• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Bende şimdi kontrolden geldim kızlar en son gittiğimde 6 gün gerideydi bebegim hala aynı gerilik devam ediyor en son gittiğime göre uyumlu büyümüş yani :KK68: Dr a egzama kremi kullanabilirmiyim dedim cildiyeye git dedi nasir bandı kullanabilirmiyim dedim ne biçim sorular soruyosun ilk kez duyuyorum dedi cinsiyet hakkında bisey soyleyebilirmisiniz dedim daha minnacık burası devlet hastanesi ozelmi sandın dedi sonra gelde özele gitme çileden çıkarırlar insani:KK12:
malesef devlet hastanelerinin birçoğu bu şekilde. insanı özele gitmeye mecbur bırakıyolar.

bende kontrolden geldim bugün. bi sıkıntı yok şükür.cinsiyet için 12.haftada %100 erkek demişti.bugün 14.haftada tekrardan bakalım dedi .% 100 erkekmiş yine net olarak. bir de beni 1 ay sonra çağırdı tekrardan.sizin gittiğiniz doktorlarda 1 ay sonraya mı çağırıyo arkadaşlar.bana çok uzun geliyo 1 ay.geçmek bilmiyo :KK20:

bende kontrolden geldim bugün. bi sıkıntı yok şükür.cinsiyet için 12.haftada %100 erkek demişti.bugün 14.haftada tekrardan bakalım dedi .% 100 erkekmiş yine net olarak. bir de beni 1 ay sonra çağırdı tekrardan.sizin gittiğiniz doktorlarda 1 ay sonraya mı çağırıyo arkadaşlar.bana çok uzun geliyo 1 ay.geçmek bilmiyo :KK20:
Evet canım ayda bir çağırıyor Dr lar ne guzel erken öğrenmişsin cinsiyetini bende bugün sordum azar işittim:KK55:

Merhabaa ben de Nisan annesi olacağım İnşallah <3 İnşallah hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız. Size sormak istediğim bir soru var? Tüp bebekle hamile kaldım ve oksaparı bu hafta bırakacağım. Gen testi yaptırmadım ama bırakırsam ve pıhtılaşmam varsa diye korkuyorum. aranızda bırakıp böyle bi sorun yaşayan oldu mu ya da yaşamadım korkma diyen? :)
Oksaparı neden bırakıyosun doktorun mu dedi? Tüp bebek tedavisinde oksapar test olmaksızın herkese veriliyor riske atmamak için ve doğuma kadar kullanılıyor hatta doğumdan sonra da bir süre devam ediliyor. Neden bırakacağını anlayamadım ben

Bende şimdi kontrolden geldim kızlar en son gittiğimde 6 gün gerideydi bebegim hala aynı gerilik devam ediyor en son gittiğime göre uyumlu büyümüş yani :KK68: Dr a egzama kremi kullanabilirmiyim dedim cildiyeye git dedi nasir bandı kullanabilirmiyim dedim ne biçim sorular soruyosun ilk kez duyuyorum dedi cinsiyet hakkında bisey soyleyebilirmisiniz dedim daha minnacık burası devlet hastanesi ozelmi sandın dedi sonra gelde özele gitme çileden çıkarırlar insani:KK12:
Ozeldeki doktorla senin farkın ne onun gördüğünü sen göremiyormusun diyeceksin, denmiyor, okurken gıcık oldum valla

Normali 1 ay canım ya bu aylarda bence, ilk haftalar bide son haftalar daha sık

Ay ne biçim cevaplar bazı doktorlar çıldırtır insanı.

Sormayın sinir etti beni iyice zaten 15 gün sonra özele baslicam kendi Dr uma Bi gidişata bakayım dedim pişman oldum :KK12:
keşke hem kendi doktorunuza devam edip hem devlette deneseydiniz. bende devlete 1 kez gittim.gitiiğime bin pişman oldum.aynı anda 4 hasta içeri giriyo .yarım yamalak bakıyo.sorduğun sorulara doğru düzgün cevap vermiyo. insanı hastaneden soğutuyo valla.ama hastanedne değil de doktorlardan kaynaklanıyo sanırım bu durum.bir de devlete gitiiğinde aynı doktoru da bulamıyosun A ismine randevu alıyosun karşına B çıkıyo

Ay be kadar kötüler ya sinirlerim. Urdan bile bozukdu😠 devlet diye hiç bişey sormayacakmıymışsın , anlamakta zorlanıyorum bazı doktorları

Oksaparı neden bırakıyosun doktorun mu dedi? Tüp bebek tedavisinde oksapar test olmaksızın herkese veriliyor riske atmamak için ve doğuma kadar kullanılıyor hatta doğumdan sonra da bir süre devam ediliyor. Neden bırakacağını anlayamadım ben
ben 10 hafta kullanmıştım enox kan sulandırıcıyı

keşke hem kendi doktorunuza devam edip hem devlette deneseydiniz. bende devlete 1 kez gittim.gitiiğime bin pişman oldum.aynı anda 4 hasta içeri giriyo .yarım yamalak bakıyo.sorduğun sorulara doğru düzgün cevap vermiyo. insanı hastaneden soğutuyo valla.ama hastanedne değil de doktorlardan kaynaklanıyo sanırım bu durum.bir de devlete gitiiğinde aynı doktoru da bulamıyosun A ismine randevu alıyosun karşına B çıkıyo
Bakalım bu ay sonuna doğru başlayım dedim kendi Dr uma cinsiyeti falanda iyice belirginlesir aynen bende 2 dir gidiyorum randevu aldığım Dr yok başka birisi

Ay be kadar kötüler ya sinirlerim. Urdan bile bozukdu😠 devlet diye hiç bişey sormayacakmıymışsın , anlamakta zorlanıyorum bazı doktorları
Sorma ozeldeki Dr goruyo sen neyi göremiyorsun yada küçük göremedim de ısrar edecek değilim direk burası devlet özelmi sandın demesi çok itici

Kizlar sanirim grip oldum hapsu hupsu burnum da akiyor 🤒 ne yapmali ne yiyip icmeli 🤔
ayyy aynı ben de böyleyim yaa.2 haftadır .üst üste 5 kez hapşuruyorum.gece bile tutuyo hapşuruk.uzanırken hapşurursam karnıma ağrılar giriyo.oturup hapşuruyorum.korkuyorum çocuk düşücek diye

Evet canım ayda bir çağırıyor Dr lar ne guzel erken öğrenmişsin cinsiyetini bende bugün sordum azar işittim:KK55:
ben de devlete gitiiğimde sormuştum. özelde doktor gördü.ertesi gün ikili test için devlete gittim söylemedi. daha erken 4.aydan sonra belli olur dedi. ilgilenmiyolar hiç gerçekten

Back
X