• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Aneeeey kız üç tane yollamış olmasın o zaman 😅😅😅 ay bitane topikte gördüm 4 transfer olmuş birisi 😅 bitanesi de demiş bölünürlerse 8e kadar yolu var diye 😅
Ay yok 3 tane kalmıştı zaten birisi imha oldu olacak dedi 2 tane iyi var onları transfer ediyorum kabul ediyorsun dedi evet dedim artık 2 tane gitti bakalım 😀

Kızlar dün transfer oldum, benim sağ yumurtaların olduğu yerde hafif ağrı var, dün transferden sonra kasık bölgem ağrıyordu şimdi sağ tarafım ağrıyor. Embriyo rahimden sağ tarafamı kayıyor acaba, hareket Etmeye de korkar oldum. Daha önce dış gebelik geçmişim olduğu için korkuyorum yine aynısı olucak diye
İlaçların mı etkisi acaba böyle ağrısı olan oldu mu
İlaçlar ağrı yapıyor canım korkma, hareket edebilirsin yürüyüş yapabilirsin sıkıntı yok

Kızlar bende dün geceden beri regli olacakmışım gibi hissediyorum, biliyorum ilaçlarla olunmaz ama genede olmayacak diye çok ağladım

Kızlar herkese merhaba 02 haziranda transferim olcak. Hoca bugün lutinus fitil, progestan dex ve proluton depot yazdı. Bunlardan biri veya birkaçı ödeniyor mu? Ödeniyorsa kime nasıl yazdırmak lazım?

Kızlar bende dün geceden beri regli olacakmışım gibi hissediyorum, biliyorum ilaçlarla olunmaz ama genede olmayacak diye çok ağladım
Canım o ağrılar bende de çok oluyor son iki gündür hatta ben de korktum senin gibi arkadaşlar korkma belirti bizde de oldu dediler. Lütfen strese girme ve sakince bekle Allah'ın izniyle bebişin yerleşiyor 🤲

Ben tutacağını pek düşünmüyorum 3.gunden itibaren eşimle tartışıyoruz en son dün kayinvalide ile tartıştık. Mutlu geçeceğine mutsuz geçti bu süreç etkilenmiştir bebeler
Canım yaa.. takma sen onlara kuzum..Bende aynı şeyleri yaşadım hem de 3 ündede..şimdi de aynı mentalite eşimde, takmamaya çalışıyorum bende..rabbim yardımcımız olsun, onlara da insaf, akıl, hoşgörü versin🤲

Kızlar herkese merhaba 02 haziranda transferim olcak. Hoca bugün lutinus fitil, progestan dex ve proluton depot yazdı. Bunlardan biri veya birkaçı ödeniyor mu? Ödeniyorsa kime nasıl yazdırmak lazım?
Diğerlerini bilmiyorum canım ama litunus ödenmiyor özel kendin aliyosun

Back
X