• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Kızlar valla bir ağlamadığım kaldı😂 kimyasalmı bişemi oldu koyulaşmıyor diye bide ben ilk gğn hariç fıtı fıtı koşturuyorm gez toz 🤣 az evvel yine yaptm galiba bir tık fark var tesekli için değilde gerçek fikirlernizi diyin bana ya 1. Dün sabah 2. Az evvel
Ay seni o kadar iyi anlıyorum ki bende korkuyorum inşallah güzelce ilerler 🧿🧿

Kizlarr benimde yumurta toplama işlemi oldu pazartesi günü. 25 yumurta toplandı. Salı günü 18 tanesi sağlıklı demişlerdi. Bugün 3. Günü aradılar 16si duruyormuş ama 12tanesinin gelişimi yavaşmış ,4 tanesi normalmiş kötü mü sizce çok korkuyorum kalmaz 5. Güne diye. 28 yaşındayım. Pcosluyum

Ağladım ağladım sonra size gönderdim hamileyim☺️☺️☺️Allahıma çok şükür dualarımızı duydu..şimdi duam kucağıma almak nasip etsin Allahım korku var içimde..tutunsunlar🙌🏻🙌🏻🙌🏻Bekleyen her kese nasip etsin Allahım..her kes anne olsun her evden çocuk sesi gelsin🙌🏻
Hayırlısı olsun canım❣️ Allah saglıkla kucagına aldırsın.

Kızlar merhaba 18 mayısta 5.gün dondurulmuş genetik tarama yapılmış embriyo transferi yapıldı. Bugün 7.gündeyim. Sırayla 5.6.7. Gün erken gebelik testlerim var. Çatlatma iğnesi olmadım. Kanda iyi bir değer görür müyüm sizce.
Hayırlı olsun güzel koyulaşmış, sağlıklı ilerlesin inşallah, sağlıcakla kucağına alırsın inşallah 🤲🥰

Kizlarr benimde yumurta toplama işlemi oldu pazartesi günü. 25 yumurta toplandı. Salı günü 18 tanesi sağlıklı demişlerdi. Bugün 3. Günü aradılar 16si duruyormuş ama 12tanesinin gelişimi yavaşmış ,4 tanesi normalmiş kötü mü sizce çok korkuyorum kalmaz 5. Güne diye. 28 yaşındayım. Pcosluyum
canım merhaba. benim de 19 yumurta toplandı, 5 tanesi embriyo haline gelebildi, 2sini dondurdular. hatta donanlardan 1i kötüymüş diğerini transfer ettiler. merak etme hiç gönlünü ferah tut kalır tabii ki :) ben de 27 yaşındayım çikolata kistim var benim de

Back
X