• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Yaa duyğulandım🥹🥹Ben her defa kendime dua ederken her kesede ediyorum çünkü bu yolun ne kadar zor olduğunu biliyorum çok zor çok.Ben zamanında hamilelerden dua istedim sağolsunlar etdiler hatda biri sancı çekerken etmiş🥹Şimdi ben tabi sizlerede edicem.Allah her kesi sevindirsin her kesi her evden çocuk sesi gelsin bunu hep diyorum🙌🏻🙌🏻🙌🏻
Amiiiin inşAllah 🥰 biz kadınlar böyleyiz evlat evlat diye her yolu deneriz eşim yazık sana yapmayalım bir daha diyor ya dedim yeterki olsun 100 katını da yaparım 🤭

Selam kızlar, bende dün transfer oldum, dün daha iyiydim ama bugün bel ve karın ağrım oldu ara ara ve çok uykum geliyor halsizlik basıyor ara ara acaba ilaçların etkisinden mi bilemedim.. Varmı böyle belirtiler yaşayan?
Sımsıkı tutunur bebişin inşallah canım🤲🥰, ağrı, halsizlik, baş dönmesi, uyku hali olacaktır canım normal

Amiiiin inşAllah 🥰 biz kadınlar böyleyiz evlat evlat diye her yolu deneriz eşim yazık sana yapmayalım bir daha diyor ya dedim yeterki olsun 100 katını da yaparım 🤭
Embriyon varmı senin?varsa yap tabi o daha kolay yaşında az..hatda biraz rahatla yazı gez dinlen sonra rahat kafayla bile yapa bilirsin

Embriyon varmı senin?varsa yap tabi o daha kolay yaşında az..hatda biraz rahatla yazı gez dinlen sonra rahat kafayla bile yapa bilirsin
Sonbahara kadar ancak yapabilirim bu negatif süreci kafamdan atmam lazım tekrar umut toplamam lazım 🥰 daha dikkat etmem lazım gibi gibi

Sonbahara kadar ancak yapabilirim bu negatif süreci kafamdan atmam lazım tekrar umut toplamam lazım 🥰 daha dikkat etmem lazım gibi gibi
Tamam işte en güzeli ben aşilamadan sonra zor kaldırdım neqatif görünce ve kaç ay çocuk konusunu kapatdım..ilaçlar iğneler çok yormuştu beni..sende dinlen kendini hazır edince hemen başla☺️

Ağladım ağladım sonra size gönderdim hamileyim☺️☺️☺️Allahıma çok şükür dualarımızı duydu..şimdi duam kucağıma almak nasip etsin Allahım korku var içimde..tutunsunlar🙌🏻🙌🏻🙌🏻Bekleyen her kese nasip etsin Allahım..her kes anne olsun her evden çocuk sesi gelsin🙌🏻
canımmm hayırlı olsun cok cok mutlu olduumm,
Rabbım saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın, darısı bızlere olsun ,amiinnn :KK200: :dua:

Kızlar valla bir ağlamadığım kaldı😂 kimyasalmı bişemi oldu koyulaşmıyor diye bide ben ilk gğn hariç fıtı fıtı koşturuyorm gez toz 🤣 az evvel yine yaptm galiba bir tık fark var tesekli için değilde gerçek fikirlernizi diyin bana ya 1. Dün sabah 2. Az evvel

Eklentiler

• 3BF7E1A3-DA2A-414D-BDAC-4949260532CF.webp
    3BF7E1A3-DA2A-414D-BDAC-4949260532CF.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 46
  • 373B0CA5-216F-46A5-8DBD-EBD3D4515F40.webp
    373B0CA5-216F-46A5-8DBD-EBD3D4515F40.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 44
Kızlar valla bir ağlamadığım kaldı😂 kimyasalmı bişemi oldu koyulaşmıyor diye bide ben ilk gğn hariç fıtı fıtı koşturuyorm gez toz 🤣 az evvel yine yaptm galiba bir tık fark var tesekli için değilde gerçek fikirlernizi diyin bana ya 1. Dün sabah 2. Az evvel
Hayırlı olsun bariz bir koyulaşma var😍😍😍

Back
X