- 4 Nisan 2013
- 4.510
- 3.866
- 448
- 39
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #18.441
Maşallah cnm çok sevindim sağlıkla gelsin oğlusunMerhaba kızlarAyrıntılı ultrasonum güzel geçti hamdolsun, operasyon sonrası stresliydim. Korktuğum başıma gelmedi bebeğimin cinsiyeti de erkek olarak kesinleşti Doktoruma tetanoz aşısını sordum. Bu kadar ilacın, operasyonun, kaosun içinde bir de onu karıştırmayalım dedi Herkese sağlıklı, bol tekmeli günler dilerim
Başka bir aşıdan bahsetmedi ama tetanoz olmayı da çok istemiyordum ne yalan söyleyeyimCanim bende olmayacagim tetanozu doktorum 27. Haftada yapilan ozel bi asi oldugunu soyledi ismini suan hatirlayamadim ama o asiyi olsan herseye yeter zaten dedi bende onu olacagim doktoruna sorarsin olmadi sende. Bu arada cok sevindim birsey cikmamasina darisi benim basima ayin 26 sinda gidecegim daha cook var
Çook teşekkür ederim canım arkadaşımAhhhhh gözün aydınnnnŞükürler olsun nasıl sevindimmm iyi olmanızaaa oğluşunaaaaa Herşey daha da iyi olacak inşallah. Oğluna da sana da kocaman bir maşallahh
Allah razı olsun canımMaşallah cnm çok sevindim sağlıkla gelsin oğlusunbu sene erkek senesi genelde erkek fazla sanki dimi
Merhabaaa, ah gözün aydın ya çok sevindim herşeyin yolunda olmasına :) Cinsiyette kesinleşmiş artık artık muallakta kalmak yok :)Merhaba kızlarAyrıntılı ultrasonum güzel geçti hamdolsun, operasyon sonrası stresliydim. Korktuğum başıma gelmedi bebeğimin cinsiyeti de erkek olarak kesinleşti Doktoruma tetanoz aşısını sordum. Bu kadar ilacın, operasyonun, kaosun içinde bir de onu karıştırmayalım dedi Herkese sağlıklı, bol tekmeli günler dilerim
ayyy kuzum çok sevindim maşallah oğluşuna sağlıkla gelsin inşallah ❤❤ ya kimi doktor tetanozu yaptırmıyor benimki geçen sene yaptırmama rağmen yine yapılması şart diyor. ee anlamadım ben bunu madem çok önemli neden zorunlu değil, değilse ben neden yaptırıyorum yaaMerhaba kızlarAyrıntılı ultrasonum güzel geçti hamdolsun, operasyon sonrası stresliydim. Korktuğum başıma gelmedi bebeğimin cinsiyeti de erkek olarak kesinleşti Doktoruma tetanoz aşısını sordum. Bu kadar ilacın, operasyonun, kaosun içinde bir de onu karıştırmayalım dedi Herkese sağlıklı, bol tekmeli günler dilerim ❤❤
Yorumları çok iyi yarıyodur benceişe yarıyor mu o hamile yastıkları bende bakayımda alayım bari..
sağol canım doktora gidicem pazartesi randevu söylicem tekrardan
Evet çok ilginç bende ilk gebeliğimde 3 doz oldum 2019 da doktorum sağlık ocağı karar versin dediayyy kuzum çok sevindim maşallah oğluşuna sağlıkla gelsin inşallah ❤❤ ya kimi doktor tetanozu yaptırmıyor benimki geçen sene yaptırmama rağmen yine yapılması şart diyor. ee anlamadım ben bunu madem çok önemli neden zorunlu değil, değilse ben neden yaptırıyorum yaa
Gözünüz aydınMerhaba kızlarAyrıntılı ultrasonum güzel geçti hamdolsun, operasyon sonrası stresliydim. Korktuğum başıma gelmedi bebeğimin cinsiyeti de erkek olarak kesinleşti Doktoruma tetanoz aşısını sordum. Bu kadar ilacın, operasyonun, kaosun içinde bir de onu karıştırmayalım dedi Herkese sağlıklı, bol tekmeli günler dilerim
dün gece benimde öyleydi rüyalarım o kadar saçma ki kocam benden çocuk yapmış ama yalı da oturan başka bi kadınla evli beni oraya götürüyo kucağımda çocuk ama asla yüzünü görmüyorum eşim diyor ki bizim çocuğumuz bu kızı da kabul edin yapçak bişey yok diyo benim için o yalıdaki ailesine onlarda bağırıyolar falanGeçmiş olsun cnm bnm diğer gebeliklerimde cok olurdu gece bacak kramplari bunda çok şükür bir defa oldu ama bacak ağrım oluyor ara ara. Şu saçma sapan rüyalar bende de oluyor her gece ne hikayeler çıkıyor gorsen film olur rüyalarımdan her gece bi kaç tanekafayı siyirmadan inşallah hepimizde sağlıkla tamamlarız günlerimizi
Yaa ben 2018 de oldum ilk sonra geçen sene oldum 5 sene içinde 2 kez oldum zaten şimdi 3. yü yaptırıyor daha da yaptırmam zaten saçmalamasınlar.Evet çok ilginç bende ilk gebeliğimde 3 doz oldum 2019 da doktorum sağlık ocağı karar versin dedihemşirede 1 doz yapalım dedi. Şimdi doktorumu değiştirdiğim için yeni doktoruma soracağım bakalım ne diyecek o
Bana da saçma geliyor yani 5 sene içinde tekrarlanmamalı 5 sene ve üstüne belki hatırlatma dozu düşünülmeli gibi geliyor ama bakalım hayırlısıYaa ben 2018 de oldum ilk sonra geçen sene oldum 5 sene içinde 2 kez oldum zaten şimdi 3. yü yaptırıyor daha da yaptırmam zaten saçmalamasınlar.
Hahah çok güldüm ya cidden dizi kıvamında hatta neydi o var ya bi tane yalı dizisi, böyle abidik olaylar oluyor hep onun gibidün gece benimde öyleydi rüyalarım o kadar saçma ki kocam benden çocuk yapmış ama yalı da oturan başka bi kadınla evli beni oraya götürüyo kucağımda çocuk ama asla yüzünü görmüyorum eşim diyor ki bizim çocuğumuz bu kızı da kabul edin yapçak bişey yok diyo benim için o yalıdaki ailesine onlarda bağırıyolar falansonra 2 teyze beni aralarına oturtup yasin oku diyorlar bende ezbere biliyorum 2 sayfa okuyorum diyorlar ki aa kuran da gerisi yok bunun yırtılmış neyse ezbere biliyorsan kabul etçez seni diyorlar öyle uyandım salak saçma rüyadan
Yaa ben 2018 de oldum ilk sonra geçen sene oldum 5 sene içinde 2 kez oldum zaten şimdi 3. yü yaptırıyor daha da yaptırmam zaten saçmalamasınlar.
sorma izlemiyorum da yaniHahah çok güldüm ya cidden dizi kıvamında hatta neydi o var ya bi tane yalı dizisi, böyle abidik olaylar oluyor hep onun gibi
Yüzünü görmek ne kelime ahhMerhabaaa, ah gözün aydın ya çok sevindim herşeyin yolunda olmasına :) Cinsiyette kesinleşmiş artık artık muallakta kalmak yok :)
Yüzünü falan görebildiniz mi , çok var benim daha heyecan yapıyorum şimdiden herşey yolunda mı , yüzünü görür müyüz nasıl bişey olacak o zamana kadar falan diye :)
Kuzum ben operasyon geçirdim, ondan önce karaciğer enzimlerimde sıkıntı vardı. Plasenta aşağıda diye kanama yaşadım, önceden bir kaybım var vs vs... Bunlardan dolayı hiç riske atmayalım onun da yan etkileri olabiliyor dediayyy kuzum çok sevindim maşallah oğluşuna sağlıkla gelsin inşallah ❤❤ ya kimi doktor tetanozu yaptırmıyor benimki geçen sene yaptırmama rağmen yine yapılması şart diyor. ee anlamadım ben bunu madem çok önemli neden zorunlu değil, değilse ben neden yaptırıyorum yaa
Allah razı olsun, hepimizin yavrusu sağlıkla gelsin inşallahGözünüz aydınsağlıkla gelsin
Ah ben dün gece neler gördüm anlatsam kahkaha atarsınızGeçmiş olsun cnm bnm diğer gebeliklerimde cok olurdu gece bacak kramplari bunda çok şükür bir defa oldu ama bacak ağrım oluyor ara ara. Şu saçma sapan rüyalar bende de oluyor her gece ne hikayeler çıkıyor gorsen film olur rüyalarımdan her gece bi kaç tanekafayı siyirmadan inşallah hepimizde sağlıkla tamamlarız günlerimizi
Hem bu habere hem de detaylı ultrasonda herşeyin iyi olmasına çok sevindim, gözünüzü aydın, sağlıkla kavuşursunuz umarım oğlunuzaBu arada benim bebeğin eşi aşağıda idi kanama yaşıyordum hatırlarsanız kızlar. Eş yukarı doğru çıkmaya başlamış hamdolsunGüzel haberler almaya başladım böyle devam eder inşallah
Allah razı olsun canım benim çok sağ olHem bu habere hem de detaylı ultrasonda herşeyin iyi olmasına çok sevindim, gözünüzü aydın, sağlıkla kavuşursunuz umarım oğlunuza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?