• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    227
Ay masallah kilo verdigin halde nasıl büyümüş karnın,hamilelik gercekten cok farklı.
Hafta sonu pikniğe gittim birisi kac ayliksin dedi 4 aylik demeye utandim 5 aylik dedim 🤣
Benim de son bir ayım kaldi demesin mii 😱😱 Hamile oldugunu bile anlamadim bi baktim minnacik bi göbek var şok oldum.🤭
Ahahah iyi demişsin kuzum.. Bazıların çıkmıyor iç gobekten kaynaklanıyormuş

Yok her ikisinde de dönmedi.
Özeldeki doktorda en son döner gibi oldu. Bacak bacak üstüne atmış. Sonra hemen geri döndü😄
Doktor şuna bak keyfine düşkün dedi.
Devlette zaten hiç yandan profilde ellerinş bile zor buldu..
bende öğrenemeyenlerdenim inşallah haftaya gösterir

Kızlar ben progestarini ağızdan almaya başlayalı 5 gün oldu (önce rahimdendi). Günde 3 defa alıyorum.Bu sekilde oldugundan beri Sabah 10.30 da kalkiyorum, sonra 2 de tekrar uyuyorum 5 gibi uyanıyorum. Yani uyuyarak gün geçiriyorum resmen.
15. Hafta oldu ikinci hamileligim oldugu halde birsey hissedemedim .Sonra düşünmeye basladim acaba bebekde de mi ayni etkiyi yapiyor surekli uyku halindemi oluyor diye.🤔
Sonucta ikinci hamileligim kelebek gibi de olsa hissetmem gerekmiyor mu?
Bebege birsey olacağni sanmiyorum canım. Oyle olsa doktor neden versin onun etkisi sanadır dert etme.Ama progestan agizdan alindiginda uyku sersemlik bas dönmesi yapiyor feci ben ilk hamilrligimde kullandım gunde 1 di uyuyordum icip dusmeyim fln diye. Senin günde 3 müş uyuma imkanın var mi gunde 3 nasil yatabiliyor uyuyorsun dıger çocuk kimde🤭 2. Gebelikte gobuste cabuk çıkıyor evet hissetmede bi tik erken hissediliyor sanki. Ama olmayabilirde dert etme bnmde 2. 2 hfta once bile daha cok hissederken simdi daha az hissediyrm.birde kilo mevzusu mecburen yattığın icin aldin sen o kiloyu. Yatarsin tamamda uyutmaz ki evdeki diger çocuk bosver tadını cikar nasılsa dogum sonrasi o yoğunluk kostrmaca ile veririz🤭

Masallah göbüsler aldi başını gidiyor buda benim göbüş🤭 kilo konusuna gelince kontrolden kontrole tartılıyorum 1 kilo anca almıştım 🤪

Eklentiler

• 20220810_141905.webp
    20220810_141905.webp
    52,4 KB · Görüntüleme: 88
Ay masallah kilo verdigin halde nasıl büyümüş karnın,hamilelik gercekten cok farklı.
Hafta sonu pikniğe gittim birisi kac ayliksin dedi 4 aylik demeye utandim 5 aylik dedim 🤣
Benim de son bir ayım kaldi demesin mii 😱😱 Hamile oldugunu bile anlamadim bi baktim minnacik bi göbek var şok oldum.🤭
Allahım gerçekten bende 4 aylık demeye dilim varmıyor bilen birine 😂😂51 ile hamile kaldım şuan tok 52.50 gibi oynuyor bazen 53 oluyor ama pat diye göbek çıktı yani bariz belli ben hep bunu kendi şahsi kilom sanıyordum önce 😂😂

Günaydın kizlar bugün öğleden sonra kontrolüm var raporum bitiyor. Eğer risk görürse heyet vereceğim demişti... Kanama lekelenme yok ama bel agrusi geçmedi hala... Bir de detaylı bakabilirim tarzı bir şey demişti sanırım bakar mı bilmiyorum zaten baksa da ben haftaya radyoloji uzmanından randevu alacağım. İlj bebegimde de o bakmıştı çok memnun kalmıştım. İns güzel haberler alırız hepimiz 🤲
Merkezdeki radyoloji uzmanından bahsediyorsun değil mi bende Antalya merkeze gidinceye kadar eğer iyiyse ona gitsem diye düşünüyordum 😇

Nasil verdin canim maşallah
Bu hamileliğim aşırı zor geçiyor.. Sürekli midem bulandıgi icin yemek yiyemiyorum bu süreçte yemeği az yiyebiliyorum mesela kahvaltı çok iyi iştahım var ama akşama doğru kötüleşiyorum biranda iştahım kapanıyor en başından beri böyleyim. O şekilde verdim sanırım.. Hala bulantılarım devam ediyor 😒

Bebege birsey olacağni sanmiyorum canım. Oyle olsa doktor neden versin onun etkisi sanadır dert etme.Ama progestan agizdan alindiginda uyku sersemlik bas dönmesi yapiyor feci ben ilk hamilrligimde kullandım gunde 1 di uyuyordum icip dusmeyim fln diye. Senin günde 3 müş uyuma imkanın var mi gunde 3 nasil yatabiliyor uyuyorsun dıger çocuk kimde🤭 2. Gebelikte gobuste cabuk çıkıyor evet hissetmede bi tik erken hissediliyor sanki. Ama olmayabilirde dert etme bnmde 2. 2 hfta once bile daha cok hissederken simdi daha az hissediyrm.birde kilo mevzusu mecburen yattığın icin aldin sen o kiloyu. Yatarsin tamamda uyutmaz ki evdeki diger çocuk bosver tadını cikar nasılsa dogum sonrasi o yoğunluk kostrmaca ile veririz🤭
Uyama imkanim var kuzum riskli durumumdan dolayi evde bakan birileri oluyor bana normalde annem vardi simdi görümcem.birde benimki 5 yaş bitti büyüdü baya .İns kolayca veririz 🤭

Back
X