2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Maşallah cnm çok sevindim sağlıkla gelsin oğlusun bu sene erkek senesi genelde erkek fazla sanki dimi

Başka bir aşıdan bahsetmedi ama tetanoz olmayı da çok istemiyordum ne yalan söyleyeyim işime geldi.. Güzel haberlerini alalım inşAllah canım
Ahhhhh gözün aydınnnn Şükürler olsun nasıl sevindimmm iyi olmanızaaa oğluşunaaaaa Herşey daha da iyi olacak inşallah. Oğluna da sana da kocaman bir maşallahh
Çook teşekkür ederim canım arkadaşım
Maşallah cnm çok sevindim sağlıkla gelsin oğlusun bu sene erkek senesi genelde erkek fazla sanki dimi
Allah razı olsun canım Gruptaki oylamada kız fazla sanki ama geneli bilmiyorum

Merhabaaa, ah gözün aydın ya çok sevindim herşeyin yolunda olmasına :) Cinsiyette kesinleşmiş artık artık muallakta kalmak yok :)
Yüzünü falan görebildiniz mi , çok var benim daha heyecan yapıyorum şimdiden herşey yolunda mı , yüzünü görür müyüz nasıl bişey olacak o zamana kadar falan diye :)

ayyy kuzum çok sevindim maşallah oğluşuna sağlıkla gelsin inşallah ❤❤ ya kimi doktor tetanozu yaptırmıyor benimki geçen sene yaptırmama rağmen yine yapılması şart diyor. ee anlamadım ben bunu madem çok önemli neden zorunlu değil, değilse ben neden yaptırıyorum yaa

KIZLAR Mide bulantısı için bant kullanan var mı hiç? Doktorum söylemedi etraftan duydum işe yarıyor mu gerçekten?

Evet çok ilginç bende ilk gebeliğimde 3 doz oldum 2019 da doktorum sağlık ocağı karar versin dedi hemşirede 1 doz yapalım dedi. Şimdi doktorumu değiştirdiğim için yeni doktoruma soracağım bakalım ne diyecek o

Gözünüz aydın sağlıkla gelsin

dün gece benimde öyleydi rüyalarım o kadar saçma ki kocam benden çocuk yapmış ama yalı da oturan başka bi kadınla evli beni oraya götürüyo kucağımda çocuk ama asla yüzünü görmüyorum eşim diyor ki bizim çocuğumuz bu kızı da kabul edin yapçak bişey yok diyo benim için o yalıdaki ailesine onlarda bağırıyolar falan sonra 2 teyze beni aralarına oturtup yasin oku diyorlar bende ezbere biliyorum 2 sayfa okuyorum diyorlar ki aa kuran da gerisi yok bunun yırtılmış neyse ezbere biliyorsan kabul etçez seni diyorlar öyle uyandım salak saçma rüyadan
Yaa ben 2018 de oldum ilk sonra geçen sene oldum 5 sene içinde 2 kez oldum zaten şimdi 3. yü yaptırıyor daha da yaptırmam zaten saçmalamasınlar.

Yaa ben 2018 de oldum ilk sonra geçen sene oldum 5 sene içinde 2 kez oldum zaten şimdi 3. yü yaptırıyor daha da yaptırmam zaten saçmalamasınlar.
Bana da saçma geliyor yani 5 sene içinde tekrarlanmamalı 5 sene ve üstüne belki hatırlatma dozu düşünülmeli gibi geliyor ama bakalım hayırlısı

Hahah çok güldüm ya cidden dizi kıvamında hatta neydi o var ya bi tane yalı dizisi, böyle abidik olaylar oluyor hep onun gibi

Yüzünü görmek ne kelime ahh burnu, gözleri, elleri, dudakları Kime benziyor diye uzun uzun konuştuk. İki hafta önceki ile şimdiki arasında bile o kadar güzel fark var ki anlatamam, gittiğinde bana hak vereceksin maşAllah SubhanAllah gerçekten Rabbimin sanatını taşıyoruz

Son düzenleme:
Kuzum ben operasyon geçirdim, ondan önce karaciğer enzimlerimde sıkıntı vardı. Plasenta aşağıda diye kanama yaşadım, önceden bir kaybım var vs vs... Bunlardan dolayı hiç riske atmayalım onun da yan etkileri olabiliyor dedi

Ah ben dün gece neler gördüm anlatsam kahkaha atarsınız

Bu arada benim bebeğin eşi aşağıda idi kanama yaşıyordum hatırlarsanız kızlar. Eş yukarı doğru çıkmaya başlamış hamdolsun Güzel haberler almaya başladım böyle devam eder inşallah
Hem bu habere hem de detaylı ultrasonda herşeyin iyi olmasına çok sevindim, gözünüzü aydın, sağlıkla kavuşursunuz umarım oğlunuza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…