- 11 Temmuz 2019
- 1.002
- 1.151
- 133
- 37
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #16.841
Ben de çabuk sinirlenir oldum son 1 aydır ilk gebeliğimde yoktu böyle şeylerValla gıcık oldum ya eşim de bu suratının hali ne diyor ona da sinirlenip çattım anlamıyor gibi ay herseye sinirleniyorum geliyor hormonlar
Kötü canım bugün hastanede ki ebe arkadaşlarla da konuştum hareket etme edersen açılma olur sen yattigin için sancin olduğu halde açılma olmuyor dediler bilmiyorum nereye kadar dayanacagim böyle. Surekli geçmeyen siddetli regl agrisi gibiNasıl gidiyo ağrılar dilek ?
Valla herkeste var bı sıkıntı Allah yardımcımız olsunKötü canım bugün hastanede ki ebe arkadaşlarla da konuştum hareket etme edersen açılma olur sen yattigin için sancin olduğu halde açılma olmuyor dediler bilmiyorum nereye kadar dayanacagim böyle. Surekli geçmeyen siddetli regl agrisi gibi
Öyle canım doktor 38+2 yi beklerim sezeryan için diyor bir sıkıntı olmazsa diye ama ben şimdiden ağrıdan duramıyorum bilmiyorum ne olacak... Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallahValla herkeste var bı sıkıntı Allah yardımcımız olsun
Kuzum inşallah önemsizdir bizi de haberdar etKızlar bugün çok bel kalça ağrım vardı. Birkaç saattir de sancım var. Doktorla konuştum ntsye gidiyorum
Geçmiş olsunKızlar bugün çok bel kalça ağrım vardı. Birkaç saattir de sancım var. Doktorla konuştum ntsye gidiyorum
Cok geçmiş olsun inşallah bisey çıkmazKızlar bugün çok bel kalça ağrım vardı. Birkaç saattir de sancım var. Doktorla konuştum ntsye gidiyorum
Bende coraspin kullanıyorum canım doktor benimkini 35 hafta keseceğiz dedi. Sezeryan olma olasılığına karşı. Biliyorsun kan çok seyreltilmiş olduğunda ameliyat için sıkıntı.Bunu burada bende okudum doktora soracaktım hatta unuttum çünkü ben zaten pıhtı sorunu yüzünden coraspirin ve iğne kullanıyorum nasipse doğumdan sonra 15 gün daha kullanacağım acaba zaten iğne kullanıyorum diye mi hiç söylemedi ki
Kuzum inşallah önemsizdir bizi de haberdar et
Geçmiş olsun
Cok geçmiş olsun inşallah bisey çıkmazgüzel haberler bekliyoruz
Benimde çok beyazım var canım doğuma yakın boyayacagim bende. Phyoto yada naturigin en doğalı diye okudum. Biraz pahalilar amakızlar bişey daha sorucam
hamilelikte saçını boyayan varmı?bende beyazlar baya arttığı için boyamayı düşünüyorum
doktorumda organik amonyaksız boyaya izin verdi
acaba hangi marka alsam bilemedim
belki boyayan varsa fikir alırım diye sorayım dedim size de
İyi şükür canım geçmiş olsun inşallah dinlenince geçerKızlar çok sağolunSancı çok düşük çıktı nstde şükür, önemli bir değer değilmiş doktorum aradı sonra. Üzülüp yorulunca olur bolca istirahat et, çok su iç, sola doğru yat, stres yapma dedi. Yarın işe gitmicem dinlenicem bakalım. Sancım geçti ama belim kopuyor resmen
Ben de kullanıyorum.bana da doğumdan 3-5 gün önce keseceğiz corasprini dediBende coraspin kullanıyorum canım doktor benimkini 35 hafta keseceğiz dedi. Sezeryan olma olasılığına karşı. Biliyorsun kan çok seyreltilmiş olduğunda ameliyat için sıkıntı.
Çok geçmiş olsun canım dinlen bol bol.Kızlar çok sağolunSancı çok düşük çıktı nstde şükür, önemli bir değer değilmiş doktorum aradı sonra. Üzülüp yorulunca olur bolca istirahat et, çok su iç, sola doğru yat, stres yapma dedi. Yarın işe gitmicem dinlenicem bakalım. Sancım geçti ama belim kopuyor resmen
Benim bacak arama giriyor topalliyorum aradaKızlar hay ağzıma tüküreyim.Bu hamileligimde kramp olmuyor dedim hatta doktor magnezyum verecekti kramp olmayınca yazmadi.Doktordan geldigimden beri iki gecedir uyurken dizimden aşağı bilegime kadar şimşek gibi giriyor valla bağırarak uyanıyorum.
Cok şükür, çok sevindim.. inşallah bel ağrın da geçer dinleninceKızlar çok sağolunSancı çok düşük çıktı nstde şükür, önemli bir değer değilmiş doktorum aradı sonra. Üzülüp yorulunca olur bolca istirahat et, çok su iç, sola doğru yat, stres yapma dedi. Yarın işe gitmicem dinlenicem bakalım. Sancım geçti ama belim kopuyor resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?