• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Kızlar bende dün geceden beri regli olacakmışım gibi hissediyorum, biliyorum ilaçlarla olunmaz ama genede olmayacak diye çok ağladım
Ama niye üzüyorsun kendini burda bir çok kişi negatifte gördü en kötü ihtimalle bidaha denersin hem çok normal regl belirtileri yaşaman çoğumuz yaşıyoruz bu süreçte ,hamilelikle aynı belirtiler zaten yorma kendini 🙏🏻

Kızlar hayattaki sansim sonucum hala çıkmadı aradım ellerinde beta HCG testi ölçecek kit bitmiş şaka gibi kim bilir ne zaman çıkar neyse bundan da vardır bir hayır özele gideyim dedim 350 TL diyor yazık günah bir ilacımı alırım ya 😓 özel sağlık sigortası karsiliyor mu yapan var mı ?

Kızlar hayattaki sansim sonucum hala çıkmadı aradım ellerinde beta HCG testi ölçecek kit bitmiş şaka gibi kim bilir ne zaman çıkar neyse bundan da vardır bir hayır özele gideyim dedim 350 TL diyor yazık günah bir ilacımı alırım ya 😓 özel sağlık sigortası karsiliyor mu yapan var mı ?
Canım acilde yaptır istersen

Ay kızlar ben dayanamadım dün kan verdim buradaki konuşmalardan sonra iş yerinin yanında sağlık ocağı gibi bir yer var 5 e kadar çıkar dedi hala da çıkmadı kafayı yicem pişman oldum zaten erken verdim diye 😓😓 böyle saçma bir durum oldu keşke gidip özelde verseydim çıkar deyince guvenmistim 😓 heyecanla bekliyorum ama erken vermişim tabi 8.gundu dün kesin cikarsada düşük cikacak 😓
5 üzeri pozitiftir canım erken zaten çok yükselmez, 5 üzeri çıkması yeter💓

Back
X