• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Kizlar,
Bebek monitoru almak isteyenler Hepsiburada Ebebekte ekstra %15 indirim mevcut su an.
3900 tl olam Motorola VM65 modeli 2800 tl ye aldim simdi.
Ilgilenenlere duyurulur😊
Ben de istiyordum ama eşim biraz gereksiz buldu :) siz araştırmışsınızdır, bahsettiğiniz model iyi midir muadilleri arasında?

ikinci gebeliğiniz mi benim doktorum ilk gebelikte 20 den önce hissetmen mümkün değil demişti şuan bende 17+1 im daha hiç bir şey hissetmedim
Hayir ilk gebeligim ama eminim bebek hareketi oldugundan bana da erken gibi geliyo o yuzden sordum burda hatta gece esime de gosterdim korktu tekmesinden 😂

Kizlar ya kaynanam ıslak kek yapmış sosuna çiğ yumurta varmış bi çatal aldim tukurdum geri cok gerildim salmonella filan kapar miyim ya

Kizlar bu emzigi almayi dusunuyorum nasil sizce siz neyi tercih ettiniz
Ben de ultra air aldım. 😇0-6 ay. Çok güzeller.
Benim aldığım night olan değil ama. Bunlar gece parlıyor sanırım. Ben normalini aldım.

Eklentiler

• 92E443CD-CAF3-40F9-AC26-B6780770C8D2.webp
    92E443CD-CAF3-40F9-AC26-B6780770C8D2.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 44
kızlarr 16:45 de randevum var bugün 17. haftaya girdim çok heyecanlıyımm bakalım cinsiyet hala erkek mi çıkınca size yazıcam 😍😍
Yaa hadi bakalım İnşallah gönlünüze göre olur daha önceki ultrason fotoğrafini atar mısınız karşılaştırmak için ben hala cinsiyetini bilmiyorum 😓😂

Kızlar benim bu kasık ve beldeki ağrı olayı gün içinde sürekli ince ince oluyo çok rahatsız etmiyo ama sürekli var hiç geçmeden. Sizin ağrılar da bu şekilde devamlı mı oluyor yoksa ara ara mı batıyor?

Hayir ilk gebeligim ama eminim bebek hareketi oldugundan bana da erken gibi geliyo o yuzden sordum burda hatta gece esime de gosterdim korktu tekmesinden 😂
anladım canım olabilir tabiki sen daha önce hissediyor olabilirsin :) kişiden kişiye değişir diyorlar zaten

Kızlar benim bu kasık ve beldeki ağrı olayı gün içinde sürekli ince ince oluyo çok rahatsız etmiyo ama sürekli var hiç geçmeden. Sizin ağrılar da bu şekilde devamlı mı oluyor yoksa ara ara mı batıyor?
Cnm bnm çok oluyordu bir haftadır magnezyum a başladım şükür azaldı. Ben ona yordum sen kullanıyor musun bilmiyorum ama bilgin olsun

Back
X