- 13 Eylül 2021
- 3.378
- 3.970
- 83
- 33
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #15.601
Tutar bende bugun annemleri gecirecegim 5 saatlik mesafemiz var aramızda bir daha doguma gelecekler insallah ama koyuyor simdidenKızlar geçen gün size benim öyle çok duygusal iniş çıkışlarım yok sadece 1 veya 2 kez oldu derken son 3 ay baya maceralı geçecek gibikardeşim bizdeydi iki gün kaldı uzak da değil ha yakın bir ilçede çalışıyor git geli kolay ama biraz önce gitti ay beni bir ağlama tuttu gitti diye
Annemler ile aramda benim de 6 saat var kardeşim ile aynı ilde farklı ilçelerdeyiz ama git gelimiz kolay o halde bile zoruma gitti bu kez cidden bu hormon işi zormuşTutar bende bugun annemleri gecirecegim 5 saatlik mesafemiz var aramızda bir daha doguma gelecekler insallah ama koyuyor simdiden
Bugün benim içinde bol ağlamakli geciyoKızlar geçen gün size benim öyle çok duygusal iniş çıkışlarım yok sadece 1 veya 2 kez oldu derken son 3 ay baya maceralı geçecek gibikardeşim bizdeydi iki gün kaldı uzak da değil ha yakın bir ilçede çalışıyor git geli kolay ama biraz önce gitti ay beni bir ağlama tuttu gitti diye
Gecmis olsun kuzummKizlar ishalim cok artti beslenemez oldum.
Acile gittim serum taktilar kanda enf. Cikmadi sadece prebiyotik kullanacagim. Insallah gecer mahvoldum 2 gündür
Geçmiş olsun kuzum dikkat et kendineKizlar ishalim cok artti beslenemez oldum.
Acile gittim serum taktilar kanda enf. Cikmadi sadece prebiyotik kullanacagim. Insallah gecer mahvoldum 2 gündür
Hele ben her saniye açım her saniyeKızlar cabuk acıkıyorum , aç kalayım azıcık hemen tansiyonum düsüyor yemek yeme sürelim çok aralıklı galiba sabah kahvaltısı ile duruyordum
Geçmiş olsun kuzu. Geçer inşallah dikkat et kendineKizlar ishalim cok artti beslenemez oldum.
Ay ben de ben de doktor çok kilo almışsın dedi. Artık dikkat etmeye çalışıyorum ama gözümün önünden neler neler geçiyor.Kızlar cabuk acıkıyorum , aç kalayım azıcık hemen tansiyonum düsüyor yemek yeme sürelim çok aralıklı galiba sabah kahvaltısı ile duruyordum
Dün markete gittik ve ben çikolatalara bakarak ağladım şaka gibi vallaAy ben de ben de doktor çok kilo almışsın dedi. Artık dikkat etmeye çalışıyorum ama gözümün önünden neler neler geçiyor.
Bu son aylar ne çok yiyormusuz valla bende açımmmGeçmiş olsun kuzum dikkat et kendine
Hele ben her saniye açım her saniye
Sirke su ile azıcık gargara yap rahatlatır.Benim de boğaz enfeksiyonlu. Çorba vs atlatmaya çalışıyorum inşallah bebek etkilenmiyordur. Yutkunurken boğazım kesik gibi yanıyor.
Bu ara benimde canım her şey çekiyor ilk aylar aşermedim ama bu ay ne görsem tadına bakasım geliyorAy ben de ben de doktor çok kilo almışsın dedi. Artık dikkat etmeye çalışıyorum ama gözümün önünden neler neler geçiyor.
Cok geçmiş olsun canım bağışıklığı güçlü tutman gerekKizlar ishalim cok artti beslenemez oldum.
Aynı durumdayım burnum akıyor, boğazım açıyor vücudum kırılıyor gibiBenim de boğaz enfeksiyonlu. Çorba vs atlatmaya çalışıyorum inşallah bebek etkilenmiyordur. Yutkunurken boğazım kesik gibi yanıyor.
Nasil olacak ki canim hic birsey yiyemiyorum. Doktorum ilaclarimi da kestirdi vitamin kan magnezyum hepsini.Cok geçmiş olsun canım bağışıklığı güçlü tutman gerek
Allah yardımcın olsun canım az da olsa bir şeyler yemen gerek mideni rahatlatacak sevdiğin bir şeylerden birer kaşık bile yesen ayakta tutar seni. Cok zor ama işte bebeklerimiz için mecburuzNasil olacak ki canim hic birsey yiyemiyorum. Doktorum ilaclarimi da kestirdi vitamin kan magnezyum hepsini.
Insallah biran once kesilir gercekten cok cok zor
Patates haslama ve muz yedim hep onuda çıkardım geri 2 gundur ayni döngü.Allah yardımcın olsun canım az da olsa bir şeyler yemen gerek mideni rahatlatacak sevdiğin bir şeylerden birer kaşık bile yesen ayakta tutar seni. Cok zor ama işte bebeklerimiz için mecburuz
İnşallah keser canım bende grip. Yatsam yatamıyorum kalksam kalkamıyorum, oğlan zaten yatirmiyor bilmiyorum ne olacak böylePatates haslama ve muz yedim hep onuda çıkardım geri 2 gundur ayni döngü.
Yoğurdun icine nisasta koyup yedim kesiyormus bakalim birde reflor prebiyotik..
Sen nasilsin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?