2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Araştırırken duymuştum sanki zaten gidip bizzat bakacakmışsın en güzeli inan inceleyince marka model ne olursa olsun az buçuk insan tamam ya olur ya da olmaz diyor. Bebek gelince sevip sevmeyeceği modeli ne olursa olsun süpriz zaten 😇
Valla aksilik olmazsa alacağım temiz gorunuyor kızda ürünü gelip inceleyin dedi kendiniz açıp kapatın , sürün bakalım inşallah güzel olur benim verdigim para ile oda baston tarzı alacakmış kızımı büyüttüm dedi 😍

Inslalh canim ya yoruldum valla hep bir şeylerin çıkmasından inanki☹☹
Ne hissettiğini anlıyorum inan bak ben bu hissi iki yıl tedavide yaşadım her doktora gidişim bir sorun bitse bir sorun başlangıcı ya da bir tık üstü sorun ile eve ağlayarak giderdim sanki hep böyle olacakmış gibi gelirdi ama vardır Rabbimin bir bildiği cidden öyle bak. Sonra anladım ki ağlasam da yorulsam da bizim elimizden gelen bişey yok biz doktor kontrol elden geleni yapıyoruz zaten gerisi Rabbime kalmış. Sen dua et inşallah ikiniz de sağlıkla süreci tamamlayacaksınız🥰

Valla aksilik olmazsa alacağım temiz gorunuyor kızda ürünü gelip inceleyin dedi kendiniz açıp kapatın , sürün bakalım inşallah güzel olur benim verdigim para ile oda baston tarzı alacakmış kızımı büyüttüm dedi 😍
Ohh mis gibi valla dolap bir nimet 🥰

Kızlar çok şükür taktık 🤣🤣🤣1 sn yaaa hiç birsey hissetmiyorum. Pazartesi kadar daha hastanede yatcam takip edecekler. Türkiye uçakla gidebilirim hoc sıkıntı yok dediler🤪🤪🤪hemen biletleri bakmaya başladım 😆😆
Hadi şükürler olsun valla gözün aydın 🥰inşallah sağlıkla gel de rahat et minik ile 🥰

Kızlar dolap uygulamasın bebek arabası buldum ayni sehirdeyiz yarın gidip bakacagiz urun saglamsa kolay acilip kapaniyorsa alacağım kraf ego modeli biraz bakındım da yorumlarına bir çok kişi güzel demiş sizce ??
Ya ben hic bulamıyorum dolaptan cok.imreniyorum alanlara Fiyati ne kadr

Meyvede günde 1 yedi ama artık ondanda korkar oldum yoğurt yiyorum surekli

Cevize sarmistim bu ara biraz daha kuruyemiş alayım🥹
Ya tabi sizin durum farkli mesela ceviz ara öğünde 2 tüm ceviz,fındık ve badem ikisinden biri 14/7 , leblebi 20 gr. Leblebi ayran tok tutuyor. Yine cok abartmadan kuruyemisle destekleyebilirsin.

Hareketleri çok yavaş bugün... İçim daraldı ya 😐 Sıkıntıdan iyiden kafayı yiyeceğim kendimi tamamen örgüye verdim. Bitti şu an bundan bir tane de eltime örüyorum o da hamile

Eklentiler

• 20221021_155635.webp
    20221021_155635.webp
    65,5 KB · Görüntüleme: 49
Benin kayınvalidemde 7 aylık haşur haşur halı yıkamış boya badana yapmış halıları kaldırmış 🙄🙄 esimin anneannesi ise 6 aylikken hamile olduğunu ögrenmiş hiç anlamamış bile eskiler daha mı güçlüydü bilmiyorum ama hep sey diyorlar bu dönem de bebekler pamuk ipligine bağlı diye 😶
Doktorum gecen gun sey dedi. Ben agrilarim var korkuyorum hareketi azaldi falan deyince niye oyle düşünüyorsun kadinlar milyonlarca yildir doğum yapiyorlar doğal bir surec bu cok dusunmeden stres olmadan bu sureci gecirelim dedi. Tamam dedim ama bi kac saat suruyor endise bitmesi sonra tekrar basliyor 😂

Hareketleri çok yavaş bugün... İçim daraldı ya 😐 Sıkıntıdan iyiden kafayı yiyeceğim kendimi tamamen örgüye verdim. Bitti şu an bundan bir tane de eltime örüyorum o da hamile
Cok guzel olmus canimm ben bu hamileligimde hicbisi ormedim yaa heves ettim bak simdi 😊

Doktorum gecen gun sey dedi. Ben agrilarim var korkuyorum hareketi azaldi falan deyince niye oyle düşünüyorsun kadinlar milyonlarca yildir doğum yapiyorlar doğal bir surec bu cok dusunmeden stres olmadan bu sureci gecirelim dedi. Tamam dedim ama bi kac saat suruyor endise bitmesi sonra tekrar basliyor 😂
Hareket etmiyor diye ağladığım zamanı biliyorum esim dedi cocuk surekli sana haber vermek mi zorunda anne burayım diye dedi ya çok vesvese geliyor su sıra banada dün de ağladım yatarken bana bir sey olursa diye bebek yapar diye 🤦🏼‍♀️

Back
X