2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245

Maşallah ne güzel ben de cuma gününü iple çekiyorum inanılmaz güzellikte bir mesele bu hamilelik. Hamile olmadan da nasıl bir mucize olduğunu idrak edemiyor insan. Ancak şimdi kavrıyoruz.

Ben de tetanoz olmayacaklardanım bu arada.

Ayrıca gece uyurken bi anda ağzım suyla doluyor gibi oluyor ve dökülüyor. Yani tükürük mü artıyor ne oluyor. Böyle bir şey yaşayan oldu mu hiç?

Yaa ay içim ısındı vallahi öyle anlatınca :) Maşallah
Ay alttaki bilgiler de yok kaçıncı haftanda gitmiş oldun göremiyorum. Ben gittiğimde 23ü bitirmiş olacağım , baya büyümüş olur herhalde , bakalım nasıl bekleyeceğim :)

21+3 üm bugün canım

morhipo ya hopiden 100 tl paracık gelmiş. sleepy bionatural bez fiyatları sleepy nin kendi sitesiyle aynı. ben 1 ve 2 no bez alacağım 100 tl yi kullanarak. normalde en uygun kendi sitesinde. morhipodan alınca 100 lira uyguna gelecek. isterseniz bakın kızlar başka birşey içinde kullanabilirsiniz paracıkları tabi

Satıcı Morhipo mu? Hopi paracıklar farklı satıcılarda kullanılmıyor diye biliyorum. Yani öyleydi bir kaç ay öncesine kadar

Teşekkürler canım şimdi kullanıyorum ben de

Bu arada etrafımda sleepy kullanan anneler 1 numarasını almıyor. Çok küçük oluyormuş o marka bezler. 2den başlıyorlar. Bilginiz var mı bilmiyorum ama öyle dendi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…