• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Ağladım ağladım sonra size gönderdim hamileyim☺️☺️☺️Allahıma çok şükür dualarımızı duydu..şimdi duam kucağıma almak nasip etsin Allahım korku var içimde..tutunsunlar🙌🏻🙌🏻🙌🏻Bekleyen her kese nasip etsin Allahım..her kes anne olsun her evden çocuk sesi gelsin🙌🏻
Yaaa ancak fırsat buldum okuyorum işte oldu canım yaa🤲 rabbim hayırlısıyla kucağına versin bebişini🤲🥰 inşallah sağlıcakla büyüyecek karnında❤❤❤ bir daha yaptıramam dedin ve yaptırmayacaksın inşallah gerek kalmayacak😍

Yaaa ancak fırsat buldum okuyorum işte oldu canım yaa🤲 rabbim hayırlısıyla kucağına versin bebişini🤲🥰 inşallah sağlıcakla büyüyecek karnında❤❤❤ bir daha yaptıramam dedin ve yaptırmayacaksın inşallah gerek kalmayacak😍
Ayy Amin Allah bana tutunsunlar🙌🏻Senden ve her kesten güzel haberler bekliyorum😍

kızlar birşey sorcam sabah 6 dan beri benim sağ bacağımda uyuşukluk var ayaklarıma kadar sizde solda var yok arası da sağ daha fazla uyuşuyor sizde hic böyle olan oldu mu bugün daha transferle beraber 4 gün
Canım oluyor onlar, ağrı da olabiliyor bacaklarda norml bunlar

Ağladım ağladım sonra size gönderdim hamileyim☺️☺️☺️Allahıma çok şükür dualarımızı duydu..şimdi duam kucağıma almak nasip etsin Allahım korku var içimde..tutunsunlar🙌🏻🙌🏻🙌🏻Bekleyen her kese nasip etsin Allahım..her kes anne olsun her evden çocuk sesi gelsin🙌🏻
Kendim pozitifi görmüşüm gibiii sevindiiim Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsiiinnn ❤️🥰

Kızlar valla bir ağlamadığım kaldı😂 kimyasalmı bişemi oldu koyulaşmıyor diye bide ben ilk gğn hariç fıtı fıtı koşturuyorm gez toz 🤣 az evvel yine yaptm galiba bir tık fark var tesekli için değilde gerçek fikirlernizi diyin bana ya 1. Dün sabah 2. Az evvel
Hayırlı olsun inşallah🙏 ♥️♥️ kaçıncı günde yaptınız acaba?? Benim test günüm haftaya perşembe nasıl bekleyeceğim diye sabırsızlanıyorum

Back
X