• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
İnşAllah canım inşAllah 🤲🏻 Ben de iki gündür yatıyorum ama artık dayanamadım inan çok kötü hissediyorum
Seni çok iyi anlıyorum canım. Burada doktorlar sürekli etrafımda. Ellerinden geleni yapıyorlar. Ama Allah ne derse o olur. Takdir O’nun. Elimizden geleni yapıyoruz. Çok zor ama moralimizi iyi tutmak zorundayız.

Kızlarrr çok teşekkür ederm şimdi çıktım çok güzel herşey yolunda 😍😍 omurgası düzgün boşluk yok beyincik iyi midesi idrar kesesi oluşmuş bunların hepsi su yuttuğunu, sinidiriminin gerçekleştiğini ve böbreklerinin çalıştığını gösterir dedi ☺️ tam gününle gidiyorum 17. Haftadayım. Kafa çevresini ölçtü göbek çevresini ölçtü onlarıda haftalarına göre söyledi mesela göbek 17+4 kafa 17 hafta çıktı anası gibi göbekli 😂 13 aralık a detaylı ultrason randevusu aldık çok şükür heyecanla bekliyoruuum ve cinsiyet net şekilde Erkek değişmemiş 😂😍😍
Mantar olayını da bugün söyledim mantar değilde akıntı ve koku var hafif diyorum eşim yok diyo doktor da diyor ki sen taktığın için öyle kokuyor olabilir ama her türlü yok veremem fitil kimyasal yükleyemeyiz 1 kere kullandın tekrar ettiyse bir daha vermem dedi dayanacaksın dedi açıkçası 😂 gerekirse cinsellik yok dedi dedim zaten yapmak istemiyorum dayan dedi. Ve tekrarlanması çok normal dediii
Gözün aydın cnm maşallah kuzuna🥰♥️

Kızlarr kimse rahatsız olmasın lütfen sizde kendinizi kötü hissetmeyin burda arkadaş olduk hepimiz hem hastalıklarımızı hep mutluluğumuzu paylaşıyoruz. Ben bugün yazdıklarımdan sonra gördüm hastanedeki arkadaşları asıl ben rahatsız oldum siz hatanedeyken biz mutlu şeyler paylaşınca kötü hissettim ama bu da yanlış Burda kimse kimseyi kötü etkilemez iyi haberlere sevineceğiz hastalıklara malesef kayıplara üzüleceğiz burda hepimiz risk altındayız kimse yüzde yüz emin olmaz. Lütfen hastanedeki arkadaşlarımız kendini yalnız hissetmesin istediğiniz kadar yazın buraya içinize atmayın bişeyleri burdan konuşalım ve herkes dua etsin birbiri için 😔❤️❤️ ilsas ilsas ve MelodiminEsi MelodiminEsi inşallah hemen iyileşip sağ salim evinize çıkarsınız kızlar Allah yardımcınız olsun.

Çok sağolun. Nickini hatırlamıyorum da birkaç arkadaş etkileniyoruz yazdı. Biri de ben üzülüyorum siz de üzülün diye düşünüyormuşuz. Kimseyi üzmek istemem yazmıyorum.
Bende boş evhamlı davrananlardan etkileniyorum ne yalan söyleyeyim 🙊
Ama gerçekten rahatsızsan tâbi ki söylersin belki aynı durumu yaşayan vardır yardımcı olur, içinizi ferahlatır..
Amannn neyse siz bunları düşünmeyin iyi olmaya bakın 💐 sadece kendinize ve bebeğinize odaklanın

Benim nabzım hep düşük çıkıyor kızlar 🥺 44-48-50 😔 iki gündür takip altındayım hastanede yatıyorum, haftasonu da takip edeceğiz dediler. Ne ilacı ne tedavisi var şu aşamada.
Bir yandan kötü düşünceleri kafamdan atmaya çalışıyorum bir yandan moralimi düzeltemiyorum. Dualarınızı eksik etmeyin 😔
Çok geçmiş olsun cnm, hamilelikte tansiyon düşüklüğü nabiz olağan şeyler belki dönemsel birseydir düzelir moralini yüksek tut iyi düşün iyi olsun kuzumm 🥰🤲

Aynuyız canım benimde devam beyaz kesikk akıntı
Kızlar benimde geçen hafta vardi mantar peynir kesiği akıntı şükür gecti akıntımda çok azaldı, fitil ve antibiyotik kullandim, ayrıca niloi yağ kullanıyorum iki üç günde bir camasirima bir iki damla damlatiyorim ben ilaçlardan çok yağın faydası olduğunu düşünüyorum.

Evet tarama testlerinde doğruluk oranları düşük, sadece fetal DNA taraması daha yüksek doğruluk ile tarama yapıyor, en güzeli perinatolojinin yönlendirmesi uzman ellerde ultrason çok mühim, sağlıklı haberlerle gelin, benim de yarın perinatoloji randevum var rutin kontrol
Çok teşekkür ederim inşallah 💕

Kızlarr kimse rahatsız olmasın lütfen sizde kendinizi kötü hissetmeyin burda arkadaş olduk hepimiz hem hastalıklarımızı hep mutluluğumuzu paylaşıyoruz. Ben bugün yazdıklarımdan sonra gördüm hastanedeki arkadaşları asıl ben rahatsız oldum siz hatanedeyken biz mutlu şeyler paylaşınca kötü hissettim ama bu da yanlış Burda kimse kimseyi kötü etkilemez iyi haberlere sevineceğiz hastalıklara malesef kayıplara üzüleceğiz burda hepimiz risk altındayız kimse yüzde yüz emin olmaz. Lütfen hastanedeki arkadaşlarımız kendini yalnız hissetmesin istediğiniz kadar yazın buraya içinize atmayın bişeyleri burdan konuşalım ve herkes dua etsin birbiri için 😔❤️❤️ ilsas ilsas ve MelodiminEsi MelodiminEsi inşallah hemen iyileşip sağ salim evinize çıkarsınız kızlar Allah yardımcınız olsun.
Hiç kötü hissetmeyin. Ben çok mutlu oluyorum pozitif şeyler okuyunca. İnşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım yavrularımıza.
Çok sağol desteğin için.

Ben de hastanede yatıyorum. Arkadaşlar etkilenmesin diye yazmıyorum pek başıma gelenleri. Bir keresinde yazmıştım. Bazı arkadaşlar rahatsız oldu. Benim kanama şikayetim var ve enfeksiyon. İnşallah sağlıkla kavuşalım yavrularımıza.
Geçmiş olsun cnm niye rahatsız olalım, burası niye var paylaşıp yardımlaşmak adına. Şimdi nasılsın inşallah daha iyisindir. Sağlıkla kavuşalım inşallah cümlemiz. Birde kızlar devamlı ya Şafi ya Allah zikrini çekelim şifa niyetine yatarken boşken. Şafi ismiyle şifalanalim inşallah 🤲♥️

Geçmiş olsun cnm niye rahatsız olalım, burası niye var paylaşıp yardımlaşmak adına. Şimdi nasılsın inşallah daha iyisindir. Sağlıkla kavuşalım inşallah cümlemiz. Birde kızlar devamlı ya Şafi ya Allah zikrini çekelim şifa niyetine yatarken boşken. Şafi ismiyle şifalanalim inşallah 🤲♥️
Amin inşallah. Kanama kesilmedi. Enfeksiyonu düşürmeye çalışıyor doktorlar. Çok sağolun.

Çok güzel yazmışsın katılıyorum. Arkadaşım sana kimse kimsenin kötü olmasını istemez, hepimiz hamisiz belki birimizin duası diğerine kabul olur, hepimizin amacı sağlıkla bebisine kavuşmak 🤲🥰

Canımm Allah ım korusun ikinizide lütfen korkma panik yapma hastanedesin şuanda zaten. Hep dua et içinden Rabbim yardımcın olsun inşallah sağ salim çıkıcaksınız hastaneden sakın stres yapma Allah büyük 💙
İnşAllah canım benim duanızı eksik etmeyin 💜
Çok sağolun. Kanda çıktı. Salı günü yeni taburcu olmuştum. Çarşamba kusma, eklem ağrısı, baş ağrısı şikayetiyle acile geldim. İki gün hastanede yattığımda covid olmuşum. Bugün sabah aşırı kanama ile tekrar geldim. Covid enfeksiyonu artırmış. 45 e çıkmış. Tekrar yatırdılar. Zaten rahim ağzımda dikiş var. Daha önce kayıplarım olduğu için. Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlat versin.
Rabbim Şafi ismiyle şifa versin ikimize de 🤲🏻
Seni çok iyi anlıyorum canım. Burada doktorlar sürekli etrafımda. Ellerinden geleni yapıyorlar. Ama Allah ne derse o olur. Takdir O’nun. Elimizden geleni yapıyoruz. Çok zor ama moralimizi iyi tutmak zorundayız.
Evet canım doktorlar gerçekten ellerinden geleni yapıyor ama hastane ortamı, bizim duygusallığımız, bebeklerimiz için endişemiz çok farklı gerçekten. Rabbim bu yoldaki tüm anne adayını hayırla sağlıkla yavrusuna kavuştursun 🤲🏻
Bugün duygudan duyguya sürüklendim 😪 bir hastane çıkışı bakıyorum heveslenip bir cinsiyet net değil diyerek kendimi durduruyorum bir hastanedesin sonun belli değil acele etme diyorum 😟
Bu duyguların hepsiyle tek başına başa çıkmak çok zor, sizlerden destek görmek inanın çok iyi geliyor 💜 dualarınızı eksik etmeyin 🤲🏻
Çok geçmiş olsun cnm, hamilelikte tansiyon düşüklüğü nabiz olağan şeyler belki dönemsel birseydir düzelir moralini yüksek tut iyi düşün iyi olsun kuzumm 🥰🤲
Benim kalp rahatsızlığım var canım o yüzden benim için riskli bir durum.
Burdaki hiçbir arkadaşım da benim durumumdan etkilenmesin lütfen dediğim gibi ben kalp hastasıyım o yüzden sadece dualarınızı eksik etmeyin 🤲🏻💜

Bende birsürü şey alıyorum sonra aklıma geliyor diyorum ki erken mi sonuçta bi 6-7 ay olsaydı sonra diyorum ki saçmalama doğunca birşey olmayacağı kesin mi ? Allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın burda bunu yaşayan çok arkadaşımız var ama bence umuut asla kaybedilmemeli ben hep pozitif düşünüp mutlu olmayı seçen kişiyim. Allah korusun bebeğim Rabbime emanet ama eğer ki birşey olursa bir daha bunu deneyeceğim için aldıklarımı başka bir zaman Allah nasip ederse yine anne olursam bebeğime giydiririm diyorum. İlla üzülüp ağlar insan çok zor günlerdir eminim ama Allah verdi bu canı ancak o alabilir. Sadece Rabbim kimseye taşıyamayacağı yükü vermesin hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin 💙 hepinizi gönülden kucaklıyor öpüyorum kızlar. Sende alışverişini yap güzel hayalletini kur kuzum hiç üzülme MelodiminEsi MelodiminEsi ❤️

Back
X