- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #12.641
bi arkadaş bişi söyledi.herkes bişi sormaya çekinir oldu yaAa cok sasırdım. Dogum tarıhıne 3 er ve 4 er yıl ekleyerek baktınız dımı. Israrla soruo gıbı olduysam kusura bakmayın. Cok merak edıorm bu teorıyı ondan bıde cok ınandım
malesef devlet hastanelerinin birçoğu bu şekilde. insanı özele gitmeye mecbur bırakıyolar.Bende şimdi kontrolden geldim kızlar en son gittiğimde 6 gün gerideydi bebegim hala aynı gerilik devam ediyor en son gittiğime göre uyumlu büyümüş yaniDr a egzama kremi kullanabilirmiyim dedim cildiyeye git dedi nasir bandı kullanabilirmiyim dedim ne biçim sorular soruyosun ilk kez duyuyorum dedi cinsiyet hakkında bisey soyleyebilirmisiniz dedim daha minnacık burası devlet hastanesi ozelmi sandın dedi sonra gelde özele gitme çileden çıkarırlar insani
Sormayın sinir etti beni iyice zaten 15 gün sonra özele baslicam kendi Dr uma Bi gidişata bakayım dedim pişman oldumay ne kadar ters bir doktormuş şansınıza, sinir oluyorum böyle empatiden yoksunlara
Evet canım ayda bir çağırıyor Dr lar ne guzel erken öğrenmişsin cinsiyetini bende bugün sordum azar işittimbende kontrolden geldim bugün. bi sıkıntı yok şükür.cinsiyet için 12.haftada %100 erkek demişti.bugün 14.haftada tekrardan bakalım dedi .% 100 erkekmiş yine net olarak. bir de beni 1 ay sonra çağırdı tekrardan.sizin gittiğiniz doktorlarda 1 ay sonraya mı çağırıyo arkadaşlar.bana çok uzun geliyo 1 ay.geçmek bilmiyo
Oksaparı neden bırakıyosun doktorun mu dedi? Tüp bebek tedavisinde oksapar test olmaksızın herkese veriliyor riske atmamak için ve doğuma kadar kullanılıyor hatta doğumdan sonra da bir süre devam ediliyor. Neden bırakacağını anlayamadım benMerhabaa ben de Nisan annesi olacağım İnşallah <3 İnşallah hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız. Size sormak istediğim bir soru var? Tüp bebekle hamile kaldım ve oksaparı bu hafta bırakacağım. Gen testi yaptırmadım ama bırakırsam ve pıhtılaşmam varsa diye korkuyorum. aranızda bırakıp böyle bi sorun yaşayan oldu mu ya da yaşamadım korkma diyen? :)
Yok hayir esim yaptiKan bagısı yaptınızmı hamıle kalmadan once?
Ozeldeki doktorla senin farkın ne onun gördüğünü sen göremiyormusun diyeceksin, denmiyor, okurken gıcık oldum vallaBende şimdi kontrolden geldim kızlar en son gittiğimde 6 gün gerideydi bebegim hala aynı gerilik devam ediyor en son gittiğime göre uyumlu büyümüş yaniDr a egzama kremi kullanabilirmiyim dedim cildiyeye git dedi nasir bandı kullanabilirmiyim dedim ne biçim sorular soruyosun ilk kez duyuyorum dedi cinsiyet hakkında bisey soyleyebilirmisiniz dedim daha minnacık burası devlet hastanesi ozelmi sandın dedi sonra gelde özele gitme çileden çıkarırlar insani
Normali 1 ay canım ya bu aylarda bence, ilk haftalar bide son haftalar daha sıkbende kontrolden geldim bugün. bi sıkıntı yok şükür.cinsiyet için 12.haftada %100 erkek demişti.bugün 14.haftada tekrardan bakalım dedi .% 100 erkekmiş yine net olarak. bir de beni 1 ay sonra çağırdı tekrardan.sizin gittiğiniz doktorlarda 1 ay sonraya mı çağırıyo arkadaşlar.bana çok uzun geliyo 1 ay.geçmek bilmiyo
Ay ne biçim cevaplar bazı doktorlar çıldırtır insanı.Bende şimdi kontrolden geldim kızlar en son gittiğimde 6 gün gerideydi bebegim hala aynı gerilik devam ediyor en son gittiğime göre uyumlu büyümüş yaniDr a egzama kremi kullanabilirmiyim dedim cildiyeye git dedi nasir bandı kullanabilirmiyim dedim ne biçim sorular soruyosun ilk kez duyuyorum dedi cinsiyet hakkında bisey soyleyebilirmisiniz dedim daha minnacık burası devlet hastanesi ozelmi sandın dedi sonra gelde özele gitme çileden çıkarırlar insani
keşke hem kendi doktorunuza devam edip hem devlette deneseydiniz. bende devlete 1 kez gittim.gitiiğime bin pişman oldum.aynı anda 4 hasta içeri giriyo .yarım yamalak bakıyo.sorduğun sorulara doğru düzgün cevap vermiyo. insanı hastaneden soğutuyo valla.ama hastanedne değil de doktorlardan kaynaklanıyo sanırım bu durum.bir de devlete gitiiğinde aynı doktoru da bulamıyosun A ismine randevu alıyosun karşına B çıkıyoSormayın sinir etti beni iyice zaten 15 gün sonra özele baslicam kendi Dr uma Bi gidişata bakayım dedim pişman oldum
Ay be kadar kötüler ya sinirlerim. Urdan bile bozukduBende şimdi kontrolden geldim kızlar en son gittiğimde 6 gün gerideydi bebegim hala aynı gerilik devam ediyor en son gittiğime göre uyumlu büyümüş yaniDr a egzama kremi kullanabilirmiyim dedim cildiyeye git dedi nasir bandı kullanabilirmiyim dedim ne biçim sorular soruyosun ilk kez duyuyorum dedi cinsiyet hakkında bisey soyleyebilirmisiniz dedim daha minnacık burası devlet hastanesi ozelmi sandın dedi sonra gelde özele gitme çileden çıkarırlar insani
Çok geçmiş olsunKizlar sanirim grip oldum hapsu hupsu burnum da akiyorne yapmali ne yiyip icmeli
Tesekkur ederim canim umarim cabuk atlatirimÇok geçmiş olsun
Bol c vitamini sıcak çorba iç bol bol
ben 10 hafta kullanmıştım enox kan sulandırıcıyıOksaparı neden bırakıyosun doktorun mu dedi? Tüp bebek tedavisinde oksapar test olmaksızın herkese veriliyor riske atmamak için ve doğuma kadar kullanılıyor hatta doğumdan sonra da bir süre devam ediliyor. Neden bırakacağını anlayamadım ben
Bakalım bu ay sonuna doğru başlayım dedim kendi Dr uma cinsiyeti falanda iyice belirginlesir aynen bende 2 dir gidiyorum randevu aldığım Dr yok başka birisikeşke hem kendi doktorunuza devam edip hem devlette deneseydiniz. bende devlete 1 kez gittim.gitiiğime bin pişman oldum.aynı anda 4 hasta içeri giriyo .yarım yamalak bakıyo.sorduğun sorulara doğru düzgün cevap vermiyo. insanı hastaneden soğutuyo valla.ama hastanedne değil de doktorlardan kaynaklanıyo sanırım bu durum.bir de devlete gitiiğinde aynı doktoru da bulamıyosun A ismine randevu alıyosun karşına B çıkıyo
Sorma ozeldeki Dr goruyo sen neyi göremiyorsun yada küçük göremedim de ısrar edecek değilim direk burası devlet özelmi sandın demesi çok iticiAy be kadar kötüler ya sinirlerim. Urdan bile bozukdudevlet diye hiç bişey sormayacakmıymışsın , anlamakta zorlanıyorum bazı doktorları
ayyy aynı ben de böyleyim yaa.2 haftadır .üst üste 5 kez hapşuruyorum.gece bile tutuyo hapşuruk.uzanırken hapşurursam karnıma ağrılar giriyo.oturup hapşuruyorum.korkuyorum çocuk düşücek diyeKizlar sanirim grip oldum hapsu hupsu burnum da akiyorne yapmali ne yiyip icmeli
Çok geçmiş olsun canım kendini sıcak tut tavuk suyu çorbası tarhana çorbası çok iyi geliyor bal zencefil limon karışımı en kısa zamanda toparlarsin insTesekkur ederim canim umarim cabuk atlatirim
ben de devlete gitiiğimde sormuştum. özelde doktor gördü.ertesi gün ikili test için devlete gittim söylemedi. daha erken 4.aydan sonra belli olur dedi. ilgilenmiyolar hiç gerçektenEvet canım ayda bir çağırıyor Dr lar ne guzel erken öğrenmişsin cinsiyetini bende bugün sordum azar işittim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?