- 7 Haziran 2022
- 2.561
- 2.830
- 63
- 33
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #15.581
Cok bence canim doktora bi sor onemli mi diye,benim iki,uc kere oluyor maksimum,bazi gunler hic olmuyorGünaydın kızlar benim kasılmaları not aldım dün 18 defa oldu. Düzenli değil de gün içine yayılmış şekilde. Yalancı denen şekilde. Karnın ön kısmı taş gibi oluyor. Sayısı fazla değil mi bu kadar yaşayan var mı29+1’iz
Bize de haber ver doktorun soyledigini canim. Kasılmayla erken dogumun ilgisi yoktur belki ya cunku benim ilk hamilelegim de hic kasilmam olmazdi erken dogum yaptim (32. Hafta)Birkaç gün önce nst’ye girdim 45-50lerde çıktı, akşam tekrar gel dediler onda o kadar yüksek çıkmadı canım doktor da say bakalım dedi kaç kez oluyor günde. Doktor olması gerektiği gibi rahatlatıyor mu yoksa düpedüz umursamıyor başıma iş mi gelecek arada kalıyorum
Bana da çok oluyor canım hayra alamettir inşallah
benim de salı günü kontrolüm var soracağım yine bakalım ne diyecek. Ben bazen hareketsiz otururken veya yatarken hatta uyurken bile oluyor uyanıyorum, sizin sadece harekete bağlı mı oluyor
Benim ki ben ayaktayken bile tekmeleyip duruyor çok hareketliKızlar bugün grup çok sessiz... Ben zaten bugün baya halsizim bebek çok durgun üç dört kez anca hareket etti gitsem mi acile bilemedim sizler nasılsınız?
Hoşgeldin canımKızlar biz evdeyiz
Bende tam tersini dusunuyordum canim bazen regl gibi agrim oluyor progestan iyi geliyor gibi geldi bana.Kızlar progestan fitil sizce ağrı yapar mı? Fark ettim ki bazen unutuyorum ve o günler ağrı yaşamıyorum. Kullanmayayım diyorum ama doktorum rahim ağzını o kapalı tutuyor dedi diye kullanıyorum yine. Sizce ağrı olmaması kullanmadığım için olabilir mi?
İstersen doktoruna söyle bir çünkü yalancı doğum sancısı olabilir artık riskli haftalara giriyoruz canımBenim ki ben ayaktayken bile tekmeleyip duruyor çok hareketlibenim birtek sorunum aşırı sertleşiyor karnım.. Ama eşim karnıma masaj yapınca yumuşuyor.. Kasılıyor böyle.
Cok güzeller gülerek giydir inşallah
Cok güzellerBabaannesinden ve halasından birkaç parça hediyeleri teyzeleri
Eki Görüntüle 3153271
Eki Görüntüle 3153270 Eki Görüntüle 3153278 Eki Görüntüle 3153277
Bazen sertleşiyor bazen pamuk gibiBenim ki ben ayaktayken bile tekmeleyip duruyor çok hareketlibenim birtek sorunum aşırı sertleşiyor karnım.. Ama eşim karnıma masaj yapınca yumuşuyor.. Kasılıyor böyle.
Bu durumları yaşamayayım diye progestan verdi bana doktor kızlar rahmi rahatlatsın ayrıcaAynen öyle o kadar canım acidiki biraz yürüyelim dedim karnında böyle aşağı düşecek gibi oldu geldim uzanıyorum şimdi sanki idrar torbam falan çok şiş
Teşekkürler inşAllahCok güzeller gülerek giydir inşallah
Bilmiyorum işte sanki böyle gözlemledim belki de tesadüfBende tam tersini dusunuyordum canim bazen regl gibi agrim oluyor progestan iyi geliyor gibi geldi bana.
Fitili asla becerip yapamam gibi geliyoBu durumları yaşamayayım diye progestan verdi bana doktor kızlar rahmi rahatlatsın ayrıca
Çok basit kuzum ya bende zorlanirim diyordum ama inan rahatlatıyorFitili asla becerip yapamam gibi geliyo
Söyledim işte dedi ki bu haftalarda beklediğimiz birşey. Normal dedi..İstersen doktoruna söyle bir çünkü yalancı doğum sancısı olabilir artık riskli haftalara giriyoruz canım
Bazen acaba biz mi çok paniği diyoruz ama bilemiyorsun ki isteSöyledim işte dedi ki bu haftalarda beklediğimiz birşey. Normal dedi..
Bizim psikolojiler iyice gitti kuzumKizlar rüya gördüm uyuyamadım. Kontrole gidiyordum,doktor bu haftalardan sonra anneye gosteremiyoruz deyip ekrani kapatiyordu. Göbeği tüylü diyordu bende oglumda erken dogunca tüylü dogmustu sonra döküldü diyorum.sonra bir bakiyorum doktor dışarı çıkarmış inceliyor bebegidoktorun haberi yok doktorun koltuğunun altindan bana bakip gülümsüyor ve ayni oglumun 4 aylik bebekligii gibiydi.
İlginç bir rüyaydı
Tamam canım yazarım kontrolden sonra. İçimde pek iyi hisler yok, inşallah evham yapıyorumdur sadece. En azından şu böbreklerle ilgili güzel haber duysam bu kezBize de haber ver doktorun soyledigini canim. Kasılmayla erken dogumun ilgisi yoktur belki ya cunku benim ilk hamilelegim de hic kasilmam olmazdi erken dogum yaptim (32. Hafta)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?