından aranan ya da bilgi alan oldu mu ? beni arayan soran yok ona göre bi gidip yoklayacağım ebeyi :KK12:
Ben bu gebeligimde tetenoz aşısı olmayacağım, tercih etmediğinden değil de ilk gebeligimde saglikolcaginin dediği tüm dozları yaptırmıştım koruyuculugu devam ediyor diye şimdi yapmayacağız dedi. İsterseniz 5 veya 10 sene sonra yapalım demisti hemşire.
20.haftada 1.tetenoz dozunu, 25.hafta 2. Dozu vuruldum. Doğumdan 3ay sonra da 3.dozu olmuştum. Aşı takviminden baktım şimdi 🙈

Evet evet tam o modlardayım 😂 bence az kaldı seninde göbüş çıkacak canım tabi sen vücudunu daha iyi tanıyosundur. Ay bende o evreye gelmek istiyorum yaa bazen küçük şeyler hissediyorum ama daha erken diye kandırmıyorum kendimi 😂😊😌💗
Ay biran önce çıksın diyor bir yanim, diğer yanımda aman çıkmasın hareketlerin çok kısıtlanıyor diyor 🤣 ama çıksın ya, ben seviyorum göbek 🙈 sanki göbek büyüyünce hareketlerini hissedecekmisim gibi geliyor bana heyecanlanıyorum böyle 💫 söyle kıpır kıpır bol taklalı bol tekmeliyor günlere gelmeyi istiyorum bir an önce 🤭🤭

3 ekimde aç karnına çağırdı beni canım tetanoz için 😌
Yüksek ihtimal sabah kan tahlili yapacaklar size canım tahlilde de açlık kan şekeri ölçümü olacak 🙂 genelde 20. Hafta kontrolüne aşıyı denk getirip aradan kan tahlili ve idrar tahlilini de çıkartıyorlar
Yoksa aşıyla aç karın olmasının alakası olmamalı yani 🙄

Merhaba arkadaşlar herkesin hamileligi hayirli olsun. Ben de 9+3 gunluk hamileyim. Supriz bir hamilelik oldu benim icin. 3 yasinda bir oğlum var. Mide bulantim cok yoğun adet gunume 10 gun vardi basladi halen devam. Oğlumda hic bu sekilde olmamistim. 8 haftalikken bulanti ve kusma olmustu 2 3 hafta sonra duzelmisti ilac dahi kullanmamistim. Bu çok daha zor. 2 gun prilam kullandim biraktim. Çunku kullaninca baygin bir şekilde uyuyorum.Siz de öyle bir etki yapiyor mu?
Sizinde hamileliğiniz hayırlı olsun 🙂 aramiza hosgeldiniz

Benden de bir göbüş fotosu😍 kot pantolonlar olmuyor napcaz😂

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 106
Yüksek ihtimal sabah kan tahlili yapacaklar size canım tahlilde de açlık kan şekeri ölçümü olacak 🙂 genelde 20. Hafta kontrolüne aşıyı denk getirip aradan kan tahlili ve idrar tahlilini de çıkartıyorlar
Yoksa aşıyla aç karın olmasının alakası olmamalı yani 🙄
Bende öyle düşündüm tahlil yapacaklar galiba diye çünkü kağıdada öyle yazdı canım 3 Ekim aç gel diye yazdı 🙄

17.hafta dediler canım bana
Ben bu gebeligimde tetenoz aşısı olmayacağım, tercih etmediğinden değil de ilk gebeligimde saglikolcaginin dediği tüm dozları yaptırmıştım koruyuculugu devam ediyor diye şimdi yapmayacağız dedi. İsterseniz 5 veya 10 sene sonra yapalım demisti hemşire.
20.haftada 1.tetenoz dozunu, 25.hafta 2. Dozu vuruldum. Doğumdan 3ay sonra da 3.dozu olmuştum. Aşı takviminden baktım şimdi 🙈
o zaman daha zaman var ben bi 16. haftada yoklayım onları :işsiz: neden biz bu işlerin peşinde koşuyoruz onu da anlamıyorum altı üstü bi gebe takip edeceksin :olamaz:
Demir kullananlar mide bulantısı yaptı mı sizde de ilaçlar bile engelleyemedi midem bulanıyor için için sanki
sabah aç karna içtiğimde beni mahvetti canım tansiyonum düştü, boş boş öğürdüm sonra akşam yemeğinden 2-3 saat önceye çektim ilacı şimdi rahatım

Ay biran önce çıksın diyor bir yanim, diğer yanımda aman çıkmasın hareketlerin çok kısıtlanıyor diyor 🤣 ama çıksın ya, ben seviyorum göbek 🙈 sanki göbek büyüyünce hareketlerini hissedecekmisim gibi geliyor bana heyecanlanıyorum böyle 💫 söyle kıpır kıpır bol taklalı bol tekmeliyor günlere gelmeyi istiyorum bir an önce 🤭🤭
Ayy sen ne güzel yaşamışsın biliyorsun o hissiyatı bende istiyorum valla bir an önce 😂😂 bende seviyom göbek bide zayıfım ya ilk defa kendimi böyle şişmiş görüyorum tuhafıma gidiyor 😄 korkarmıyım acaba ilk tekme falan attığında çok merak ediyorum 😂😄

o zaman daha zaman var ben bi 16. haftada yoklayım onları :işsiz: neden biz bu işlerin peşinde koşuyoruz onu da anlamıyorum altı üstü bi gebe takip edeceksin :olamaz:

sabah aç karna içtiğimde beni mahvetti canım tansiyonum düştü, boş boş öğürdüm sonra akşam yemeğinden 2-3 saat önceye çektim ilacı şimdi rahatım
Canım sen sabah kötü yaptı beni deyince bende senin taktiği kullanıyorum akşam yemekten 2 saat önce içiyorum bişey olmuyor. Ama kocaman yutarken sinirimi bozuyor 1 şişe su içiyorum anca iniyor 😂🤦‍♀️

Back
X