• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Yoo kontrole geldim dersin. Ama bazı hastaneler randevu olarak almanızı istiyor istersen ara randevu al girişte kontrol olduğunu söylersin para almazlar
Hastaneyi aradim randevu almadan gelebilirsiniz dedi ama doktorun tavri nasil olur onu bilmiyorum yani bi sebep soylemem gerekir mi diye o yuzden dusundum

Günaydın hepinizee :)

Selam kizlar,
Ben de bugun detayli ultrasona girdim.
Ve Fetal dna test sonucum da bugun geldi.
Cok sukur simdilik her sey yolunda.
Cinsiyetimiz de erkek💙🧿
Oh ne güzel haberler, gözünüz aydın. Sağlıkla gelsin inşallah :)

Kızlar ben bugün işe gelirken baya rahatsız hissettim kendimi. Yani normalde çok ileri haftalarda olan o aşağıda baskı hissi vardı yürürken. Tuvalete de girmiştim çıkmadan yoksa idrar kaynaklı falan mı diyeceğim ama... Şimdi geldim oturuyorum. Bir de akıntım var rengi normalden biraz farklı . Biraz korkuttu beni, umarım günün devamında yok olur

Kizlar ben dunden beri kalcamdaki agridan adim bile atamiyorum sadece yatiyorum :( bu nasi gecicek napsam ya cok zor durumdayim valla

Sanırım öyle olacak gerçekten 😂 allahtan sigortam limitsiz. Önüme gelen hastaneden randevu alıp koşa koşa gidiyorum 😂😂
Ben de öyleyim ama benim şansıma mı denk geliyor bilmiyorum her gittiğim kendi doktorumun ya asistanı ya kankası çıkıyor hemen kendisine yetiştiriyorlar😂 kendi doktoruma gidince de xxx’e gitmişsin diye soru yöneltiliyor 😂

Merhabaa ben de Nisan annesi olacağım İnşallah <3 İnşallah hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız. Size sormak istediğim bir soru var? Tüp bebekle hamile kaldım ve oksaparı bu hafta bırakacağım. Gen testi yaptırmadım ama bırakırsam ve pıhtılaşmam varsa diye korkuyorum. aranızda bırakıp böyle bi sorun yaşayan oldu mu ya da yaşamadım korkma diyen? :)

Merhabaa ben de Nisan annesi olacağım İnşallah <3 İnşallah hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız. Size sormak istediğim bir soru var? Tüp bebekle hamile kaldım ve oksaparı bu hafta bırakacağım. Gen testi yaptırmadım ama bırakırsam ve pıhtılaşmam varsa diye korkuyorum. aranızda bırakıp böyle bi sorun yaşayan oldu mu ya da yaşamadım korkma diyen? :)
Cok riskli bir durum degil mi,pihtilasmaniz var mi yok mu diye genetik test vermeden size biraktirmalari🤔

Ben de öyleyim ama benim şansıma mı denk geliyor bilmiyorum her gittiğim kendi doktorumun ya asistanı ya kankası çıkıyor hemen kendisine yetiştiriyorlar😂 kendi doktoruma gidince de xxx’e gitmişsin diye soru yöneltiliyor 😂
Ayyy çok fenaaa😂 ben her gittiğime “burada misafirim asıl doktorum İstanbul’da” diyorum, hiç sormuyorlar bile 😇
Bir önceki düşüğümde kendi doktorumdan başka bir doktora gitmiştim, benim doktorumun sınıf arkadaşı çıkmıştı 😂 o geldi şimdi aklıma 😂😂😂😂

Oksaparı neden bırakıyorsunuz? Benim doktorum doğuma kadar kullanacağımızı söylemişti. Bırakan da duymadım pek

Önceki hamileliğimde 12. haftada bıraktım, tüp bebekti. 21.haftada erken doğum yaptım. Oksaparı bıraktığın için olabilir diyen de oldu rahim ağzı yetmezliğinden olabilir diyen de. Şimdiki gebeliğim de tüp bebek. Bırakmak yok dendi bu sefer.

Selam kızlar ben kaçırmışım kan yenileme teorisi nedir 😊 Beni gören görmeyen herkes seninki erkek diyor bakalm doğru çıkacak mı bir kızım var kendimi erkek annesi olarak düşünemiyorum 🤭🤭

Back
X