• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Yaa çok geçmiş olsun ❤️ inşallah bir an önce iyi olursunuz.
Neden oluyormus peki birşey demediler mi.
İyi düşünün iyi olsun Rabb'im büyük 🤲
İnşAllah iyi olur 🤲🏻çok korkuyorum 😔
Canım çok geçmiş olsun.😞 doktorun ne dedi acaba?
Şu aşamada bir şey yapamayız takip edeceğiz dedi. Kalp pili takılabilirmiş ama onun da kendi içinde riski var. Enfeksiyon ve radyasyon gibi 😔

Benim de hic aklimda olmayan bir urundu ancak birbirinden bagimsiz bebegi olan kuzen ve arkadaslarimdan mutlaka almalisin laflarini duyunca listeme eklemistim.
Ekran boyutu ve goruntu kalitesi gayet iyi.
Bir ust modeli daha vardi ama onda sadece monitor dokunmatikti.
Bu yuzden VM65 oneririm size de eger tekrar dusunurseniz:)
Teşekkür ederim🙏 bu gece indirimler bitmeden bakıcam hemen. Sabah da kendimde değildim uykuluyken almışım derim 😂

Benim nabzım hep düşük çıkıyor kızlar 🥺 44-48-50 😔 iki gündür takip altındayım hastanede yatıyorum, haftasonu da takip edeceğiz dediler. Ne ilacı ne tedavisi var şu aşamada.
Bir yandan kötü düşünceleri kafamdan atmaya çalışıyorum bir yandan moralimi düzeltemiyorum. Dualarınızı eksik etmeyin 😔
Ben de hastanede yatıyorum. Arkadaşlar etkilenmesin diye yazmıyorum pek başıma gelenleri. Bir keresinde yazmıştım. Bazı arkadaşlar rahatsız oldu. Benim kanama şikayetim var ve enfeksiyon. İnşallah sağlıkla kavuşalım yavrularımıza.

İnşAllah iyi olur 🤲🏻çok korkuyorum 😔

Şu aşamada bir şey yapamayız takip edeceğiz dedi. Kalp pili takılabilirmiş ama onun da kendi içinde riski var. Enfeksiyon ve radyasyon gibi 😔
İnşallah sorunsuz atlatırsınz 🤲💕 dualarım sizinle
Ben de hastanede yatıyorum. Arkadaşlar etkilenmesin diye yazmıyorum pek başıma gelenleri. Bir keresinde yazmıştım. Bazı arkadaşlar rahatsız oldu. Benim kanama şikayetim var ve enfeksiyon. İnşallah sağlıkla kavuşalım yavrularımıza.
Sizede çok geçmiş olsun ❤️
Olanı yazıyorsunuz kim neye rahatsız oldu ki orasını çok anlamadm. Kim rahatsız olup hastanede yatmak ister ki
İnşallah sizde hemen iyi olursunuz 🤲

Çok geçmiş olsun 💐 umarım en kısa zamanda iyileşip evinize geçersiniz 🙏 ben şahsım adına olumsuz etkilenmiyorum. birbirimize güç vermeye çalışıyoruz şu süreçte. Hem de olabilecekler hakkında fikir sahibi oluyoruz diye düşünüyorum. Yoksa okumak isteyene bu forumda dünya kadar olumsuz örnek var. Paylaşmak istediğiniz kadarını paylaşabilirsiniz bence. Enfeksiyon kanda mı çıktı vajinal mi?

İnşAllah canım inşAllah 🤲🏻 Ben de iki gündür yatıyorum ama artık dayanamadım inan çok kötü hissediyorum

Kızlarrr çok teşekkür ederm şimdi çıktım çok güzel herşey yolunda 😍😍 omurgası düzgün boşluk yok beyincik iyi midesi idrar kesesi oluşmuş bunların hepsi su yuttuğunu, sinidiriminin gerçekleştiğini ve böbreklerinin çalıştığını gösterir dedi ☺️ tam gününle gidiyorum 17. Haftadayım. Kafa çevresini ölçtü göbek çevresini ölçtü onlarıda haftalarına göre söyledi mesela göbek 17+4 kafa 17 hafta çıktı anası gibi göbekli 😂 13 aralık a detaylı ultrason randevusu aldık çok şükür heyecanla bekliyoruuum ve cinsiyet net şekilde Erkek değişmemiş 😂😍😍
Mantar olayını da bugün söyledim mantar değilde akıntı ve koku var hafif diyorum eşim yok diyo doktor da diyor ki sen taktığın için öyle kokuyor olabilir ama her türlü yok veremem fitil kimyasal yükleyemeyiz 1 kere kullandın tekrar ettiyse bir daha vermem dedi dayanacaksın dedi açıkçası 😂 gerekirse cinsellik yok dedi dedim zaten yapmak istemiyorum dayan dedi. Ve tekrarlanması çok normal dediii
Ay tam bu mantar olayı tekrarlamışken görmem iyi oldu. Gözünüz Aydın her şey yolundaymış 🙏

Geçmiş olsun bende ilk zamanlarımda hastanede yattım çok zor Allah Şafi ismi ile şifa versin size ve bütün arkadaşlara

Çok geçmiş olsun canım sanada

Benim nabzım hep düşük çıkıyor kızlar 🥺 44-48-50 😔 iki gündür takip altındayım hastanede yatıyorum, haftasonu da takip edeceğiz dediler. Ne ilacı ne tedavisi var şu aşamada.
Bir yandan kötü düşünceleri kafamdan atmaya çalışıyorum bir yandan moralimi düzeltemiyorum. Dualarınızı eksik etmeyin 😔
Çok geçmiş olsun 💐 lütfen iyi ihtimalleri düşün. Umarım hiç bir müdahaleye gerek kalmadan normale döner, o şekilde düşünmeye çalış🙏 Ki gerekirse müdahale ile halledilecek bir şeymiş neyse, Allah dermansız dert vermesin kimseye. Lütfen güzel günlerin geldiğini hayal et. Bebeğini kucağına aldığın günü 💓

İnşallah sorunsuz atlatırsınz 🤲💕 dualarım sizinle

Sizede çok geçmiş olsun ❤️
Olanı yazıyorsunuz kim neye rahatsız oldu ki orasını çok anlamadm. Kim rahatsız olup hastanede yatmak ister ki
İnşallah sizde hemen iyi olursunuz 🤲
Çok sağolun. Nickini hatırlamıyorum da birkaç arkadaş etkileniyoruz yazdı. Biri de ben üzülüyorum siz de üzülün diye düşünüyormuşuz. Kimseyi üzmek istemem yazmıyorum.

Canımm Allah ım korusun ikinizide lütfen korkma panik yapma hastanedesin şuanda zaten. Hep dua et içinden Rabbim yardımcın olsun inşallah sağ salim çıkıcaksınız hastaneden sakın stres yapma Allah büyük 💙

Çok geçmiş olsun 💐 umarım en kısa zamanda iyileşip evinize geçersiniz 🙏 ben şahsım adına olumsuz etkilenmiyorum. birbirimize güç vermeye çalışıyoruz şu süreçte. Hem de olabilecekler hakkında fikir sahibi oluyoruz diye düşünüyorum. Yoksa okumak isteyene bu forumda dünya kadar olumsuz örnek var. Paylaşmak istediğiniz kadarını paylaşabilirsiniz bence. Enfeksiyon kanda mı çıktı vajinal mi?
Çok sağolun. Kanda çıktı. Salı günü yeni taburcu olmuştum. Çarşamba kusma, eklem ağrısı, baş ağrısı şikayetiyle acile geldim. İki gün hastanede yattığımda covid olmuşum. Bugün sabah aşırı kanama ile tekrar geldim. Covid enfeksiyonu artırmış. 45 e çıkmış. Tekrar yatırdılar. Zaten rahim ağzımda dikiş var. Daha önce kayıplarım olduğu için. Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlat versin.

Back
X