2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
kızlar bebeklerin içine giyilen düz beyaz zıbınlardan sizce uzun kollumu almak lazım nisan da doğacaklar ama hava gene çok ısınmış olmuyor ya ve kaç tane almak lazım sizceeeee ???
bence kısa kollu almak daha iyi olur. sonuçta zıbın üstüne uzun kollu tulum vs.giyinicekler.2 kat giyinmiş gibi geliyo bana sanki

Ben de istiyordum ama eşim biraz gereksiz buldu :) siz araştırmışsınızdır, bahsettiğiniz model iyi midir muadilleri arasında?
Benim de hic aklimda olmayan bir urundu ancak birbirinden bagimsiz bebegi olan kuzen ve arkadaslarimdan mutlaka almalisin laflarini duyunca listeme eklemistim.
Ekran boyutu ve goruntu kalitesi gayet iyi.
Bir ust modeli daha vardi ama onda sadece monitor dokunmatikti.
Bu yuzden VM65 oneririm size de eger tekrar dusunurseniz:)

Kizlar ben artik hareketleri baya baya hissediyorum hatta sirtustu yatinca tekmelerini elimle cok net hissediyorum tecrubeli anneler bu normal mi benime ayni haftada olan arkadaslar sizinde oyle mi
benim hiç öyle değil malesef. hissedemiyorum.bugün 19+0 oldum ama tık yok. 2.hamileliğim ve 75 kiloyum.kilo ile mi alakalıdır diye düşünüyorum bende.sen de anormal bişi yok.anormallik hissedememekte

kadın doğuma gidip önce muayene olunması gerekiyor.onlar yeşil alan açıyo. sonrasında perinatolojiye randevu alınabiliyo bildiğim kadarıyla
Kadın doğuma randevu aldım zaten pazartesi gideceğim. Bakalım ne yapıyorlar o zaman 20. Hafta Olcam
Şu cinsiyet kafamı karıştırmasa hiç gitmezdim de ama işte cinsiyet en net genel ultrason da belli olur

ben ikili test yaptırmıştım bi sıkıntı yok şükür. doktor 3 lü 4 lü teste gerek yok dedi ikiliyi yaptırdığım için.2 li test zamanını kaçıranlar içinmiş 3 lü 4 lü testler.detaylı ultrason verdi. 21.haftada

2 taraflı göründü. Ama birşmde daha fazla. Periantolog sürekli gel falam demedi. 20. Haftada görüşürüz z dedi. Ünv. Hastanesine gidiyorum ayda 1 sadece bu hafta gidinc3 kendi doktoruma söyleyeceğim. İlaçlarımı düzenli kullanıyorum. Umarım geçer

Ah çok heyecanlıı, randevu günlerini çok seviyorum sizlerden birinin de olsa :) Haydi güzel haberlerle gel inşallah

Yaa hadi bakalım İnşallah gönlünüze göre olur daha önceki ultrason fotoğrafini atar mısınız karşılaştırmak için ben hala cinsiyetini bilmiyorum

Kizlar 10 gün önce fitil kullandım mantar yuzunden ama sanırım yine tekrarladı boyle birsey yaşayan var mi

Kızlarrr çok teşekkür ederm şimdi çıktım çok güzel herşey yolunda omurgası düzgün boşluk yok beyincik iyi midesi idrar kesesi oluşmuş bunların hepsi su yuttuğunu, sinidiriminin gerçekleştiğini ve böbreklerinin çalıştığını gösterir dedi tam gününle gidiyorum 17. Haftadayım. Kafa çevresini ölçtü göbek çevresini ölçtü onlarıda haftalarına göre söyledi mesela göbek 17+4 kafa 17 hafta çıktı anası gibi göbekli 13 aralık a detaylı ultrason randevusu aldık çok şükür heyecanla bekliyoruuum ve cinsiyet net şekilde Erkek değişmemiş
Mantar olayını da bugün söyledim mantar değilde akıntı ve koku var hafif diyorum eşim yok diyo doktor da diyor ki sen taktığın için öyle kokuyor olabilir ama her türlü yok veremem fitil kimyasal yükleyemeyiz 1 kere kullandın tekrar ettiyse bir daha vermem dedi dayanacaksın dedi açıkçası gerekirse cinsellik yok dedi dedim zaten yapmak istemiyorum dayan dedi. Ve tekrarlanması çok normal dediii

benim hiç öyle değil malesef. hissedemiyorum.bugün 19+0 oldum ama tık yok. 2.hamileliğim ve 75 kiloyum.kilo ile mi alakalıdır diye düşünüyorum bende.sen de anormal bişi yok.anormallik hissedememekte
Tesekkur ederim canim kisiden kisiye degisebilirmis ben daha once diger gruplara yazmistim 23. haftasi olmasina ragmen hissetmeyenler vardi ben 55 kiloyla gebe kaldim kiloyla da ilgili olabilir belki

Ayrıca geçen akşam ağrım oldu demiştim ya karın ve kasıkta, bunun için normal karnın büyüyor rahmin büyüyor dedi. Bebeğin poposu aşağıda dedi o baskı yapıyordur sana dedi zamanla yukarı çıkıcak dedi. Kollarım uyuştu geçen gün uykumdan uyandım hep dedim onun için kalsiyum magnezyum ve d vit içeren Velbon verdi sgk karşılamıyor 123 tl ödedim. Bebek çok hareketliydi hep ıynadı durdu. Bebek bunları yapıyorsa beyni hükmediyor demektir maşallah bir sıkıntı yok dedi. Saçlarını artık boyatabilirsin dedi. Balık yemeye devam dedi. Böyle işte çok güzeldi hepiniz hayırlı haberle gelin inşallah kızlar 5 aralık gibi tekrar randevum var alıcam aylık devam.

En önemlisi stresten panikten kötü düşünceden uzak durmanız. Pozitiflik çok önemli. Hafif hamile pilatesi yapın. Yürüyüş yapın. Hareketsiz kalmak şyi değil. Aspirin de başladıysanız tedbir almışsınız demek ki. Benim başıma 32 haftada geldi ama ben bilmiyordum . Aniden oldu bende . Nöbet geçirdim ben ve acilen sezeveyana alındım. Bebeğim 40 gün küvezde kaldı . Şimdi 2,5 yaşında bal bir kızım var . İnşallah sizin de güzel geçicek . Tedbir bizden takdir Allah’tan

Kizlar 10 gün önce fitil kullandım mantar yuzunden ama sanırım yine tekrarladı boyle birsey yaşayan var mi
Canım bende şu an tedavi görüyorum sadece ilk fitili kullandım. Doktorum 7 gün antibiyotiği içmemi söyledi. Bir sonraki fitili 3 gün sonra kullanmamı istedi. Benimde ilaç sonrasj kaşıntım ve akıntım arttı. Henüz tedavim bitmediği için bir şey diyemiyorum. Sanada çok geçmiş olsun. Bir an önce geçse keşke çok rahatsız edici.

Merhaba kızlar bugün randevum vardı herşey güzel dedi doktorum oğlum olacakmış 1 kızım vardı 1 de öğlen geliyor allahimin izniyle
Ayyyy gözün aydın benimde bir oğlum vardı bir de kızım olacağını öğrendim. Allah kucağımıza almayı nasip etsin

Benim nabzım hep düşük çıkıyor kızlar 44-48-50 iki gündür takip altındayım hastanede yatıyorum, haftasonu da takip edeceğiz dediler. Ne ilacı ne tedavisi var şu aşamada.
Bir yandan kötü düşünceleri kafamdan atmaya çalışıyorum bir yandan moralimi düzeltemiyorum. Dualarınızı eksik etmeyin

Yaa çok geçmiş olsun inşallah bir an önce iyi olursunuz.
Neden oluyormus peki birşey demediler mi.
İyi düşünün iyi olsun Rabb'im büyük

Canım çok geçmiş olsun. doktorun ne dedi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…