• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
😀 Benimki hic beklemiyodu bastan dokunuyodu bisey yok oyle bi kere hissedince korktu artik dokunmuyo 😂 diyorum icinde hareket etse napicaksin acaba 😂 zaten erkekler doguruyo olsa bi kere belki dogururlardi o da nasil bisey oldugunu bilmediklerinden 😂
Yok yok birbirlerine anlatır vazgeçirirlerdi çoğu bi kere de doğurmazdı 😂
Eşim korkmuyor elini koyup dualar okuyor ama sert vurunca verdiği tepki beni benden alıyor vallahi 😅 Doğuma gireceksin demi diyorum deli misin ne işim var benim doğumda diyor 😅
Ahahaha kocalarınızı doğuma sokun mümkünse, benim dikişim atılırken çıkınca anneme sarılıp hüngür hüngür ağlamış 🥲 “eğer hediyeni bugün alsam sana 5 karat yüzük alırdım” demişti 😂 buna da girmek istiyor, ben de istiyorum güç veriyor yanımda olması.

Eşim korkmuyor elini koyup dualar okuyor ama sert vurunca verdiği tepki beni benden alıyor vallahi 😅 Doğuma gireceksin demi diyorum deli misin ne işim var benim doğumda diyor 😅

Ahahaha kocalarınızı doğuma sokun mümkünse, benim dikişim atılırken çıkınca anneme sarılıp hüngür hüngür ağlamış 🥲 “eğer hediyeni bugün alsam sana 5 karat yüzük alırdım” demişti 😂 buna da girmek istiyor, ben de istiyorum güç veriyor yanımda olması.
Bana da eşim doğuma gireceğim diyor şaşırıyorum. hatta doktor kordon kesme muhabbeti açılınca yaparım dedi:) bayılmasa bari oralarda:)))

Ben ısrarcıyım bana kalsa mecbur girecek ama bazı hastaneler izin vermiyormuş 🤔
Bana da eşim doğuma gireceğim diyor şaşırıyorum. hatta doktor kordon kesme muhabbeti açılınca yaparım dedi:) bayılmasa bari oralarda:)))
Ay maşAllah 😍🧿

Şifa olsun canım ☺️

Nazlı bebiş çıktı seninki 🤭
Şimdiden böyle çıkınca nasıl nazlı olacak düşünemiyorum 🥰😀🤭
Merakla bekliyorum. 🤩😇 bir de cinsiyet netleşecek. Kız demişlerdi ama sanki baskın olarak. Öyle hatırlıyorum🥰
Kız dedi doktor. Artık kesin olarak kız 😍🌸🥳🥳🥳
Yaptık dopleri çok şükür hiç bir sorun yoktu. Kilosu 540 gram, haftasına göre iyi ilerliyor dediler.
Ben dopleri çok farklı bir şey bekliyordm ama bildiğimiz normal siyah beyaz ultrason yaptı sadece daha uzun ve detaylı baktı o açıdan biraz hayal kırıklığı yaşadım. Ben o sarı renkli bebeğin hatlarının belli olduğu ultrason sanıyordum. Ama neyse sağlık olsun iyi olsun da bide cinsiyeti öğrendim tamamdır.

Beni kana yönlerddi şeker yüklemesi için onlarda randevu verdi. Onu yaptıracak olan var mı çok gerekli bir şey mi.

Yaptık dopleri çok şükür hiç bir sorun yoktu. Kilosu 540 gram, haftasına göre iyi ilerliyor dediler.
Ben dopleri çok farklı bir şey bekliyordm ama bildiğimiz normal siyah beyaz ultrason yaptı sadece daha uzun ve detaylı baktı o açıdan biraz hayal kırıklığı yaşadım. Ben o sarı renkli bebeğin hatlarının belli olduğu ultrason sanıyordum. Ama neyse sağlık olsun iyi olsun da bide cinsiyeti öğrendim tamamdır.

Beni kana yönlerddi şeker yüklemesi için onlarda randevu verdi. Onu yaptıracak olan var mı çok gerekli bir şey mi.
Gözün aydın canım 🥰 isim hazır mı? Bizim oğlana Adsız diye sesleniyorum ben 😅 bu gidişle isim falan bulamiycaz 😅

Şeker yüklemesini mutlaka yaptırın bilinen bir zararı yok zaten tükettiğiniz bir tatlıyla eş değer bir şeker veriliyor. Yaptırmadığınızda bebelte ve doğumda oluşabilecek sorunlar gerçekten hoş değil. Arkadaşım gayet sağlıklı bir gebelik geçirirken şeker testinide yaptırmak istemezken doktor ısrarıyla yaptırıyor ve bingo şekeri çıkıyor. Hemen kontrol altına alınıyor sağlıklı sonlanan bir gebelik oldu. Kontrol altına alınmasaydı benek içinde anne içinde çok tehlikeli.

Gözün aydın canım 🥰 isim hazır mı? Bizim oğlana Adsız diye sesleniyorum ben 😅 bu gidişle isim falan bulamiycaz 😅
ay al benden de o kadar. Noname koycam adını sanırım :skandal:bi ay önce açmıstım burda konusunu biz hala isim konusunu aşamadık hala konu açılınca tartsyoruz dede ismi muhabbeti. bıktım yıldım artık valla isim mevzundan:KK47:

ay al benden de o kadar. Noname koycam adını sanırım :skandal:bi ay önce açmıstım burda konusunu biz hala isim konusunu aşamadık hala konu açılınca tartsyoruz dede ismi muhabbeti. bıktım yıldım artık valla isim mevzundan:KK47:
Bizim dede mevzusunu kendi annem attı ortaya iyi mi 😅 duymazdan geldik geçti gitti öyle yapın :KK47:

dün detaylı ultrasonum vardı doktor böbreğinde boşluk gördü ve down sendrom ihtimali var dedi bu tarz bir durum yaşayan var mı aranızda :(

Gunaydin kizlar 2-3 gundur fena durumdayim bogazim tamamen tikanik ve cigerlerim cok agriyo isler yogun oldugu icin izinde alamadim surunuyorum resmen ev is arasi sirf karnim doysun diye sapa sacma ne bulursam yiyorum falan bugun sabah bi tartilayim dedim allaah 59 la basladigim seruvende suan 66,45 geldim bu ay birden boyle hizlandi kilo almam ekmegi falanda kestim ama sanirim genetik ablamda 25 kilo almisti o yoldan gidecegim diye cok korkuyorum napsam bilemedim
Geçmiş olsun cnm Allah'ım şifa versin kötüysen nasıl çalışıyorsun 🙁 ekmeği ve tatlıyı kes cnm gerisine devam zaten ikisinin bebege bi artısi yok. Ben tatlı yiyemiyorum ekmeğine sadece kahvaltı da yiyorum. Şuana kadar 3 kilo aldım bakalım. Çokta takma akışını bırak kuzum🥰

Haa haaa ben istesemde giremez kan tutuyor 🤣🤭

Gunaydin kizlar 2-3 gundur fena durumdayim bogazim tamamen tikanik ve cigerlerim cok agriyo isler yogun oldugu icin izinde alamadim surunuyorum resmen ev is arasi sirf karnim doysun diye sapa sacma ne bulursam yiyorum falan bugun sabah bi tartilayim dedim allaah 59 la basladigim seruvende suan 66,45 geldim bu ay birden boyle hizlandi kilo almam ekmegi falanda kestim ama sanirim genetik ablamda 25 kilo almisti o yoldan gidecegim diye cok korkuyorum napsam bilemedim
Çok geçmiş olsun canım 😟 keşke biraz dinlenebilsen.. Kilo her insanda bir olmuyor ne yazık ki, çok salma kendini ama çok fazla da kafaya takma ☺️

dün detaylı ultrasonum vardı doktor böbreğinde boşluk gördü ve down sendrom ihtimali var dedi bu tarz bir durum yaşayan var mı aranızda :KK43:
Canım taramaların nasıl çıkmıştı. İçini ferah tut doğum öncesi bu tür şüpheler yaşayan o kadar çok anne varki doğurunca hiç bir şey çıkmıyor inşallah öyle birseydir dua et. Böbrek düzelir bence daha doğuma kadar🤲🥰

Maşallah😍 bir kız bebe daha❤️😇 ama siyah beyaz olmasına şaşırdım. yine de her şeyine bakılmış önemli olan o zaten😇

Magnezyum kullanan varmı ? hangisini alıyorsunuz acaba. gece kramplarım başladı :( hemen alıp başlamam lazım

Magnezyum kullanan varmı ? hangisini alıyorsunuz acaba. gece kramplarım başladı :KK43: hemen alıp başlamam lazım
canım bi aydır magosit kullanıyorum, kramp ve kasılmalarm fazla oldugu için günde ikiye cıkarttı doktorum dünn, bence de başlamalısın bian önce

Canım taramaların nasıl çıkmıştı. İçini ferah tut doğum öncesi bu tür şüpheler yaşayan o kadar çok anne varki doğurunca hiç bir şey çıkmıyor inşallah öyle birseydir dua et. Böbrek düzelir bence daha doğuma kadar🤲🥰
tarama yaptırmadım her türlü kabulüm dedim ama detaylıda böyle bir şey duymak kötü hissettirdi

Back
X