2023 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptıracak Olanlar

Merhaba 😌 hayırlı olur inşallah tedaviniz 😌 bende ikinci kere başlayacağım inşallah bi mani çıkmazsa. Takviye alıp arı sütü bal polen kullanıyorum yumurta kalitesizliğim var çünkü. İnşallah herkes tez vakitte sağlıklı sıhhatlice kavuşur yavrusuna 🥰
Sağol canım..Bende bu ay arı sütü bal polen kullandım..Ne kadar canım sende Amh?İn şa Allah bu defa tutar..bende sanıyorumki gidib yaptıracam ilkten tutucak

Merhaba kızlar , benim de Şubat sonu Mart başı gibi olacak nasip olursa transfer .2. transferim olacak ilki taze ve kimyasal olmuştu.Dilerim Mart ayı uğurlu gelsin hepimize.Hayırlısıyla pozitif haberlerle yavrularımızı kucağımıza almak nasip olsun ❤️

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. Üzülmeyin inşallah bu sefer güzel sonuçlar alırsınız. Bende 4.denemedeyim 1 haftaya transfer için ilaçlara başlayacağım. Ngs ye 4 embriyo gönderdik 2 tane sağlıklı geldi biri 5.gün biri 6.gün. Rabbim hepimize güzel sonuçlar almayı nasip etsin.
Merhabalar, estrofeme başladınız mı ? Sanırım aynı zamanlara denk gelecek transferimiz

Merhabaaa hepinize kasım 2022 de opu işlemim oldu Ocak 2023 de transfer oldum ancak maalesef negatifle sonuçlandı. Tek embriyom vardı oda tutmadı. Tabi bu arada bilmediğim çok şeyi öğrendim ve tecrübem oldu.
Mart ayında tekrar en baştan başlayacağım umarım güzel geçer.
Bu konuyu da yeni başlayacak olanlara yardım etmek istediğim için ve yaşadıklarımızı paylaşalım diye açıyorum. Kendim çok tecrübesiz olduğum için başta çoğu şeyi gözümden kaçırdığımı farkettim ve muhtemelen daha da öğreneceğim çok şey vardır o yüzden bu konunun yararlı olmasını umut ediyorum… :KK28:
Hepimize şimdiden uğurlu gelsin inşallah mart ayı :dua:
Merhaba ben henüz 6 gün oldu tüpbebeğe başlangıcım ,son iğnem yarın bitiyor ,çarşamba ara kontrölüm wardı 2 yumurtam normal gelişmiş fakat östoröjen düşük çıktı rahim incelmiş ,buda benim birdaha üzdü ,we doktorum dün dupbastona başla dedi ,yarın tekrar izmire çağırdı ,ne gelişir nedir çok tereddütte kaldım ,artık zaman kawramı beni iğce etkilemeye başladı ,tüp bebek öncesi 1 yıl başka doktorda tedawi oldum sonuç alamıyınca tedawiyi o doktorda bırakmıştım ,çok eski doktoruma bailadım 3 aydan sonra tüp bebeğe yönlendirdi ,başladık ,henüz 2 kere izmire git gel yaptık umut war şansın war dediler ,şimdi dünkü durumda beni birdaha düşündürdü ,cumartesi gitmemiz gerekirken ara kontrölden sonra cuma gelin dedi ,artık tam anlam weremiyorum neden niçin çağırdı 😔

Merhaba ben henüz 6 gün oldu tüpbebeğe başlangıcım ,son iğnem yarın bitiyor ,çarşamba ara kontrölüm wardı 2 yumurtam normal gelişmiş fakat östoröjen düşük çıktı rahim incelmiş ,buda benim birdaha üzdü ,we doktorum dün dupbastona başla dedi ,yarın tekrar izmire çağırdı ,ne gelişir nedir çok tereddütte kaldım ,artık zaman kawramı beni iğce etkilemeye başladı ,tüp bebek öncesi 1 yıl başka doktorda tedawi oldum sonuç alamıyınca tedawiyi o doktorda bırakmıştım ,çok eski doktoruma bailadım 3 aydan sonra tüp bebeğe yönlendirdi ,başladık ,henüz 2 kere izmire git gel yaptık umut war şansın war dediler ,şimdi dünkü durumda beni birdaha düşündürdü ,cumartesi gitmemiz gerekirken ara kontrölden sonra cuma gelin dedi ,artık tam anlam weremiyorum neden niçin çağırdı 😔
En baştaki cümlem yanlış olmuş ,tüp bebeğe başladığımın 6 cı günündeyim ,yazmak istedim..

Sağol canım..Bende bu ay arı sütü bal polen kullandım..Ne kadar canım sende Amh?İn şa Allah bu defa tutar..bende sanıyorumki gidib yaptıracam ilkten tutucak
Keşke öyle olsa ilkten tutacağı net değil maalesf amh düşük en son baktırdığımsa 1.1 gibi bişeydi.
Sizin kaçtı.?

tüp bebekte yumurta toplama öncesi zaten çok sık kontrole çağırırlar normal yani çağırmaları yumurta durumunu kontrol etmek için 2 güne bir çağırdıkları da olacaktır. İçinizi ferah tutun inşallah güzel olur Sonucunuz 😌🙏🏻

Keşke öyle olsa ilkten tutacağı net değil maalesf amh düşük en son baktırdığımsa 1.1 gibi bişeydi.
Sizin kaçtı.?
Çok düşük diğilki 0 üstünde olanlar var ilkten tutmuş..bence doktor güzel olmalı ve tabi kısmet..bende 9 ay önce 1.36 ama şimdi bilemem..belkide düşmüş

Çok düşük diğilki 0 üstünde olanlar var ilkten tutmuş..bence doktor güzel olmalı ve tabi kısmet..bende 9 ay önce 1.36 ama şimdi bilemem..belkide düşmüş
Nasip 🤷🏻‍♀️ ilkinde tutadabilir tutmayadabilir.
Benim yumurtalarımda kalitesizlik olduğu için tutmadı. Rezervi düşüktür yumurtası kalitelidir tutmuştur bilemeyiz. Hayırlısı ile sizinde ilkinde olsun inşallah🙏🏻

Nasip 🤷🏻‍♀️ ilkinde tutadabilir tutmayadabilir.
Benim yumurtalarımda kalitesizlik olduğu için tutmadı. Rezervi düşüktür yumurtası kalitelidir tutmuştur bilemeyiz. Hayırlısı ile sizinde ilkinde olsun inşallah🙏🏻
Amin Allah canım.Sizinkide tutsun bu defa🙌🏻Hiç hamilelik olmuşmu sizde doğal yolla?bende 1 defa oldu ama malesef kürtaj olundum

Belli testler yapılmıştır size o zaman ben pek bilmiyorm ama genetik testler yapıyorlar.
Genetik testleri kendim istedim yaptım temiz çıktı ama bana tüp bebek dediler..kalitesiz yumurta sperm olduğu için öyle olmuş..şimdide bilmiyorum gitmeden önce alıb kullansammı vitaminler yoksa doktorumu bekleyim..bilemedim

Genetik testleri kendim istedim yaptım temiz çıktı ama bana tüp bebek dediler..kalitesiz yumurta sperm olduğu için öyle olmuş..şimdide bilmiyorum gitmeden önce alıb kullansammı vitaminler yoksa doktorumu bekleyim..bilemedim
Bana Omepa q10 verdi doktor ama bu mucizevi bişey değildir hani güçlendiredebilir güçlendirmeyedebilir dedi ama kullanıyorum bakalım ne olacak. Sizde gidince hemen başlayacaksanız öncesinde takviye alsanız iyi olur tabi

Bana Omepa q10 verdi doktor ama bu mucizevi bişey değildir hani güçlendiredebilir güçlendirmeyedebilir dedi ama kullanıyorum bakalım ne olacak. Sizde gidince hemen başlayacaksanız öncesinde takviye alsanız iyi olur tabi
O zaman en iyisi gidib baksın duruma göre haraket ederiz..şimdilik mfk kullanıyorum zaten

Merhaba kızlar.2.1 sene evliyim bir defa kendiliğimden hamile kaldım ama kürtaj olundum şimdide kaç ay oldu olmuyor..yaş ileri olduğu için bu gün Mart ayına randevu aldım ilk görüşme için doktorla.İn şa Allah ben ve burda olan her kes bu sene anne olur.Önceden kimler neler yapıyor..nasıl besleniyor..en çok onun için takipdeyim☺️
Merhaba. Amin inşallah hepimize nasip olur. Benimde Ocakta toplamam oldu. Transfer için ikinci adeti bekliyorum stresten sanırım günüm geçti. 4.denemem bu hiç gebelik olmadı. Bu değerlinde embriyoları genetiğe gönderdik. Doktor ilk muayenede genetik testler ve gerekli gördüğü testleri istedi. Hepsini yaptırdık. D3 vitamini , hasimota riskine karşı selenyum ( testim biraz yüksek çıktı) , omega 3 vitamini ve suya karıştırılan bir vitamin kullanıyorum o günden beri. Sağlıklı beslenmeye çalışıyorum elimden geldiği kadar.

Merhaba. Amin inşallah hepimize nasip olur. Benimde Ocakta toplamam oldu. Transfer için ikinci adeti bekliyorum stresten sanırım günüm geçti. 4.denemem bu hiç gebelik olmadı. Bu değerlinde embriyoları genetiğe gönderdik. Doktor ilk muayenede genetik testler ve gerekli gördüğü testleri istedi. Hepsini yaptırdık. D3 vitamini , hasimota riskine karşı selenyum ( testim biraz yüksek çıktı) , omega 3 vitamini ve suya karıştırılan bir vitamin kullanıyorum o günden beri. Sağlıklı beslenmeye çalışıyorum elimden geldiği kadar.
Bazı kızlara hiç adeti beklemiyorlar..bakalım marta randevu aldım görüşmek için..ilk adetsiz gidicem..benim bir kürtajım var acaba bana ne söyler çok heyacanlıyım.İn şa Allah sonuç pozitif olur sizdede

Back
X