2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Allah razı olsun. Kadın için cok zor olmuştur kesin. Bak duasını almışsın, makineyi de başka arkadaşın ayarlamış.
Aynen, beslenmene de dikkat edersen, bol sütün olur. Kafan ve psikolojin de rahat olsun. Bi de ilk aylarda inek sütü içme hiç istersen. Badem sütü daha iyi olur. Belki bebeğin kakasında hafif kan olabilir, inek sütündeki proteinden kaynaklı olarak. Bi de aklıma gelmişken, mesela mercimekli bi şey yiyeceksen, kimyon ekle ki bebek emince gazı olmasın yavrunun. Bu sadece bir örnek. Gaz yapmaya müsait ne yiyecek varsa, sakınmaya bak. Yersen de kkımyon vs ile önlem al.

Süt içmiyom zaten sorun yok, kimyon okey aklımda. Ay sanki yarın doğurcam heyecanlandım

Arkadaşlar bişey daha sorayım. Erkek beneğe havlu külotlu çorap gördüm az önce alayım mı? Kullanışlı olur mu? Kış bebesi sonuçta üşümesin yavrum
Sen lojmandayım dememiş miydin ? Lojmanlar çok sıcak olur. Zaten gerek olmaz. Dışarı çıkınca da genelde sıcak ve kapalı ortama, ya da hastaneye kontrole gidiliyor. İlk üç ay cok bez değiştirmeli bi dönem. Geceli gündüzlü. Külotlu çorabı giydir çıkar zor, bi de çocuğun bacaklarını sıkar gibi geliyor bana psikolojik olarak

Benimde 1 hafta geri çıkıyor kafası bende çok endişelendim ama başından beri gerilik varsa sorun olmaz dedi doktor gebelik ilerledikçe açılırsa ara sorun olur dedi birde her doktor farklı ölçüyor ben 4 tane perinatoloji doktoruna gittim hepsi ayrı bi ölçüm verdi hatta bazısı birgün önce ölçülerden eksik bile verdi benimkide makat gelişli benim birde plesenta önde bence çok kafana takma sağlığı yerindeyse sorun yok

Lojmandayım evimizde sıcacık oluyor ama tek kat mı giyecek yine de üşür diye düşünüyorum üşümez mi ya
Anneme de sordum bikaç tane de büyük beden al 1 sene giysin diyor ahdjhs çocuğa yazın bile külotlu çorap giydirecek deli kadın

Benimde aklımda bu soru. Tek kat bacakta üşümez mi ya
Uste atleti uzun kollu uzerine tulumu ama alt bacaklar tek kat hic icime sinmiyor

Ben üşüyensoy olarak külotlu çorap almaya gidiyorum
Ay bende cok üşürüm ama hamilelikten sanirim o kadar çok üşümüyorum yada havalar iyi
Kiz şimdiden külotlu çorapları olur mu bilmiyorum. Boyle tekli satılan corapli yada patikli pijamalar var. Alttan onu giydiririm diyorum bende. Minicik tazecik bacaklara nasil kiyacaksin ama büyük al istersen 3 aydan sonra olabilir

Bu tazecik muhabbeti beni öldürecek en son annem tazecik pipiye nasıl kıyıp sünnet ettircen demişti şimdi sen napıyom çocuğu kaynar kazana mı atıyom ya

Şu mochinin falan var ya onlar nasil acaba
Hiçbir fikrim yok valla deneme yanılmayla öğreneceğiz artık, direkt pahalı bir şey almak istemiyorum
Teşekkür ederim öneriler için, kızlar hep manuel daha iyi dedi kafam karıştı o yüzden. Bakalım ikisini de alırım belki
manuel daha iyi ama bende manuel alacağım.medela vardı bende ablama verdim ama o da diyor manuel daha rahat diye
Tamam ben de öyle yapayım o zaman ilk başta, olmazsa elektrikliyi de bi denerim sağ ol

Bu böyle tekli yetecek mi ya? Üstüne tulum mu giydircez bide?
Ust atletlerini uzun kollu almayı düşünüyorum. Bacaklara bunlardan. Sonra uzerine takim yada tulum
E battaniye veya yelek felan da sarili durur herhalde. Boyle iyi olacağını düşünüyorum.

bahsettiğin mide yanmasının boğaza vurmasıysa ben çoğu zaman yaşıyorum. bazen gece uyandırıyor o derece. bi çözüm bulmadım katlanıyorum yediklerim de tetikleyebiliyor. süt içmek iyi geliyormuş ama hiç huyum değil, su içiyorum sonra geçiyor kendi kendine ama gerçekten çok kötü. asitin ağzımdan çıkışını hissediyorum resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…