- 19 Ağustos 2017
- 4.899
- 5.634
- 158
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #8.681
Birsey yokmus bak gerilme .Gerci sinir olunmucak gibi degil bu durumlar. Haftaya guzel haberlerle gel insallah musmutlu pamuk gibi olarak gelKizlar gittim... İki hafta önceki hiçbir şeyi hatirlamadi doktor. Ben hatırlattım sürekli. İki haftalık muayene ücreti içinde gittiğim için sanırım böyle davrandı bilmiyorum ama kendisi çağırdı onu bile hatırlamıyorneyse baktı kendi cinsiyeti kız dedi onayladı normalde ben detaylı bakıyorum ama kılından ötürü perinotologa gitsen dhaa iyi olur dedi. Burada ki radyoloji doktoruna da gönderiyoruz ama bizim cihazlar perinotologa ki kadar iyi değil dedi. Bende bir problem mi gördü uz dedim. Hayır şu an her şeyi normal dedi. Gitmek istemiyorsan buradaki radyoloji uzmanına da gidebilirsin dedi. Dediği doktoru aradım 26 Sina ta tandebusu ve 24 haftalık olmuş oluyorum ben neredeyse o zamana. Bende eşimle görüştüm kendi bulunduğum yerdeki radyoloji uzmanına gitme kararı aldım. Riskli bir şey görse söylerdi diye düşünüyorum. Bakalım salı günü detaylı ultrasonum var. Önceki doktorumu mumla arar oldum ya... Özel muayene açmasa yine ona giderdim ama ücreti sıkıntı onun da
resmen adama mecburum ya
benim de kızım olacak Zeynep Meva koyacağım.