• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Sitedeki konuları inceledikçe moralim bozuldu. 16.haftaya girince cinsiyeti öğrenirim derken ve randevumu ona göre ayarlamışken çoğu kişiye o haftada bile hiç yorum yapılamadığını okudum.
Yani daha çoook beklememiz gerekebilir demek ki. Sağlıkla doğsunlar da bekleriz cinsiyeti napalım. çok da sevinmeyeyim ay sonuna öğrenicem diye.😑

Merhabaa ben de Nisan annesi olacağım İnşallah <3 İnşallah hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız. Size sormak istediğim bir soru var? Tüp bebekle hamile kaldım ve oksaparı bu hafta bırakacağım. Gen testi yaptırmadım ama bırakırsam ve pıhtılaşmam varsa diye korkuyorum. aranızda bırakıp böyle bi sorun yaşayan oldu mu ya da yaşamadım korkma diyen? :)
Başka bir doktor gorusu daha alin derim

Kızlar selam.
Ikili tarama testi bizim düşük risk çıktı ama serbest bhcg biraz yüksek çıktı ama sonuca etki etmedi yani düşük risk sonuç. Doktorum yaşımdan dolayı da yüksek çıktığını ve risk kriterlerine yas da eklendiğini söylüyor. Yaşım 34.
Burun kemiği mevcut. Ense kalınlığı 1.47
Doktor bu degerlere bakarak down sendromlu denilemez ama kan değerindeki bu artış nedeniyle fetal dna öneriyorum dedi. Bu değer aynı zamanda yaşımdan kaynaklı ya da plasentanin büyüklüğünden kaynaklı gibi sebeplerle de yüksek cikabiliyormus. Özetle bizi fetal dna ya yonlendirdi. Baska doktora gittik bugun. O da ayni seyleri dedi. Umarım güzel haberler alirim🙏

Bu arada cinsiyet belli oldu bizim. Erkekmiş 😊

Selam kızlar ben kaçırmışım kan yenileme teorisi nedir 😊 Beni gören görmeyen herkes seninki erkek diyor bakalm doğru çıkacak mı bir kızım var kendimi erkek annesi olarak düşünemiyorum 🤭🤭
Internete yazın hemen hesap cıkar. Kan yenıleme teorisine gore cınsıyet hesaplaması yazın. Mantık su erkeklerın ve kadınlar 3-4 yılda bır kanları yenılenıyor. Hamıle kaldıgınızda hangınızın kanı daha yenı yenılendıyse cocugunuz o kısının cınsıyetınde oluyor🤗

Sitedeki konuları inceledikçe moralim bozuldu. 16.haftaya girince cinsiyeti öğrenirim derken ve randevumu ona göre ayarlamışken çoğu kişiye o haftada bile hiç yorum yapılamadığını okudum.
Yani daha çoook beklememiz gerekebilir demek ki. Sağlıkla doğsunlar da bekleriz cinsiyeti napalım. çok da sevinmeyeyim ay sonuna öğrenicem diye.😑
Canim ben 16 haftalık bebekte artık cinsiyetin belli olacağını düşünüyorum cok nadir olarak elbette yanilinan olabilir, kordonu sanma vs.gibi ama 16 haftada hemen herkes çevremdeki cinsiyeti öğrendi

Bende şimdi kontrolden geldim kızlar en son gittiğimde 6 gün gerideydi bebegim hala aynı gerilik devam ediyor en son gittiğime göre uyumlu büyümüş yani :KK68: Dr a egzama kremi kullanabilirmiyim dedim cildiyeye git dedi nasir bandı kullanabilirmiyim dedim ne biçim sorular soruyosun ilk kez duyuyorum dedi cinsiyet hakkında bisey soyleyebilirmisiniz dedim daha minnacık burası devlet hastanesi ozelmi sandın dedi sonra gelde özele gitme çileden çıkarırlar insani:KK12:

Bende şimdi kontrolden geldim kızlar en son gittiğimde 6 gün gerideydi bebegim hala aynı gerilik devam ediyor en son gittiğime göre uyumlu büyümüş yani :KK68: Dr a egzama kremi kullanabilirmiyim dedim cildiyeye git dedi nasir bandı kullanabilirmiyim dedim ne biçim sorular soruyosun ilk kez duyuyorum dedi cinsiyet hakkında bisey soyleyebilirmisiniz dedim daha minnacık burası devlet hastanesi ozelmi sandın dedi sonra gelde özele gitme çileden çıkarırlar insani:KK12:
ay ne kadar ters bir doktormuş şansınıza, sinir oluyorum böyle empatiden yoksunlara

Back
X