- 2 Ağustos 2022
- 2.134
- 2.540
- 53
- 32
- Konu Sahibi Papatya0593
- #16.301
Afiyet olsunEndişe etme hiç bir şey olmaz. Yememişsin tükürmüşsün zaten. Belki yanlış ama ben göz yumurta yiyorum hala![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsunEndişe etme hiç bir şey olmaz. Yememişsin tükürmüşsün zaten. Belki yanlış ama ben göz yumurta yiyorum hala![]()
kadın doğuma gidip önce muayene olunması gerekiyor.onlar yeşil alan açıyo. sonrasında perinatolojiye randevu alınabiliyo bildiğim kadarıylaYok 182 den.
Geçen haftalarda gayette veriyordu randevuyu şimdi ne değişti ki
bence kısa kollu almak daha iyi olur. sonuçta zıbın üstüne uzun kollu tulum vs.giyinicekler.2 kat giyinmiş gibi geliyo bana sankikızlar bebeklerin içine giyilen düz beyaz zıbınlardan sizce uzun kollumu almak lazım nisan da doğacaklar ama hava gene çok ısınmış olmuyor ya ve kaç tane almak lazım sizceeeee ???
Benim de hic aklimda olmayan bir urundu ancak birbirinden bagimsiz bebegi olan kuzen ve arkadaslarimdan mutlaka almalisin laflarini duyunca listeme eklemistim.Ben de istiyordum ama eşim biraz gereksiz buldu :) siz araştırmışsınızdır, bahsettiğiniz model iyi midir muadilleri arasında?
benim hiç öyle değil malesef. hissedemiyorum.bugün 19+0 oldum ama tık yok. 2.hamileliğim ve 75 kiloyum.kilo ile mi alakalıdır diye düşünüyorum bende.sen de anormal bişi yok.anormallik hissedememekteKizlar ben artik hareketleri baya baya hissediyorum hatta sirtustu yatinca tekmelerini elimle cok net hissediyorum tecrubeli anneler bu normal mi benime ayni haftada olan arkadaslar sizinde oyle mi
ben daha tulum badi vs.alamamışken sizin şorta kadar ilerlemeniz ne güzel.Uniseks renk alabilirsinix acayip uygun tişörtler 35-50 arası şortlar vs o nedenle erken olmasına rağmen ben 3-6 aldım epey
Kadın doğuma randevu aldım zaten pazartesi gideceğim. Bakalım ne yapıyorlar o zaman 20. Hafta Olcamkadın doğuma gidip önce muayene olunması gerekiyor.onlar yeşil alan açıyo. sonrasında perinatolojiye randevu alınabiliyo bildiğim kadarıyla
ben ikili test yaptırmıştım bi sıkıntı yok şükür. doktor 3 lü 4 lü teste gerek yok dedi ikiliyi yaptırdığım için.2 li test zamanını kaçıranlar içinmiş 3 lü 4 lü testler.detaylı ultrason verdi. 21.haftadakızlar ikili normal çıkıp üçlü testi bir miktar riskli çıkan var mı?Bu testin doğruluk oranı çok düşük açıkçası çok takılmadım riske.Doktorum perinatolojiye yönlendirdi.İnsallah umduğum gibi sorun çıkmaz.
2 taraflı göründü. Ama birşmde daha fazla. Periantolog sürekli gel falam demedi. 20. Haftada görüşürüz z dedi. Ünv. Hastanesine gidiyorum ayda 1 sadece bu hafta gidinc3 kendi doktoruma söyleyeceğim. İlaçlarımı düzenli kullanıyorum. Umarım geçerMerhaba erken haftada görülmesi cok büyük şans olmuş aspirin ihmal etmeyin perinatolog mu takip edecek tüm süreci çok kilo almamaya tuzu abartmamaya çalışın saglikli beslenin tek taraflı mi göründü direnç 2 taraflı mi dirençler 28.haftata kadar geçebiliyor
Ah çok heyecanlıı, randevu günlerini çok seviyorum sizlerden birinin de olsa :) Haydi güzel haberlerle gel inşallah![]()
Yaa hadi bakalım İnşallah gönlünüze göre olur daha önceki ultrason fotoğrafini atar mısınız karşılaştırmak için ben hala cinsiyetini bilmiyorum![]()
Kizlar 10 gün önce fitil kullandım mantar yuzunden ama sanırım yine tekrarladı boyle birsey yaşayan var mi
Tesekkur ederim canim kisiden kisiye degisebilirmis ben daha once diger gruplara yazmistim 23. haftasi olmasina ragmen hissetmeyenler vardi ben 55 kiloyla gebe kaldim kiloyla da ilgili olabilir belkibenim hiç öyle değil malesef. hissedemiyorum.bugün 19+0 oldum ama tık yok. 2.hamileliğim ve 75 kiloyum.kilo ile mi alakalıdır diye düşünüyorum bende.sen de anormal bişi yok.anormallik hissedememekte![]()
En önemlisi stresten panikten kötü düşünceden uzak durmanız. Pozitiflik çok önemli. Hafif hamile pilatesi yapın. Yürüyüş yapın. Hareketsiz kalmak şyi değil. Aspirin de başladıysanız tedbir almışsınız demek ki. Benim başıma 32 haftada geldi ama ben bilmiyordum . Aniden oldu bende . Nöbet geçirdim ben ve acilen sezeveyana alındım. Bebeğim 40 gün küvezde kaldı . Şimdi 2,5 yaşında bal bir kızım var . İnşallah sizin de güzel geçicek . Tedbir bizden takdir Allah’tanHerkese merhaba 13. Jaftada yaştan dolayı periantolojiye gittim ayrıntılı utrason sonucu doktor rahime giden damarlarda çentik gördü. (Preeklampsi) riski var dedi. Benim gibi erken haftalarda bu durumu uaşayıp sonradan düzelen varmı. İlk bebeğimde böyle bir şey yaşamadım. Zaten kan pıhtılaşması iğnesi kullanıyordum. Aspirinede başladık. Haftaya kendi doktorumla görüşcem. Brni neler bekliyor içimde tarifsiz bir endişe ve korku var. Neler yapmam gerekiyor... Başına böyle bir şey gelip sağlıklı süreci tamamlayan var mı
Canım bende şu an tedavi görüyorum sadece ilk fitili kullandım. Doktorum 7 gün antibiyotiği içmemi söyledi. Bir sonraki fitili 3 gün sonra kullanmamı istedi. Benimde ilaç sonrasj kaşıntım ve akıntım arttı. Henüz tedavim bitmediği için bir şey diyemiyorum. Sanada çok geçmiş olsun. Bir an önce geçse keşke çok rahatsız edici.Kizlar 10 gün önce fitil kullandım mantar yuzunden ama sanırım yine tekrarladı boyle birsey yaşayan var mi
Ayyyy gözün aydın benimde bir oğlum vardı bir de kızım olacağını öğrendim. Allah kucağımıza almayı nasip etsinMerhaba kızlar bugün randevum vardı herşey güzel dedi doktorum oğlum olacakmış 1 kızım vardı 1 de öğlen geliyor allahimin izniyle![]()
Yaa çok geçmiş olsunBenim nabzım hep düşük çıkıyor kızlar44-48-50
iki gündür takip altındayım hastanede yatıyorum, haftasonu da takip edeceğiz dediler. Ne ilacı ne tedavisi var şu aşamada.
Bir yandan kötü düşünceleri kafamdan atmaya çalışıyorum bir yandan moralimi düzeltemiyorum. Dualarınızı eksik etmeyin![]()
Canım çok geçmiş olsun.Benim nabzım hep düşük çıkıyor kızlar44-48-50
iki gündür takip altındayım hastanede yatıyorum, haftasonu da takip edeceğiz dediler. Ne ilacı ne tedavisi var şu aşamada.
Bir yandan kötü düşünceleri kafamdan atmaya çalışıyorum bir yandan moralimi düzeltemiyorum. Dualarınızı eksik etmeyin![]()