• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Bana yazdıklarını anımsadım 2. Denemen dondurulmuş embrıyon yok bi kez daha başa dönecek gücün yok Rabbim yardım etti nasıl güzel bir mutluluk bahşetti sana🥰 hepimizin davası istediği aynı ama Rabbim dilediğine veriyor bugün de senin gününmüş. Biz senden dua bekleriz Rabbim hamileliğini sorunsuzca en sağlıklı şekilde devam ettirmeni nasip etsin bebeğini hayırlı sağlıklı şekilde kucağına al inşaallah🙏🏻 ama lütfen gebeliğin boyunca duandan bizleri de esirgeme hayırlı olsun bebişin 😍
Yaa duyğulandım🥹🥹Ben her defa kendime dua ederken her kesede ediyorum çünkü bu yolun ne kadar zor olduğunu biliyorum çok zor çok.Ben zamanında hamilelerden dua istedim sağolsunlar etdiler hatda biri sancı çekerken etmiş🥹Şimdi ben tabi sizlerede edicem.Allah her kesi sevindirsin her kesi her evden çocuk sesi gelsin bunu hep diyorum🙌🏻🙌🏻🙌🏻

Herkese merhaba 2. Denemem ama ilk tedavide doktor eksik tedavi yaptı negatif çıktı bu deneme de hastane değiştirdik 10 yumurta çıktı 7 si oldu 3 ü yapısı bozuk dediler 20 mayısda 5. Gün embriyosu transfer edildi bu gün 5. Günüm yapıştırma işlemi varmış şansı arttırmak için yapılıyormuş . Yaptırdık kasıklarımda biraz ağrı var ve dünden beri belim biraz ağrıyor inşallah tutmuştur
Yapıştırma işlemi mi 🙄 o nasıl oluyo kuzu

Back
X