- 20 Ağustos 2020
- 599
- 803
- 33
- Konu Sahibi Papatya0593
- #18.461
Kızlar adımızın altında görünen hamilelik bilgileri ben de görünmüyor herkeste mi aynı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende de gözükmüyor cnmKızlar adımızın altında görünen hamilelik bilgileri ben de görünmüyor herkeste mi aynı?
Yüzünü görmek ne kelime ahhburnu, gözleri, elleri, dudakları
Kime benziyor diye uzun uzun konuştuk. İki hafta önceki ile şimdiki arasında bile o kadar güzel fark var ki anlatamam, gittiğinde bana hak vereceksin
maşAllah SubhanAllah gerçekten Rabbimin sanatını taşıyoruz
![]()
Ben 140 adet aldım.Kızlar 1 numara bezi kaçlı almıştınız. 256 lı yeter miydi ya 5 kg a kadar
Yaa ay içim ısındı vallahi öyle anlatınca :) MaşallahYüzünü görmek ne kelime ahhburnu, gözleri, elleri, dudakları
Kime benziyor diye uzun uzun konuştuk. İki hafta önceki ile şimdiki arasında bile o kadar güzel fark var ki anlatamam, gittiğinde bana hak vereceksin
maşAllah SubhanAllah gerçekten Rabbimin sanatını taşıyoruz
![]()
Kızlar 1 numara bezi kaçlı almıştınız. 256 lı yeter miydi ya 5 kg a kadar
21+3 üm bugün canımYaa ay içim ısındı vallahi öyle anlatınca :) Maşallah
Ay alttaki bilgiler de yok kaçıncı haftanda gitmiş oldun göremiyorum. Ben gittiğimde 23ü bitirmiş olacağım , baya büyümüş olur herhalde , bakalım nasıl bekleyeceğim :)
Kesinlikle öyleMaşallah ne güzelben de cuma gününü iple çekiyorum
inanılmaz güzellikte bir mesele bu hamilelik. Hamile olmadan da nasıl bir mucize olduğunu idrak edemiyor insan. Ancak şimdi kavrıyoruz.
İyi biri aslında bı fesatlık düşünmedimKiz elti iyi mi diyecek sende![]()
Kızlar adımızın altında görünen hamilelik bilgileri ben de görünmüyor herkeste mi aynı?
Evet bende de yokBende de gözükmüyor cnm
Kendimiz ekleyip silebiliyoruz. Benim vardı bir ara, sonra kaldırdım.Evet bende de yok
Satıcı Morhipo mu? Hopi paracıklar farklı satıcılarda kullanılmıyor diye biliyorum. Yani öyleydi bir kaç ay öncesine kadarmorhipo ya hopiden 100 tl paracık gelmiş. sleepy bionatural bez fiyatları sleepy nin kendi sitesiyle aynı. ben 1 ve 2 no bez alacağım 100 tl yi kullanarak. normalde en uygun kendi sitesinde. morhipodan alınca 100 lira uyguna gelecek. isterseniz bakın kızlar başka birşey içinde kullanabilirsiniz paracıkları tabi
Teşekkürler canım şimdi kullanıyorum ben demorhipo ya hopiden 100 tl paracık gelmiş. sleepy bionatural bez fiyatları sleepy nin kendi sitesiyle aynı. ben 1 ve 2 no bez alacağım 100 tl yi kullanarak. normalde en uygun kendi sitesinde. morhipodan alınca 100 lira uyguna gelecek. isterseniz bakın kızlar başka birşey içinde kullanabilirsiniz paracıkları tabi
satıcısı onlinemarket06 Ama paracık kullanılıyorSatıcı Morhipo mu? Hopi paracıklar farklı satıcılarda kullanılmıyor diye biliyorum. Yani öyleydi bir kaç ay öncesine kadar![]()
Aaa bir iki saat önce görünüyordu bende şimdi yokİmzalarda iki gündür sıkıntı var sanırım. Başka bir topic te görmüştüm, onlar da görünmüyor diyordu.
morhipo ya hopiden 100 tl paracık gelmiş. sleepy bionatural bez fiyatları sleepy nin kendi sitesiyle aynı. ben 1 ve 2 no bez alacağım 100 tl yi kullanarak. normalde en uygun kendi sitesinde. morhipodan alınca 100 lira uyguna gelecek. isterseniz bakın kızlar başka birşey içinde kullanabilirsiniz paracıkları tabi