• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Merhaba kızlar 🐣 Ayrıntılı ultrasonum güzel geçti hamdolsun, operasyon sonrası stresliydim. Korktuğum başıma gelmedi 🥰 bebeğimin cinsiyeti de erkek olarak kesinleşti 🐣💜 Doktoruma tetanoz aşısını sordum. Bu kadar ilacın, operasyonun, kaosun içinde bir de onu karıştırmayalım dedi ☺️ Herkese sağlıklı, bol tekmeli günler dilerim 🤭
Maşallah cnm çok sevindim sağlıkla gelsin oğlusun 🤲🌸 bu sene erkek senesi genelde erkek fazla sanki dimi 💙

Canim bende olmayacagim tetanozu doktorum 27. Haftada yapilan ozel bi asi oldugunu soyledi ismini suan hatirlayamadim ama o asiyi olsan herseye yeter zaten dedi bende onu olacagim doktoruna sorarsin olmadi sende. Bu arada cok sevindim birsey cikmamasina darisi benim basima ayin 26 sinda gidecegim daha cook var
Başka bir aşıdan bahsetmedi ama tetanoz olmayı da çok istemiyordum ne yalan söyleyeyim 🤭 işime geldi.. Güzel haberlerini alalım inşAllah canım 🥰💜
Ahhhhh gözün aydınnnn😍😍😍😍😍😍 Şükürler olsun nasıl sevindimmm iyi olmanızaaa oğluşunaaaaa🌸🥰 Herşey daha da iyi olacak inşallah. Oğluna da sana da kocaman bir maşallahh🧿🧿🧿
Çook teşekkür ederim canım arkadaşım 🥰💜
Maşallah cnm çok sevindim sağlıkla gelsin oğlusun 🤲🌸 bu sene erkek senesi genelde erkek fazla sanki dimi 💙
Allah razı olsun canım 🥰💜 Gruptaki oylamada kız fazla sanki ama geneli bilmiyorum ☺️

Merhaba kızlar 🐣 Ayrıntılı ultrasonum güzel geçti hamdolsun, operasyon sonrası stresliydim. Korktuğum başıma gelmedi 🥰 bebeğimin cinsiyeti de erkek olarak kesinleşti 🐣💜 Doktoruma tetanoz aşısını sordum. Bu kadar ilacın, operasyonun, kaosun içinde bir de onu karıştırmayalım dedi ☺️ Herkese sağlıklı, bol tekmeli günler dilerim 🤭
Merhabaaa, ah gözün aydın ya çok sevindim herşeyin yolunda olmasına :) Cinsiyette kesinleşmiş artık artık muallakta kalmak yok :)
Yüzünü falan görebildiniz mi , çok var benim daha heyecan yapıyorum şimdiden herşey yolunda mı , yüzünü görür müyüz nasıl bişey olacak o zamana kadar falan diye :)

Merhaba kızlar 🐣 Ayrıntılı ultrasonum güzel geçti hamdolsun, operasyon sonrası stresliydim. Korktuğum başıma gelmedi 🥰 bebeğimin cinsiyeti de erkek olarak kesinleşti 🐣💜 Doktoruma tetanoz aşısını sordum. Bu kadar ilacın, operasyonun, kaosun içinde bir de onu karıştırmayalım dedi ☺️ Herkese sağlıklı, bol tekmeli günler dilerim ❤❤🤭
ayyy kuzum çok sevindim maşallah oğluşuna sağlıkla gelsin inşallah ❤❤ ya kimi doktor tetanozu yaptırmıyor benimki geçen sene yaptırmama rağmen yine yapılması şart diyor. ee anlamadım ben bunu madem çok önemli neden zorunlu değil, değilse ben neden yaptırıyorum yaa 😂😂

KIZLAR Mide bulantısı için bant kullanan var mı hiç? Doktorum söylemedi etraftan duydum işe yarıyor mu gerçekten?

ayyy kuzum çok sevindim maşallah oğluşuna sağlıkla gelsin inşallah ❤❤ ya kimi doktor tetanozu yaptırmıyor benimki geçen sene yaptırmama rağmen yine yapılması şart diyor. ee anlamadım ben bunu madem çok önemli neden zorunlu değil, değilse ben neden yaptırıyorum yaa 😂😂
Evet çok ilginç bende ilk gebeliğimde 3 doz oldum 2019 da doktorum sağlık ocağı karar versin dedi😏 hemşirede 1 doz yapalım dedi. Şimdi doktorumu değiştirdiğim için yeni doktoruma soracağım bakalım ne diyecek o

Gözünüz aydın 💐🍀 sağlıkla gelsin 🙏

Geçmiş olsun cnm bnm diğer gebeliklerimde cok olurdu gece bacak kramplari bunda çok şükür bir defa oldu ama bacak ağrım oluyor ara ara. Şu saçma sapan rüyalar bende de oluyor her gece ne hikayeler çıkıyor gorsen film olur rüyalarımdan her gece bi kaç tane😅🤭😇 kafayı siyirmadan inşallah hepimizde sağlıkla tamamlarız günlerimizi 🤲🌸
dün gece benimde öyleydi rüyalarım o kadar saçma ki kocam benden çocuk yapmış ama yalı da oturan başka bi kadınla evli beni oraya götürüyo kucağımda çocuk ama asla yüzünü görmüyorum eşim diyor ki bizim çocuğumuz bu kızı da kabul edin yapçak bişey yok diyo benim için o yalıdaki ailesine onlarda bağırıyolar falan 😂😂 sonra 2 teyze beni aralarına oturtup yasin oku diyorlar bende ezbere biliyorum 2 sayfa okuyorum diyorlar ki aa kuran da gerisi yok bunun yırtılmış neyse ezbere biliyorsan kabul etçez seni diyorlar öyle uyandım salak saçma rüyadan 😂😂😂
Evet çok ilginç bende ilk gebeliğimde 3 doz oldum 2019 da doktorum sağlık ocağı karar versin dedi😏 hemşirede 1 doz yapalım dedi. Şimdi doktorumu değiştirdiğim için yeni doktoruma soracağım bakalım ne diyecek o
Yaa ben 2018 de oldum ilk sonra geçen sene oldum 5 sene içinde 2 kez oldum zaten şimdi 3. yü yaptırıyor daha da yaptırmam zaten saçmalamasınlar.

Yaa ben 2018 de oldum ilk sonra geçen sene oldum 5 sene içinde 2 kez oldum zaten şimdi 3. yü yaptırıyor daha da yaptırmam zaten saçmalamasınlar.
Bana da saçma geliyor yani 5 sene içinde tekrarlanmamalı 5 sene ve üstüne belki hatırlatma dozu düşünülmeli gibi geliyor ama bakalım hayırlısı🤣

dün gece benimde öyleydi rüyalarım o kadar saçma ki kocam benden çocuk yapmış ama yalı da oturan başka bi kadınla evli beni oraya götürüyo kucağımda çocuk ama asla yüzünü görmüyorum eşim diyor ki bizim çocuğumuz bu kızı da kabul edin yapçak bişey yok diyo benim için o yalıdaki ailesine onlarda bağırıyolar falan 😂😂 sonra 2 teyze beni aralarına oturtup yasin oku diyorlar bende ezbere biliyorum 2 sayfa okuyorum diyorlar ki aa kuran da gerisi yok bunun yırtılmış neyse ezbere biliyorsan kabul etçez seni diyorlar öyle uyandım salak saçma rüyadan 😂😂😂

Hahah çok güldüm ya cidden dizi kıvamında hatta neydi o var ya bi tane yalı dizisi, böyle abidik olaylar oluyor hep onun gibi 😂😂

Merhabaaa, ah gözün aydın ya çok sevindim herşeyin yolunda olmasına :) Cinsiyette kesinleşmiş artık artık muallakta kalmak yok :)
Yüzünü falan görebildiniz mi , çok var benim daha heyecan yapıyorum şimdiden herşey yolunda mı , yüzünü görür müyüz nasıl bişey olacak o zamana kadar falan diye :)
Yüzünü görmek ne kelime ahh 😍 burnu, gözleri, elleri, dudakları 🥺 Kime benziyor diye uzun uzun konuştuk. İki hafta önceki ile şimdiki arasında bile o kadar güzel fark var ki anlatamam, gittiğinde bana hak vereceksin 🧿 maşAllah SubhanAllah gerçekten Rabbimin sanatını taşıyoruz 🤲🏻

Son düzenleme:
Kuzum ben operasyon geçirdim, ondan önce karaciğer enzimlerimde sıkıntı vardı. Plasenta aşağıda diye kanama yaşadım, önceden bir kaybım var vs vs... Bunlardan dolayı hiç riske atmayalım onun da yan etkileri olabiliyor dedi ☺️

Geçmiş olsun cnm bnm diğer gebeliklerimde cok olurdu gece bacak kramplari bunda çok şükür bir defa oldu ama bacak ağrım oluyor ara ara. Şu saçma sapan rüyalar bende de oluyor her gece ne hikayeler çıkıyor gorsen film olur rüyalarımdan her gece bi kaç tane😅🤭😇 kafayı siyirmadan inşallah hepimizde sağlıkla tamamlarız günlerimizi 🤲🌸
Ah ben dün gece neler gördüm anlatsam kahkaha atarsınız 😅😅😅

Bu arada benim bebeğin eşi aşağıda idi kanama yaşıyordum hatırlarsanız kızlar. Eş yukarı doğru çıkmaya başlamış hamdolsun 🥰 Güzel haberler almaya başladım böyle devam eder inşallah 🤲🏻
Hem bu habere hem de detaylı ultrasonda herşeyin iyi olmasına çok sevindim, gözünüzü aydın, sağlıkla kavuşursunuz umarım oğlunuza 😊💐🧿🧿

Back
X