2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Bu arada etrafımda sleepy kullanan anneler 1 numarasını almıyor. Çok küçük oluyormuş o marka bezler. 2den başlıyorlar. Bilginiz var mı bilmiyorum ama öyle dendindi

2-5 kg diyor. ben oğlumda prima ile başlayıp sleepy ile devam etmiştim. 1 nosunu hiç kullanmadım oyuzden. adet olarak az olanı alayım olmadı 1 noyu.

KIZLAR Mide bulantısı için bant kullanan var mı hiç? Doktorum söylemedi etraftan duydum işe yarıyor mu gerçekten?
Vahh kuzum seninde mi hala bulaniyor bantı duydum ama kullanmadim ben hala prilam Dr kullanıyorum, yoksa cevrimdisiyim benim doğuma kadar sürüyor inşallah senin azalır

Haa haa seninkide iyiymiş tam yesilcam bnmkide beni aldatıyormus görmüyorum ama öyle diyorlar yine hamileyim kocayı gebertecektim uyandım. Bugün diyorum gözüm üstünde tetanozu her iki gebeligimde de tek vuruldum ama sonuncunun üstünden 8 yıl geçti etkisi kalmamıştır bilmem ama bunda da yine tek doz olucam

İyi biri aslında bı fesatlık düşünmedim ayy bide sırf kilo alıp şişko kalayım diye dediyse şok olurum
Kendi kiloluysa mümkün eltinin iyisi olmaz kiz kuma kumayi ister elti eltiyi istemez derler valla doğru gibi

Bende özellikle akşamları doymuyorum sanki ya

Ben de tetanoz olmayacaklardanım bu arada.

Ayrıca gece uyurken bi anda ağzım suyla doluyor gibi oluyor ve dökülüyor. Yani tükürük mü artıyor ne oluyor. Böyle bir şey yaşayan oldu mu hiç?
12.haftalarda oldu bende sonra gecti kendiliğinden

Ben 15.haftada ilk hissetmeye başladım şimdi 18 haftalik artik daha da net hissediyorum özellikle geceleri başlıyor hareketlenmeye
Ya ne güzel ne kadar erken hissetmeye başlamışsınız çok tatlı, ben 20. haftadayım daha 1 haftadır hissediyorum. ☺ Zayıf ya da minyon bir vücut yapısına mı sahipsiniz? Benim şu an boy kilo aynı acaba diyorum zayıf olanlar daha mı erken hissediyor?

Yok yok bence insan vücudu fazlasıyla mucizevi. Onun içeride darılıp, sıkılacağını sanmıyorum. Biz yeterli sıvı alıp, güzel beslendikçe o da büyüyecek kendisine daha da yer açacak. Zaten yolun yarısını tamamladık bile, bundan sonrasında birlikte geçireceğimiz her an çok kıymetli.

28e kadar hareket sayma dedi bana normal hissetmemek dedi
Evet evet doktorum bana da 23/24’ten önce hareketlerini hissetmezsen de normal demişti. Doktorlar bizi strese sokmaktan çekindikleri için max süreleri söylüyor olabilir. Hamilelik evhamlı bir süreç malum, her şeyde triplere girmeye bahane arıyoruz.

Çok da zayif degilim aslinda 165 boyum 61,8 kilom ama karnım çıkmadı benim hiç belki ondandır, herkes bana ic karnin genistir diyor ama belki genetik falan olabilir ablam da çünkü erken hissetmisti

Bende her gün triplerdeyim hareket etmiyo diye

Tetanoz ağrısına neler iyi gelir kızlar?
Valla hiç bişey iyi gelmiyor parol almistim ben o zaten agri kesici bile sayilmaz düşün 25inde oldum daha şişi bugun gitti. İlk iki gün kol agrisindan öldüm tovbe bismillah kesin alın bunu benden dedim sonra şişti kızardı derken her gün azala azala bitti

Ben tatlıdan ve soğanın herşeyinden aşırı derece soğumuştum ilk aylarda. hiç şekerli birşey yemek istemiyordum. Tatlıyı hala severek yemiyorum önüme gelirse yiyip sonra pişman oluyorum. Soğan kokusu da, konusu da benden uzak olsun.

Arkadaşlar bebeği kız olanların en belirgin yaşadığı durum neydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…