• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Herkese merhaba, bende 11+1 ile aranıza yeni katıldım. Hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah. bir süredir takip ediyorum yazışmalarınızı. Benim zaten gebelik öncesinden de reflüm var. Her gün ilaç kullanıyordum tabi şimdi içemiyorum dr vermedi mide koruyucu. Gaviscon, rennie gibi ilaçlarda hiç kesmiyor yanmamı. Bir yandan bulantı bir yandan yanma mahvoldum haftalardır. Var mı aranızda böyle bir problemi olan mide koruyucu kullanan
Siz de hoşgeldiniz ✨

Ben de devlet memuruym şükür dün doktor 5 gün rapor verdi de dinleneym diye yatıstayım😊 hamile pilatesi de mi varmış hemen bi araştraym
Ben de öğretmenim. bu hafta 4 günlük rapor aldım migren ve bulantılardan dolayı. 😔 Sizin de zor geçiyor galiba?

Ağırlık taşımakla alakalı bir yorgunluk değil bu zaten. O son aylarda yaşanabilir.
Ama benim hamilelik belirtilerimin 1.sırasında aşırı yorgunluk bitkinlik vardı. Daha ilk haftalarda. 12.haftada daha bi düzeldim. Zaten çok normalmiş bitkinlik halsizlik.
Aynı bulantı gibi bir şey. Kan değerlerim de normaldi benim.
Az önce okudum bu konuyla alakalı, vücudumzda hamilelkke artan progesteron hormonu kasları gevsetip hem yorgunluk hem de uyku hali veryomus, bunla alakalı olabilir durumumuz. Zor iş vesselam ;)
Ben de öğretmenim. bu hafta 4 günlük rapor aldım migren ve bulantılardan dolayı. 😔 Sizin de zor geçiyor galiba?
Ah sizi cok iyi anlıyorum, evet bulantılarla başım belada artı dün ve önceki gün lekelenmem vardı o yüzden doktor dinlenme için verdi, aslndq masabaşı iş genelde ama yine de yoruluyoruz, iyi geldi evde olmak, size de Allah kokaylk versin geçecek inşallah unutacağız bugünleri

Az önce okudum bu konuyla alakalı, vücudumzda hamilelkke artan progesteron hormonu kasları gevsetip hem yorgunluk hem de uyku hali veryomus, bunla alakalı olabilir durumumuz. Zor iş vesselam :KK66:

Ah sizi cok iyi anlıyorum, evet bulantılarla başım belada artı dün ve önceki gün lekelenmem vardı o yüzden doktor dinlenme için verdi, aslndq masabaşı iş genelde ama yine de yoruluyoruz, iyi geldi evde olmak, size de Allah kokaylk versin geçecek inşallah unutacağız bugünleri
Amin inşallah en kısa zamanda geçer bu zor kısımları. Hayattan kopmuş gibiyim resmen 😔 Bu arada çok geçmiş olsun inşallah tekrarlamaz lekelenmeniz 🤲🏻

Eveeet aç karna gitmemek gerekiyomuş bende bunu yaptım hiç kıpraşmıyodu , çikolata yada meyve suyu içmek gerekiyomuş geçen öyle yaptım cinsiyeti 12 de öğrenmiş olduk yerinde durmuyodu hiç dışarda beklerken hemen için veya yiyin öyle girin kontrole 😂
Ya ne guzel masallah 🌸 ben de insallah bidahakine oyle gidicem insallah netlesir bu sefer 😂

Merhabalar, ben de aranıza yeni katıldım; aslında zaman zaman konuşmaları takip ediyor, benimle benzer deneyimleri yaşayan anne adaylarını gördükçe rahatlıyordum. Yeni yeni hamileliğe adapte olmaya başladım o yüzden sesimi çıkarmak bugüne kısmetmiş :) 13+2 deyim, kısmetse bir kız bebek bekliyoruz ☺️
Hosgeldin aramıza sende erken ogrenenlerdensin cinsiyeti çok şanslısın maşallah sağlıkla al kucağına kizceni :KK68: :anneadayı:

Bi gariplik var o işte ya, acaba arkadslarında dediği gibi kan değerleri sıkıntılı olabilrü bi baktırmalı, yani sonucta cok agırlık tasımıyoruz henüz, o kadar yorgunlk fazla gibi
Tüm kan degerlerim normal canım yeni bakıldı o arkadaşında yapıldı oda normal onun yaşı 39 benim yaşım 35 biz biraz yasa bağlıyoruz :KK66: :anneadayı:

Canim 15-16 haftalarda yuzde yüz söylenir 11-12. haftalarda da söylenebilir ama yüzde 3 luk yanılma payı vardır diyor dr. Kağan Kocatepe, tabi doktorun ehil olmasinada bağlı biraz sanirim ama bence öğrenirsin 🤔
inşallah canım kızımda 15+5 te öğrenmişim bunda da belli olur sanırım artık 🙂

Kizlar ozel hastanelerde 10 gunluk kontrol hakkimizi doktor cagirmadan da kullanabilir miyiz ? Mesela benim cinsiyet tam belli olmadi ya 9 gun sonra kontrol icin tekrar gitsem problem olur mu
hiç olmaz canım hakkın var ve cagırmasa da tekrar randevu oluşturup ücretsiz gidebiliyosun o sürede

Back
X