2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Günaydın kızlar bişey sorucam daha 33 haftalığım karnım sertleşiyor ve ağrı gibi bişey oluyor ama tam adlandıramıyorum. İkinci doğumum olucak ilki 7 sene önce tam anlamıyla ne oldu hatrlamıyorum ama bu haftlarda böyle biley yaşamamıştım bilgisi olan varmı boştete telaş edip doktora giymekte istemiyorum çalışıyorum da gidersem raporu devam ettirmez diye

Günaydın canım bende bu hafta başladım geceleri derin ağrılar içinde zırt pırt kalkmaya. O yastıktan alayım bari bende. Para vermeyeyim diyordum ama denicem artık
göbeğim o kadar kocaman ki sola dönüp yatınca sanki aşağıya yıkılıyor gibi oluyor elimle toplamaya çalışıyorum ama acıyor göbek destekleyici gibi şeyler de varmış yastık alırken gördüm. bilseydim böyle olacağını her şeyi hazır ederdim ya koca göbek olmak çok zormuş

Ben de rüyamda ikiz doğurmuştum biri şişko biri zayıftı şişko olana dönüp kardeşinin rızkını neden yedin diye sorup ağlıyordum, perperişan haldeydim
Umarım bu rüyaların geçicidir ekonomist. Yoksa çocuk doğduktan sonra ya da 2-3 yaşlarında olup da, ay bu hiç yemiyor diye sürekli ağzına bi şeyler tıkıp, çocuğu rencide eden annelerden olmazsın çevre baskısıyla
Bir arkadaşım yanımızda söyleniyordu sürekli kızına; bu şöyle yemez bu böyle yemez diye çocuğu azarlardı, çocuğun da böyle olmak istemez yapma lütfen fln dedim, seni üzmek istemez o da fln diye diye şimdi az daha düzeldi ama koca kıza; hala ara ara diyor şundan yedin mi bundan aldın mı , ama o kadar sinir bozucu ki bazen ben dayanamıyorum. Çocuk üzülüyor çünkü çok belli kutlamıyorum o yüzden

Gerçekten zor göbeğim acıyor artık ne yapıcam bilmiyorum. Hayırlısıyla atlatsak şu günleri de inşallah

Ya ben şişko olduğum için sürekli yeme yeme baskısıyla büyüdüğüm için çocuğa yemek konusunda ye/yeme baskısı yapacağımı sanmıyorum. Kafa olarak da rahatım mesela arkadaşım 1 yaşındaki çocuğuna muzu ezerek veriyordu bende versene eline diye kızıyordum. Ama zaman ne gösterir bilinmez tabi içimden nasıl bişey çıkar

Bir yaşında ısırarak deneyebilir herşeyi püre yapar verirsek katı yemede zorlanırlar. Var öyle yapan tanıdığım çocuğa nerdeyse 2 yaşına kadar püre yaptı verdi çubuk kraker bile yiyemiyordu çocuk. Ben baskı yapmadım hiç ama her verdiğimi yemese de başka birşey yaptım aç kalmasın diye bir öğünde 5 çeşit denediğimi de bilirim. Herşeyin tadını sevecek diye birşey yok. Şuan allaha şükür herşeyi yer kendini aç bırakmaz asla

Yarın sende 3 lü sayılara düşeceksin

Çocuğa sonra katı bişey verince çiğneyemiyordu öğürüyordu zaten, kaç kere boğulmaktan geri döndü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…