- 27 Ocak 2014
- 833
- 2.479
- 313
- Konu Sahibi Papatya0593
- #24.181
Bende bayadır var bu burnumda deviasyon da vardı önceden zaten iyice zorluyor. Sık sık iç çekiyormuşum eşim bazen de kızım söylüyo anne niye böyle nefes alıyosun diye ama yetmiyorNefes darlığı yaşayan var mı? 28. Haftayı bitirdik. Bugün nefes darlığı hissettim baya o yüzden sürekli nefesime odaklanıyorum tam nefes alamıyormuşum gibi hissediyorum![]()
Ben kızımda almamıştım, arkadasım vermişti ama ona da pek koymadım daha cok reflü yatağında takılmıştı. Şimdi almam lazım hem de 2 tane çünkü bana azıcık kolaylık sağlayacak herseye ihtiyacım var ama fiyatlar hiç kolaylık sağlamıyorBiz doğduğu andan itibaren koymuştuk gündüz genelde yanımda olması ıcın hep ona yatırdım üç kademeli oluyor uyanıkken de durabilir gece besıgınde bir sorun yaşamadık ve artık hareketlenene kadar yattı tabi en fazla 4-5 ay sonra güvenli olmaz başta çok kurtarıcı oldu bizde ben tiny love kullandım kızımda şimdi yine onu kullanacağım inşallah
Çok çok geçmiş olsun. normalde de pek bi çaresi yok sanırım bunun Allah kolaylık versinSevgili anneler, Vertigo atağı geçiriyorum. İlk defa başıma geldi. nasıl geçer bilmiyorum.Bana dua ediniz.
Ahahaha ben de kızımda vakit bolluğundan neler neler yapmıştım bu sefer pek hevesim bile yoktu burda Ebru’nun mumları görene kadar. Çok ağırlaştım bi ulusa gidebilsem alır malzemeleri yapardım.Çok güzel olmus. Güle kç güle kullanın inşallah. Ben de oğlumda herseyı elimle yapmıştım ben elimden gelir bu işler hem de severim. Ama ikincide hiç fırsatım yok hazır sipariş verdim valla![]()