2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Cok bence canim doktora bi sor onemli mi diye,benim iki,uc kere oluyor maksimum,bazi gunler hic olmuyor

Bize de haber ver doktorun soyledigini canim. Kasılmayla erken dogumun ilgisi yoktur belki ya cunku benim ilk hamilelegim de hic kasilmam olmazdi erken dogum yaptim (32. Hafta)

Kızlar bugün grup çok sessiz... Ben zaten bugün baya halsizim bebek çok durgun üç dört kez anca hareket etti gitsem mi acile bilemedim sizler nasılsınız?
Benim ki ben ayaktayken bile tekmeleyip duruyor çok hareketli benim birtek sorunum aşırı sertleşiyor karnım.. Ama eşim karnıma masaj yapınca yumuşuyor.. Kasılıyor böyle.

Bende tam tersini dusunuyordum canim bazen regl gibi agrim oluyor progestan iyi geliyor gibi geldi bana.

Benim ki ben ayaktayken bile tekmeleyip duruyor çok hareketli benim birtek sorunum aşırı sertleşiyor karnım.. Ama eşim karnıma masaj yapınca yumuşuyor.. Kasılıyor böyle.
İstersen doktoruna söyle bir çünkü yalancı doğum sancısı olabilir artık riskli haftalara giriyoruz canım

Kizlar rüya gördüm uyuyamadım. Kontrole gidiyordum,doktor bu haftalardan sonra anneye gosteremiyoruz deyip ekrani kapatiyordu. Göbeği tüylü diyordu bende oglumda erken dogunca tüylü dogmustu sonra döküldü diyorum.sonra bir bakiyorum doktor dışarı çıkarmış inceliyor bebegi doktorun haberi yok doktorun koltuğunun altindan bana bakip gülümsüyor ve ayni oglumun 4 aylik bebekligii gibiydi.
İlginç bir rüyaydı

Bizim psikolojiler iyice gitti kuzum Ben de garip garip rüyalar görüyorum.

Kızlar geçen gün size benim öyle çok duygusal iniş çıkışlarım yok sadece 1 veya 2 kez oldu derken son 3 ay baya maceralı geçecek gibi kardeşim bizdeydi iki gün kaldı uzak da değil ha yakın bir ilçede çalışıyor git geli kolay ama biraz önce gitti ay beni bir ağlama tuttu gitti diye

Bize de haber ver doktorun soyledigini canim. Kasılmayla erken dogumun ilgisi yoktur belki ya cunku benim ilk hamilelegim de hic kasilmam olmazdi erken dogum yaptim (32. Hafta)
Tamam canım yazarım kontrolden sonra. İçimde pek iyi hisler yok, inşallah evham yapıyorumdur sadece. En azından şu böbreklerle ilgili güzel haber duysam bu kez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…