2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Nasıl gidiyo ağrılar dilek ?
Kötü canım bugün hastanede ki ebe arkadaşlarla da konuştum hareket etme edersen açılma olur sen yattigin için sancin olduğu halde açılma olmuyor dediler bilmiyorum nereye kadar dayanacagim böyle. Surekli geçmeyen siddetli regl agrisi gibi

Valla herkeste var bı sıkıntı Allah yardımcımız olsun

Bende coraspin kullanıyorum canım doktor benimkini 35 hafta keseceğiz dedi. Sezeryan olma olasılığına karşı. Biliyorsun kan çok seyreltilmiş olduğunda ameliyat için sıkıntı.

Kuzum inşallah önemsizdir bizi de haberdar et

Cok geçmiş olsun inşallah bisey çıkmaz güzel haberler bekliyoruz

Kızlar çok sağolun Sancı çok düşük çıktı nstde şükür, önemli bir değer değilmiş doktorum aradı sonra. Üzülüp yorulunca olur bolca istirahat et, çok su iç, sola doğru yat, stres yapma dedi. Yarın işe gitmicem dinlenicem bakalım. Sancım geçti ama belim kopuyor resmen

Benimde çok beyazım var canım doğuma yakın boyayacagim bende. Phyoto yada naturigin en doğalı diye okudum. Biraz pahalilar ama

İyi şükür canım geçmiş olsun inşallah dinlenince geçer

Çok geçmiş olsun canım dinlen bol bol.

Kızlar hay ağzıma tüküreyim. Bu hamileligimde kramp olmuyor dedim hatta doktor magnezyum verecekti kramp olmayınca yazmadi.Doktordan geldigimden beri iki gecedir uyurken dizimden aşağı bilegime kadar şimşek gibi giriyor valla bağırarak uyanıyorum.

Benim bacak arama giriyor topalliyorum arada

Cok şükür, çok sevindim.. inşallah bel ağrın da geçer dinlenince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…